.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Pleasure
    Мого OTH гледаш ;р

=D> =D> =D> =D>
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Цитирай Първоначално написано от My_Infernal_Majesty
    Не, НЕ съм имала и НЕ смятам да имам такъв приятел!!!
    това не е приятелство ... защо извътрате значението на хубавата дума?!?! Ама, че сте отвратителни!
    а вие, момичета, защо не приемете че сеска и приятелството могат, видиш ли, да съществуват заедно?
    абе вие данеби да спита само с НЕприятели?

приятелство = душевна обвързаност
    секс = физическо привличане

а сега кажете защо да не може тези двете да са както заедно така и по отделно???
    Животът е обидно кратък - забавлявайте се!

Град
    In The Heart of Darkness
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    а вие, момичета, защо не приемете че сеска и приятелството могат, видиш ли, да съществуват заедно?
    абе вие данеби да спита само с НЕприятели?

приятелство = душевна обвързаност
    секс = физическо привличане

а сега кажете защо да не може тези двете да са както заедно така и по отделно???
    Ами въпрос на лична гледна точка.
    за мен пирятелството не е свързано със секс- защото секс със приятел го прави вече приятел в друг смисъл... има разлика от приятел до приятел- тва приятел за секс знаеш ли как ми звучи?! като жиголо! все едно са синоними за мен! И аз изобщо не съм по тая първична система физическо привличане =секс. защото тва е некво правене на нещо подобно на тва дето правите във фитнеса - т.е. ей така за кефа и за спорта! пфф!!!
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

1 - за жиголото се плаща, а за приятеля - НЕ
    2 - "секс за спорт" може да го правиш с човек който не ти е приятел

3 - човек който ти е приятел може да те привлича физически
    4 - човек който ти е приятел може да НЕ те привлича физически

5 - човек който те привлича физически може да ти е приятел
    6 - човек който не те привлича физически може да НЕ ти е приятел

Град
    In The Heart of Darkness
    И нека завършим със 7-мо - не съм на твоето мнение относно тази тема. /ТОЧКА/
    Cold was my soul
    Untold was the pain

8 - явно си нямаш хора на които можеш да се обадиш когато ти се доебе
    9 - вероятно си имаш много приятели които много държат на теб и в никакъв случай не биха искали да си легнат с теб... можеби защото не си хубава и не ги привличаш физически

Guest
    8 - явно си нямаш хора на които можеш да се обадиш когато ти се доебе
    9 - вероятно си имаш много приятели които много държат на теб и в никакъв случай не биха искали да си легнат с теб... можеби защото не си хубава и не ги привличаш физически
    xxx
    inache tvardo za!!!!! imam si takava priqtelka ftw..

Re: Приятел за ...

Цитирай Първоначално написано от Beb4o{}
    Takiva vrazki niamat niakakva trainost prosto kato ti pisne da se e....s nego i mu teglish edna i posle sledvashtia i stava kurvenska rabota...
    Защо така реши?
    Аз имам такава връзка от (хайде да те шокирам сега ) ... 2 години и 8 месеца.
    А мнението ми по темата мисля, че е ясно.

Голям фен
    Град
    Stz
    Да,много бих искала някаква такава връзка,само от време на време да се виждаме за секс!И според мен не е чак толкова трудно да се скрие!Но и все пак а ко приятеля ми ми харесва как го прави,защо ми е такава връзка?!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

А бе тая мацка бих я изпраскал 1-2 пати и да ходи да пасе трева.Или 6е ходи с мене или не
    NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela

Мега фен
    Град
    Utopia..
    всички , които са ЗА ще ги питам , когато някоя сутрин се събудят и СПИН теста им е положителен

Мега фен Аватара на machoka
    Имам такива приятелки, но за сега не съм се възползвал

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз пак питам понеже съм тъпа. Вие сте приятели,нали? Т.е. вие се харесвате, прекарвате си добре, разбирате се, говорите си. Освен това се привличате сексуално и правите секс. Е на това му казвам връзка-в крайна сметка връзката е това. Любов може и да няма, но не във всяка връзка има любов,така че. Обяснете ми каква е разликата между приятел за секс и гадже, освен начина, по който го наричате? Аз съм руса така че съобразете се с моето недоумение!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз пак питам понеже съм тъпа. Вие сте приятели,нали? Т.е. вие се харесвате, прекарвате си добре, разбирате се, говорите си. Освен това се привличате сексуално и правите секс. Е на това му казвам връзка-в крайна сметка връзката е това. Любов може и да няма, но не във всяка връзка има любов,така че. Обяснете ми каква е разликата между приятел за секс и гадже, освен начина, по който го наричате? Аз съм руса така че съобразете се с моето недоумение!
    о , изобщо не си глупава - то тяхното е идиотско .. ама айде да не се обиди някой
    еми какво да ти кажа - 2ма човека , които няма къде да си утоляват страстите и се събират и се таковат само
    следобяд като се видят по центъра и кафетата само си казват здрасти .. за другия не знаят кога е роден , интереси .. вкусове , мечти , проблеми
    най-много имената - Гошко примерно

общо взето такива "сексуални съюзи" са и най-малкото опасни .. защото въпросния Гошко може да има друга , която да е*е , тя пък - друг .. и така се разпространява бързо СПИН-а

Голям фен
    Град
    Stz
    OtherDomension Сигурно си чувал за презервативи които предпазват от SPINа!Все пак вав никой не може да си сигурен!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    о , изобщо не си глупава - то тяхното е идиотско .. ама айде да не се обиди някой
    еми какво да ти кажа - 2ма човека , които няма къде да си утоляват страстите и се събират и се таковат само
    следобяд като се видят по центъра и кафетата само си казват здрасти .. за другия не знаят кога е роден , интереси .. вкусове , мечти , проблеми
    най-много имената - Гошко примерно

общо взето такива "сексуални съюзи" са и най-малкото опасни .. защото въпросния Гошко може да има друга , която да е*е , тя пък - друг .. и така се разпространява бързо СПИН-а
    Да, но те казват приятел за секс, в което се включва приятел. Едно е 1 познат, с който правим секс, а друго е ПРИЯТЕЛ!

Град
    In The Heart of Darkness
    Не не са много. Само едно момче ми е истински приятел- много по-близък от останалите, които са ми просто познати. А тва дали съм хубава или грозна си е моя работа- не всичко е физика и привличане, както ти го приемаш, от животинската страна..
    Cold was my soul
    Untold was the pain

Фен
    Град
    PInKLanDIq
    Еми ако се усеща само страст и си е само между нас двамата(без никои др да знае)Все пак всеки си има нужди

MaHeKeH
    Guest

Re: Приятел за ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Имали ли сте и бихте ли си имали, ако ви се отдаде възможност, приятел за секс? Просто така - без да се обвързвате, без да ходите, просто да се виждате от време на време, за да задоволите сексуалните си желания? /естествено и привличането между вас не остава на задна позиция/
    Одобрявате ли такива "връзки"? До колко трайни могат да бъдат те според вас? И възможно ли е една такава чисто сексуална връзка да премине в истинска любов някой ден?
    Ами да тъкъв тип съм.. значи една позната нека я нарека Таня ми звани единствено и само за секс... или просто за да ми се оплаче да додичам до тях.. тва става почти всяка седмица... около 2-3 пати... Всичко е без чуства.. просто секс...Не е много приятно лично на мен не ми харесва, но ми е приятелка и немога да и откажа .. Не е грозна за тва не очаквам нападки от сорта тя неможе да си фане гадже за тва те използва.. просто момичето ми има огромно доверие и затова не иска с друг

Мега фен Аватара на koalka
    Аз лично не бих имала такава връзка, но има хора, които имат и не намират нищо лошо в това.Когато правите "приятелски секс" вие не можете да сте приятели.И както каза Кремчето-това си е чиста връзка.Избираш си с кой да правиш секс, как да живееш-дали да имаш сериозна връзка или просто секс.

az sum ZA..za6to ne,tova e nujda vse pak

Авторката
    Guest
    Май не се иразих правилно.
    Нямах предвид приятел, с когото излизате на кафенце, дискотека; виждате се често, споделяте си и т.н., а просто някой познат, с който отношенията ви се изчерпват със секса и кратките диалози от сорта на "Здравей, как си?", когато се видите някъде по центъра примено, и безсмислените чатове, когато и на двамата ви е скучно и няма какво да правите.
    И да питам OtherDimension - не мислиш ли, че точно в това е целта да си имаш един такъв "приятел", за да не спиш с всеки, който ти падне (още пък по-малко без презерватив?!) и да рискуваш да се рзаразиш с нещо (не само СПИН). Има ли разлика дали ще спиш само с гаджето си или само с един такъв "приятел"? Нали се сещаш, че и гадже да ти е, че дори и единствено само с нея да си го правил без презерватив, е напълно достатъчно тя да е просто онази "неподходяща".

Град
    Свищов
    Да беше формулирала темата иначе тогава. И все пак аз съм си пак против. Секс се прави с човек, към който изпитваш нещо-не само физическо привличане. Другото си е живо чукане и задоволяване на потребността от полов живот. Аз лично правя и искам за в бъдеще да правя секс с човек, който ме цени, за който аз съм личност, който ме познава добре, който ме разбира и удволетворява нуждите ми не само на физическо и на емоционално ниво. Такъв, който срещам по центъра 1 път в месеца и идва у дома да ме чука или обратното не може да задоволи именно тази емоционална нужда, а тогава сексът се превръща в чисто и просто разтоварващо гимнастическо упражнение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си