- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dori 1 cvete ne polu4ih za 8 mart..
17Първоначално написано от sexy_small_lady
"8 март е празник на ЖЕНАТА." еми като е празник на жената черпете аз на рожден ден и на имен ден черпястига сте се правили "момчетата стеснителни момчетата това-онова" направете ни на нас празник какви са тея свети валентин ден на жената ден лелята ден бабата ... стига сте се изкарвали потърпевши на рождения ден гаджето вместо да купи някой скъп подарък както аз и дадох плюшен мечок за 50 лева си купила бельо т.е. аз и го купих и ми пусна не че всеки ден ми обикаля гола и не правим секс ама важен бил жеста
![]()
а ти на колко си че се чувстваш жена щото аз сам на 16 и не мисля че сам жена а момиче и мисля че този празник е повече на маиките отколкото на момичета на по 15-16-17
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
i az ne polu4ih cvete no ne mu se sardq nai vajnoto be6e 4e e s mentova sa tvarde drebni ne6ta ne si zalujava da se sadim za tqh po vajni sa dumite nali ti e 4estitil setil se e za teb?kakvo pove4e ti trqbva obi4a6 li go mi toi ti e nai golemiq podaryk