.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Супер фен
    Emi nie neska trygnahme taka,che nqmam kakvo tolkova da kaja ... shte si zabazq komentara za mene za sega.Po natatyk shte pisha da spodelq i s vas.
    Обичам те <3 !!!

Guest
    az sam na 17,toi na 16,dnes pravim 2 sedmici

super :P malko e sku4no kogato si v po malak grad,i kato 4e li malko sme si umraznali,xodim ot 2 god i vsekiden e edno i sa6to obstanovkata ne pozvolqva dr.Ina4e se obi4ame vse taka silno

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Абе .. само аз ли си нямам връзка Еее .. начии
    П.П. Браво на вас де Само така
    Хх аз съм втората!
    Не знам защо, ама съм супер, хипер, мега карък в любовта! Досега съм нямала една свястна връзка, за която да не ме е яд и да не съжалявам.. Винаги си мисля, че точно тоя път всичко е различно и винаги оставам наранена и разочарована..
    Амааа.. в никакъв случай не съм се отчаяла! Все пак съм само на 16, животът е пред мен и съм сигурна, че и на мен рано или късно ще ми се усмихне щастието! (поне така се надявам, де)

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми неска тръгнахме и за сега кво мога да кажа !?!

Голям фен
    Напоследък не върви.Аз все по-често си представям живота без него...Усещам,че ското всичко ще свърши,защото просто сме прекалено различни
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

бла-бла
    Guest
    ми кво да кажа...
    аз съм на 13 тои на 15... първо бяхме супер добри приятели, дори аз го сдобрих с неговата "голяма любов"... Но както си бяхме добре, сп много си се оби4ахме (като фр де) и той просто спря да пише, да се 4уваме... ве4е си мислех 4е не го познавам.. но една ве4ер ми писна и реших да му звънна и ... любовта пламна само смс, клик ,смс ... и решихме да се видим... след този ден той каза 4е е влюбен, 4е ве4е Тя е в миналото, и му повярвах...
    вси4ките му познати, които познавах, бив6ето му ("голямата любов") ми се нахвърлиха... и така... той каза да не им вярвам 6тото важното е 4е ме оби4а ... и аз пак му повярвах
    ина4е от колко време ходим... ми... не знам кога тръгнахме ... просто се случи... няма дата... но ина4е е от към 10 дена
    ми да отсрани е смешно... ама наистина е така... аз сп мноу си го оби4ам а за него нз... дано и той мене... 6тот не искам да губя и най-добрия си фр и мойта Гулюма любоф....

Мега фен
    Хахахха, моята връзка общо-взето върви прекрасно. Той е луд и избухва за глупости, но добре, че свикнах от бившия да си мълча - на сегашния му минава бързо и после даже се извинява. Не излизаме почти, той бачка в интернет клубче и работи поне по 24 часа и след това аз отивам у тях - почива си и сме заедно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си