.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Kak da mu kaja???

Hybrid View

mili4kata***
    Guest

Kak da mu kaja???

Poneje 4esto si ostavam sama vku6ti (no6tem) i sexualniat mi partnior(ne gadje)idva da go napravim, no kogato go karam da ostane (ostval e 2 puti) go karam za da...spa s 4lena mu v men,no ne znam kak da mu kaja 4e iskam tova,nameknah mu i me pomisli za luda i 4e se 6eguvam (( Kakvo da napravq??

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: Kak da mu kaja???

Цитирай Първоначално написано от mili4kata***
    Poneje 4esto si ostavam sama vku6ti (no6tem) i sexualniat mi partnior(ne gadje)idva da go napravim, no kogato go karam da ostane (ostval e 2 puti) go karam za da...spa s 4lena mu v men,no ne znam kak da mu kaja 4e iskam tova,nameknah mu i me pomisli za luda i 4e se 6eguvam (( Kakvo da napravq??
    To onaq mu rabota nemoje cela nosht da e nadurvena,neznam kak si go predstavqsh..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Huhxauhax ... jesus save us ... uhxuhax ... ama kakwa e taq prostashtina deto e zawladqla wsichki ?!?!!?

Земи си едно дилдо от магазина и готово - направо като си го ръгнеш вечер може да не го вадиш и през деня
    даже може да запознаеш дилдото с вашите

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    da be prodavat 4epove iskustvenni zemi si 1 i bateriiki pod raka i si ti.. na vibraciq
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    На къде тръгна светът! Хората преди искаха вафли и бонбони, а сега имат мн странни желания
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    abe hora pobyrkvate se
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

dosta stranno jelanie imash no vse pak mu kaji
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Няма начин.Всичко излиза рано или късно в една или в друга форма.......

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Уау, не мислех, че ще се стигне чак до там. И как си го представяш този номер не ми е ясно. Ама няма значение, просто няма да стане. То и момчето не се е навило, така че...
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

П
    Guest
    Познавам много жени, които умират да заспят "пълни", лично аз никога не бих отказал на жена да изпълня такова желание mili4kata***, кажи на твоя човек, че не знае какво пропуска!!!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Уау, не мислех, че ще се стигне чак до там. И как си го представяш този номер не ми е ясно. Ама няма значение, просто няма да стане. То и момчето не се е навило, така че...
    Той да не е луд.
    Това по принцип е практически невъзможно......

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Варна
    Побъркахте се...тцтцт...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

mili4kata***
    Guest
    lol ne sum vi iskala suveti ot sorta "na kude e tragnal svete" zadala sum konkreten vupros kat ne si iznasq...fillllllll To4no vseki si ima jelaniq......tova iskam az,puk to e qsno 4e nqma cqla no6t da e v men (toi murda kat spi) no prakti4eski si e vuzmojno!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си