- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da mu kaja???
Poneje 4esto si ostavam sama vku6ti (no6tem) i sexualniat mi partnior(ne gadje)idva da go napravim, no kogato go karam da ostane (ostval e 2 puti) go karam za da...spa s 4lena mu v men,no ne znam kak da mu kaja 4e iskam tova,nameknah mu i me pomisli za luda i 4e se 6eguvam((
Kakvo da napravq??
To onaq mu rabota nemoje cela nosht da e nadurvena,neznam kak si go predstavqsh..Първоначално написано от mili4kata***
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Huhxauhax ... jesus save us ... uhxuhax ... ama kakwa e taq prostashtina deto e zawladqla wsichki ?!?!!?![]()
![]()
![]()
Земи си едно дилдо от магазина и готово - направо като си го ръгнеш вечер може да не го вадиш и през деня![]()
даже може да запознаеш дилдото с вашите![]()
da be prodavat 4epove iskustvenni zemi si 1 i bateriiki pod raka i si ti.. na vibraciq
164забрана за ползване на профил 2т.
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
На къде тръгна светът! Хората преди искаха вафли и бонбони, а сега имат мн странни желанияПървоначално написано от n1ght_shadow
![]()
![]()
![]()
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
abe hora pobyrkvate se
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
dosta stranno jelanie imash no vse pak mu kaji![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Няма начин.Всичко излиза рано или късно в една или в друга форма.......![]()
Уау, не мислех, че ще се стигне чак до там. И как си го представяш този номер не ми е ясно. Ама няма значение, просто няма да стане. То и момчето не се е навило, така че...
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Познавам много жени, които умират да заспят "пълни", лично аз никога не бих отказал на жена да изпълня такова желание mili4kata***, кажи на твоя човек, че не знае какво пропуска!!!
Той да не е луд.Първоначално написано от Aleandra
Това по принцип е практически невъзможно......
Побъркахте се...тцтцт...![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
lol ne sum vi iskala suveti ot sorta "na kude e tragnal svete" zadala sum konkreten vupros kat ne si iznasq...fillllllll To4no vseki si ima jelaniq......tova iskam az,puk to e qsno 4e nqma cqla no6t da e v men (toi murda kat spi) no prakti4eski si e vuzmojno!