- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятел за ...
Първоначално написано от Pleasure
=D> =D> =D> =D>![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
а вие, момичета, защо не приемете че сеска и приятелството могат, видиш ли, да съществуват заедно?Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
абе вие данеби да спита само с НЕприятели?
приятелство = душевна обвързаност
секс = физическо привличане
а сега кажете защо да не може тези двете да са както заедно така и по отделно???
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
Ами въпрос на лична гледна точка.Първоначално написано от deusex
за мен пирятелството не е свързано със секс- защото секс със приятел го прави вече приятел в друг смисъл... има разлика от приятел до приятел- тва приятел за секс знаеш ли как ми звучи?! като жиголо! все едно са синоними за мен! И аз изобщо не съм по тая първична система физическо привличане =секс. защото тва е некво правене на нещо подобно на тва дето правите във фитнеса - т.е. ей така за кефа и за спорта! пфф!!!
1 - за жиголото се плаща, а за приятеля - НЕ
2 - "секс за спорт" може да го правиш с човек който не ти е приятел
3 - човек който ти е приятел може да те привлича физически
4 - човек който ти е приятел може да НЕ те привлича физически
5 - човек който те привлича физически може да ти е приятел
6 - човек който не те привлича физически може да НЕ ти е приятел
8 - явно си нямаш хора на които можеш да се обадиш когато ти се доебе
9 - вероятно си имаш много приятели които много държат на теб и в никакъв случай не биха искали да си легнат с теб... можеби защото не си хубава и не ги привличаш физически![]()
xxxПървоначално написано от deusex
inache tvardo za!!!!! imam si takava priqtelka ftw..
А бе тая мацка бих я изпраскал 1-2 пати и да ходи да пасе трева.Или 6е ходи с мене или не![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
всички , които са ЗА ще ги питам , когато някоя сутрин се събудят и СПИН теста им е положителен
Имам такива приятелки, но за сега не съм се възползвал![]()
Аз пак питам понеже съм тъпа. Вие сте приятели,нали? Т.е. вие се харесвате, прекарвате си добре, разбирате се, говорите си. Освен това се привличате сексуално и правите секс. Е на това му казвам връзка-в крайна сметка връзката е това. Любов може и да няма, но не във всяка връзка има любов,така че. Обяснете ми каква е разликата между приятел за секс и гадже, освен начина, по който го наричате? Аз съм руса така че съобразете се с моето недоумение!
о , изобщо не си глупава - то тяхното е идиотско .. ама айде да не се обиди някойПървоначално написано от krem4et0
![]()
еми какво да ти кажа - 2ма човека , които няма къде да си утоляват страстите и се събират и се таковат само
следобяд като се видят по центъра и кафетата само си казват здрасти .. за другия не знаят кога е роден , интереси .. вкусове , мечти , проблеми
най-много имената - Гошко примерно
общо взето такива "сексуални съюзи" са и най-малкото опасни .. защото въпросния Гошко може да има друга , която да е*е , тя пък - друг .. и така се разпространява бързо СПИН-а![]()
Да, но те казват приятел за секс, в което се включва приятел. Едно е 1 познат, с който правим секс, а друго е ПРИЯТЕЛ!Първоначално написано от OtherDimension
Не не са много. Само едно момче ми е истински приятел- много по-близък от останалите, които са ми просто познати. А тва дали съм хубава или грозна си е моя работа- не всичко е физика и привличане, както ти го приемаш, от животинската страна..Първоначално написано от deusex
Еми ако се усеща само страст и си е само между нас двамата(без никои др да знае)Все пак всеки си има нужди![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами да тъкъв тип съм.. значи една позната нека я нарека Таня ми звани единствено и само за секс... или просто за да ми се оплаче да додичам до тях.. тва става почти всяка седмица... около 2-3 пати... Всичко е без чуства.. просто секс...Не е много приятно лично на мен не ми харесва, но ми е приятелка и немога да и откажа .. Не е грозна за тва не очаквам нападки от сорта тя неможе да си фане гадже за тва те използва.. просто момичето ми има огромно доверие и затова не иска с другПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз лично не бих имала такава връзка, но има хора, които имат и не намират нищо лошо в това.Когато правите "приятелски секс" вие не можете да сте приятели.И както каза Кремчето-това си е чиста връзка.Избираш си с кой да правиш секс, как да живееш-дали да имаш сериозна връзка или просто секс.
az sum ZA..za6to ne,tova e nujda vse pak![]()
Май не се иразих правилно.
Нямах предвид приятел, с когото излизате на кафенце, дискотека; виждате се често, споделяте си и т.н., а просто някой познат, с който отношенията ви се изчерпват със секса и кратките диалози от сорта на "Здравей, как си?", когато се видите някъде по центъра примено, и безсмислените чатове, когато и на двамата ви е скучно и няма какво да правите.
И да питам OtherDimension - не мислиш ли, че точно в това е целта да си имаш един такъв "приятел", за да не спиш с всеки, който ти падне (още пък по-малко без презерватив?!) и да рискуваш да се рзаразиш с нещо (не само СПИН). Има ли разлика дали ще спиш само с гаджето си или само с един такъв "приятел"? Нали се сещаш, че и гадже да ти е, че дори и единствено само с нея да си го правил без презерватив, е напълно достатъчно тя да е просто онази "неподходяща".
Да беше формулирала темата иначе тогава. И все пак аз съм си пак против. Секс се прави с човек, към който изпитваш нещо-не само физическо привличане. Другото си е живо чукане и задоволяване на потребността от полов живот. Аз лично правя и искам за в бъдеще да правя секс с човек, който ме цени, за който аз съм личност, който ме познава добре, който ме разбира и удволетворява нуждите ми не само на физическо и на емоционално ниво. Такъв, който срещам по центъра 1 път в месеца и идва у дома да ме чука или обратното не може да задоволи именно тази емоционална нужда, а тогава сексът се превръща в чисто и просто разтоварващо гимнастическо упражнение!