.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Guest

Moderated:Аз съм на 17, а той на 15, имаме ли бъдеще?

Az sum na 17 godini i hodq s po malko ot men mom4e-na 15 godini.Mislite li 4e na6ata vruzka nqma bude6te popneve taka kazvat vsi4kite mi priqtelki Mom4eto dyrji na men mnogo a i osven tova e strahoten v sex-a i az go obojavam prosto ne moga i den bez nego.Kajete va6eto mnenie poneje pove4eto momi4eta hodqt s po golemi mom4eta.izvinqvams e ako ima takava tema ve4e no ne uspqh da namerq.

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    С риск да се повторя-за любовта граници няма!!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Преди една година (тогава бях на 18г.) ходех с момче на 14г. Много го обичах, и макар че той ми тегли шута, смятам че ако нещата бяха взаимни, щеше да се получи.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

немога разера кво ги слушаш твойте приятелки.Те се прекланят на някви шибани норми , който впрочем много хора ги зачитат ,но според мен както каза feshanka "ЗА любовта граници няма".Обичап ли го? да обичап го ?!? тогава кво се чудиш????! щом ти дава всичко от което се нуждаеш ,продължавайте да се обичате.
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

znachi,ako go obichash istinski i se chuvstvash dobre s nego,nqma kakvo da se vliqesh ot mnenieto dori i na fr ti prosto gledai si jivota i nai veche ti da si dobre,p1k koito kakvoto shte da si misli
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

;) хах
    Guest

ск1па

Абе скъпа случаино да си от варна ?

Guest

Re: ск1па

Цитирай Първоначално написано от ;) хах
    Абе скъпа случаино да си от варна ?
    Ot Varna sum da.Za6to se interesuva6?

пак аз
    Guest

заклевам се

Кажи честно от Варна ли си ??? Пълна дискретност!!! не ме познаваш спокс !!! Само искам да знам дали си от варна ?!??!?

Guest

Re: заклевам се

Цитирай Първоначално написано от пак аз
    Кажи честно от Варна ли си ??? Пълна дискретност!!! не ме познаваш спокс !!! Само искам да знам дали си от варна ?!??!?
    ot Varna sum suvsem 4estno-kaji za6to si tolkova lubopiten?

.................
    Guest

ьаа

и се казваш Весела :P \/ \/ \/ в десетката

;);););););):0:0)::)::)
    Guest

онемя нещо :)

Много знам еййй ьаьа щом млъкна така значи познах добре окс ясна ми е работата и аз подкрепям мнението на другите да не та ебе аверките ти защото ако са ти истински аверки няма да ти говорят такива простотии аз и на дидо съм му го казвал много пъти !!!!!!

Guest

Re: ьаа

Цитирай Първоначално написано от .................
    и се казваш Весела :P \/ \/ \/ в десетката
    Kaji koi si ti i otkude znae6 koq sum

даката ;)
    Guest

емииииии

Може да се каже че с Дидо сме мн мн мн добри авери !!!Питаи за даката ^Dak_a7a^ ako se se6ta6 ot IrC

Guest

Re: емииииии

Цитирай Първоначално написано от даката ;)
    Може да се каже че с Дидо сме мн мн мн добри авери !!!Питаи за даката ^Dak_a7a^ ako se se6ta6 ot IrC

daakaataa
    Guest

mn sum pronicatelen priznai si ;)

Просто като каза 17 и 15 ми стана ясно Mълчанието знак за съгласие :P

daka7aa
    Guest

нещо се притесни а ? :)

хихихихи спокс няма да му кажа имаш думата ми

q da ne ti puka. .. .nqkvi mar6i 6ti kazvat 4e nqmala bade6te vrazkata vi vie kato se obi4ate imali zna4enie dali e po golqm ili po malak.Spored men v edna vraska e vajna obi4ta i doverieto 6tom se obi4ate i nemojete edin bez dryg..dryg pat da ne se zamislq6 dali e glupavo tva 4e xodi6 s po malko mom4e-NE E I SPORED MEN VRASKATA VI IMA BADE6TE

Град
    София
    Щом го харесваши и той теб, и се разбирате-защо се влияеш от мнението на приятелките си!?Това е ТВОЯ живот!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Pussy_Searcher
    немога разера кво ги слушаш твойте приятелки.Те се прекланят на някви шибани норми , който впрочем много хора ги зачитат ,но според мен както каза feshanka "ЗА любовта граници няма".Обичап ли го? да обичап го ?!? тогава кво се чудиш????! щом ти дава всичко от което се нуждаеш ,продължавайте да се обичате.
    ..и тези норми са..да ходим с 25-26 годишни за да се возим в Мерцедесите им и Голфовете им ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Kajete Mnenieto si

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Az sum na 17 godini i hodq s po malko ot men mom4e-na 15 godini.Mislite li 4e na6ata vruzka nqma bude6te popneve taka kazvat vsi4kite mi priqtelki Mom4eto dyrji na men mnogo a i osven tova e strahoten v sex-a i az go obojavam prosto ne moga i den bez nego.Kajete va6eto mnenie poneje pove4eto momi4eta hodqt s po golemi mom4eta.izvinqvams e ako ima takava tema ve4e no ne uspqh da namerq.
    Nema strashno ako se obichate i da 12 da behse sichko shte e ok

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Щом ти е добре с него и няма защо да се влияеш от чуждото мнение. Все пак това си е твоя живот и ти избираш как да го живееш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

аве авторката,вчера нали написа тая тема,сега пак я пускаш същата.
    Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
    Dance,Make Sex and Have FuN!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен няма нищо не нормално в това.Не слушай приятелките ти какво говорят.

Остави приятелките ти да се водят с по 25 годишни батковци ти си гледай кефа!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Щом ти е яко с него и секса върви .. кво ти пука за другите . Нека си говорят

П.П Да не ти прави впечатление за секса , че говоря , ама понеже тва си дала като аргумент за него ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си