.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    DaR4eTo_COoL
    Guest

Ne moga da razbera 4uvstvata si...

Zdraveite na vsi4ki!Ne znam mn mn dali vi se 4ete kakvo mi se slu4i,no az 6te si kaja...taka zna4i poznavam goot 5 meseca ii vednuj mi predloji az mu otkazah sega ve4e hodim,no az ne sum sig dali go haresvam ili ne.Mislq 4e sum si postavila nqkakuv idela za nego,koito e neosu6testvim ii kato sum s nego malko me drazni,no kato go nqma si mislq kakvo li 4uvstvam az.Off mn e stranno!Toi me obi4a a az nz dori dali izob6to go haresvam a hodq s nego...Ujs!!!Da mn sum 6tastliva kogato sum s nego,no mn ne6ta me draznqt v nego iii nz...Ako mojete mi help nz klalvo da pravq.........

Голям фен
    АРЕ БЕ АЗ ЛИ ДА ТИ КАЖА ХАРЕСВАШ ЛИ ГО ИЛИ НЕ .. Щастлива била с него,ама и те дразнил..всеки си има и хубави и лоши качества,винаги има нещо което да дразни у другия!За това за компромисите!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Кажи му какво те дразни в него.
    Или просто си представи какво ще ти без него - дали ще ти е по-добре или зле.
    Погледни от друга гледна точка над самите вас и разбери дали това момче ти харесва повече от някой друг и дали ти дава повече, токолкото някой друг би могъл да ти даде. И такам.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    За това за компромисите!
    Къде забрави егоизмът?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    За това за компромисите!
    Къде забрави егоизмът?

Явно аз съм от хората,които са склонни да направят компромис,а ти не си.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

xex ami kvo da ti kaja mila! ti neznae6 kakvo izpitva6?kak moje nie da ti kajem kvo da pravi6 nito vi poznavame,noti znaem kakvi sa vi vzaimootno6eniqta.Ti traa si sedne6 na D-to i da si pomisli6 mn seriozno kakvo 6te pravi6 s vaprosnoto mom4e,za6toto ako vse pak ne go obi4a6 nqma smisal da go zalagva6

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Кажи му какво те дразни в него.
    Или просто си представи какво ще ти без него - дали ще ти е по-добре или зле.
    Погледни от друга гледна точка над самите вас и разбери дали това момче ти харесва повече от някой друг и дали ти дава повече, токолкото някой друг би могъл да ти даде. И такам.
    Именно.

Град
    Пловдив
    и аз съм в някаква подобна ситуация...но поговорих с него и г/д са пооправиха ралтите

Re: Ne moga da razbera 4uvstvata si...

Цитирай Първоначално написано от DaR4eTo_COoL
    Zdraveite na vsi4ki!Ne znam mn mn dali vi se 4ete kakvo mi se slu4i,no az 6te si kaja...taka zna4i poznavam goot 5 meseca ii vednuj mi predloji az mu otkazah sega ve4e hodim,no az ne sum sig dali go haresvam ili ne.Mislq 4e sum si postavila nqkakuv idela za nego,koito e neosu6testvim ii kato sum s nego malko me drazni,no kato go nqma si mislq kakvo li 4uvstvam az.Off mn e stranno!Toi me obi4a a az nz dori dali izob6to go haresvam a hodq s nego...Ujs!!!Da mn sum 6tastliva kogato sum s nego,no mn ne6ta me draznqt v nego iii nz...Ako mojete mi help nz klalvo da pravq.........
    Напоследък си много объркана нали ?

ох ами скъпа...наистина хората си имат добри и лоши ка4ества...и на иситна има компромиси за лошите..така4е замисли се хубаво ако ти кеф с него дръж го...сигорно е пи4 представяй си слладки авантюри с него...и си мисли къв як пи4 е...а ако лошите ка4ества наддделяват КРЪЦ

Мега фен Аватара на iiirish
    моята ситуация е АБСОЛЮТНО същата
    единственото, което правя, което мога да правя тоест, е да говоря с него. засега той знае какво ме дразни в него и се надявам като мине малко време тези недостатъци в поведението му да се изгладят. ако ли не - всеки си хваща пътя

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Временна раздяла(една седмица примерно) та да видиш дали като не сте заедно ще ти липсва...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    еми .. съкс . Но е нормално , много хора не знаят какво искат , споки .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си