- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Аз съм на 17, а той на 15, имаме ли бъдеще?
Az sum na 17 godini i hodq s po malko ot men mom4e-na 15 godini.Mislite li 4e na6ata vruzka nqma bude6te popneve taka kazvat vsi4kite mi priqtelkiMom4eto dyrji na men mnogo a i osven tova e strahoten v sex-a i az go obojavam prosto ne moga i den bez nego.Kajete va6eto mnenie poneje pove4eto momi4eta hodqt s po golemi mom4eta.izvinqvams e ako ima takava tema ve4e no ne uspqh da namerq.
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
С риск да се повторя-за любовта граници няма!!
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
немога разера кво ги слушаш твойте приятелки.Те се прекланят на някви шибани норми , който впрочем много хора ги зачитат ,но според мен както каза feshanka "ЗА любовта граници няма".Обичап ли го? да обичап го ?!? тогава кво се чудиш????! щом ти дава всичко от което се нуждаеш ,продължавайте да се обичате.
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
znachi,ako go obichash istinski i se chuvstvash dobre s nego,nqma kakvo da se vliqesh ot mnenieto dori i na fr tiprosto gledai si jivota i nai veche ti da si dobre,p1k koito kakvoto shte da si misli
![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Абе скъпа случаино да си от варна ?![]()
Ot Varna sum da.Za6to se interesuva6?Първоначално написано от ;) хах
Кажи честно от Варна ли си ??? Пълна дискретност!!! не ме познаваш спокс !!! Само искам да знам дали си от варна ?!??!?![]()
![]()
![]()
![]()
ot Varna sum suvsem 4estno-kaji za6to si tolkova lubopiten?Първоначално написано от пак аз
и се казваш Весела :P \/ \
/ \
/ в десетката
![]()
Много знам еййй ьаьа щом млъкна така значи познах добре окс ясна ми е работата и аз подкрепям мнението на другите да не та ебе аверките ти защото ако са ти истински аверки няма да ти говорят такива простотии аз и на дидо съм му го казвал много пъти !!!!!!![]()
Kaji koi si ti i otkude znae6 koq sumПървоначално написано от .................
![]()
![]()
Може да се каже че с Дидо сме мн мн мн добри авери !!!Питаи за даката ^Dak_a7a^ ako se se6ta6 ot IrC![]()
Първоначално написано от даката ;)
![]()
Просто като каза 17 и 15 ми стана ясноMълчанието знак за съгласие :P
хихихихи спокс няма да му кажаимаш думата ми
![]()
q da ne ti puka. .. .nqkvi mar6i 6ti kazvat 4e nqmala bade6te vrazkata vi vie kato se obi4ate imali zna4enie dali e po golqm ili po malak.Spored men v edna vraska e vajna obi4ta i doverieto 6tom se obi4ate i nemojete edin bez dryg..dryg pat da ne se zamislq6 dali e glupavo tva 4e xodi6 s po malko mom4e-NE E I SPORED MEN VRASKATA VI IMA BADE6TE![]()
Щом го харесваши и той теб, и се разбирате-защо се влияеш от мнението на приятелките си!?Това е ТВОЯ живот!
..и тези норми са..да ходим с 25-26 годишни за да се возим в Мерцедесите им и Голфовете им ...Първоначално написано от Pussy_Searcher
![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Nema strashno ako se obichate i da 12 da behse sichko shte e okПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Щом ти е добре с него и няма защо да се влияеш от чуждото мнение. Все пак това си е твоя живот и ти избираш как да го живееш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аве авторката,вчера нали написа тая тема,сега пак я пускаш същата.
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Според мен няма нищо не нормално в това.Не слушай приятелките ти какво говорят.
Остави приятелките ти да се водят с по 25 годишни батковци ти си гледай кефа!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.