- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- разкажете как върви връзката с гаджето ви
az sam na 17,toi na 16,dnes pravim 2 sedmici![]()
super :P malko e sku4no kogato si v po malak grad,i kato 4e li malko sme si umraznali,xodim ot 2 god i vsekiden e edno i sa6to obstanovkata ne pozvolqva dr.Ina4e se obi4ame vse taka silno
Хх аз съм втората!Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
Не знам защо, ама съм супер, хипер, мега карък в любовта!Досега съм нямала една свястна връзка, за която да не ме е яд и да не съжалявам..
Винаги си мисля, че точно тоя път всичко е различно и винаги оставам наранена и разочарована..
![]()
Амааа.. в никакъв случай не съм се отчаяла!Все пак съм само на 16, животът е пред мен и съм сигурна, че и на мен рано или късно ще ми се усмихне щастието!
(поне така се надявам, де)
![]()
Напоследък не върви.Аз все по-често си представям живота без него...Усещам,че ското всичко ще свърши,защото просто сме прекалено различни![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ми кво да кажа...
аз съм на 13тои на 15... първо бяхме супер добри приятели, дори аз го сдобрих с неговата "голяма любов"... Но както си бяхме добре, сп много си се оби4ахме (като фр де) и той просто спря да пише, да се 4уваме... ве4е си мислех 4е не го познавам..
но една ве4ер ми писна и реших да му звънна и ... любовта пламна
само смс, клик ,смс ... и решихме да се видим... след този ден той каза 4е е влюбен, 4е ве4е Тя е в миналото, и му повярвах...
вси4ките му познати, които познавах, бив6ето му ("голямата любов") ми се нахвърлиха... и така... той каза да не им вярвам 6тото важното е 4е ме оби4а ... и аз пак му повярвах![]()
ина4е от колко време ходим... ми... не знам кога тръгнахме ...просто се случи... няма дата... но ина4е е от към 10 дена
![]()
ми да отсрани е смешно...ама наистина е така... аз сп мноу си го оби4ам а за него нз... дано и той мене... 6тот не искам да губя и най-добрия си фр и мойта Гулюма любоф....
Хахахха, моята връзка общо-взето върви прекрасно. Той е луд и избухва за глупости, но добре, че свикнах от бившия да си мълча - на сегашния му минава бързо и после даже се извинява. Не излизаме почти, той бачка в интернет клубче и работи поне по 24 часа и след това аз отивам у тях - почива си и сме заедно![]()