- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Аз съм на 17, а той на 15, имаме ли бъдеще?
Ми не слушай приятелките си да ходят с по-големи като искат,ако смяташ че имаш бъдеще с това момче бъди с него![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Abe niama nishto neredno shtom vie dobre zaedno ima li znachenie vazrasta.Edna ot moia klas /12 kl./ hodi s edno momchence ot 8-mi kl. ot nashto daskalo..
Как я хванаха авторката ахаха - браво Дакааа браво !
Са как ще се осере само не е истина - няма как да не разбере приятеля ти !
Че защо да има проблем??????????Щом си се обичате,отношенията са ви добри няма проблеми.Кажи на скъпите си "приятелки" да си гледат тях и,че на теб така си ти е добре.Все пак...Абе к`во да говоря![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Абсолютно!Първоначално написано от _eLITO_
![]()
що за тъпа тема!
естествено че имате бъдеще при дадени условия(които трябва да присъстват задължителни и във връзка с връстник или по-голям)!
относно "приятелките", които така те обезсърчават няма да кажа нищо, защото ще прекрача границата на добрия тон! просто думата наистина трябва да е в кавички, защото никоя истинска приятелка не би те посъветвала да зарежеш момчето с което си ЩАСТЛИВА заради някакви си там тъпи годинки!
Мхм..Първоначално написано от feshankaa
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ami ako se obichate imate bade6te zaedno.I ne se vliqi ot 4ujdoto mnenie tolkova, 6tom na teb ti haresva da si s negoi se obi4ate 6te prodaljite i zanapred![]()
Щом се разбирате...Това е най-важното!![]()
![]()
![]()
6tom kazva6 4e ste vliubeni,ne trqbva da ti puka ot mnenieto na horata,oki?ako smqta6 4e si 6tastliva s neo,produljavaite napred,bez da ti puka ot horskoto mnenie...pojelavam vi mn uspeh)
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI