- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра
става дума за зарибяване и целуване с др момче, дори и в нетрезво състояние...ако не я познавах добре нямаше и да разбера, нямаше да каже...а продължава да казва че ме обича и че направила най голямата си грешка в живота![]()
![]()
![]()
Ми ако го обичам колкото сега, може би бих простила, но и двамата ще знаем, че нещата няма да са както преди, колкото и да съжалява.Изневярата е гадно нещо.
Да. Веднъж.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Не, не бих. Щом се поддава така на изкушения.. пътя и торбата, да е жив и здрав..
Веднъж е достатъчно...
Не бих.Знам ,че ако простя веднъж,ще има и 2-ри 3-ти път.Щом един човек е предал любовта и доверието ми,той няма място в живота ми![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ako toi sam si priznae i se razkaiva vinagi bih prostila vinagi
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Не бих простила. Щом го е направил веднъж, нищо не му пречи да повтори.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не
Бих простила, веднъж... Просто и двамата ще знаем, че нещата никога няма да са както преди, а с такова мъчение, дълго няма да издържим.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Не, никога, при каквито и да било обстоятелства![]()
Бих простила,ако обичам истински!
Да, именно заради това хората са казали две мъдри неща:Първоначално написано от Diabolic^Angel
1)"Влюбени-загубени"
2)"Любовта е сляпа"
![]()
bih prostila iznevqra,no samo vednyj vse pak vseki ima pravo na vtori shans!
вЪрвЯ нАпрЕд..пОслЕ нАзАд.:.пАдАм стАъЪм..жИвЕа вЪъф сОБствЕния мИ рОзОф свЯт.:. крАсивЪъ и рАзлИчнА.:.стрАннА и рОмАнтИчнА.:.вИнАгИ сЪъм сУпЕр нЕтИпИчнЪъ.:. дОрИ пОнякОгА дА бОли...зАбрАвям..и остАвям щАстиЕтО с мЕн дА вЪърви
Сто хиледи евра и прощаам всичко!![]()
Light The Universe
Не,не бих простила.За мен изневярата е предателство и загуба на доверието,а без доверие връзката е обречена.Един път погледнал ли е чуждо,ще го направи пак,няма смисъл да се нараняваме взаимно по-добре да се разделим.Поне сморед мен е така,но разбира се мн зависи и от ситуацията.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от Diabolic^Angel
никпга не бих простила изневяра не знам защо но просто наистина няма да е същото няма да му простя ще си останем приятели но нищо пове4е аз сам беккомпромисна така 4е ако ми изневери по добре да не ми казва
zavisi ot situaciqta... az vednaj prostih..priqtelqt mi beshe celunal tam nqkfa,no e bil piqn (ne che tova go opravdava) az kato razbrah tova se razdelihme,no sled tva toi me tarseshe i az shtoto sam mn dobrichka mu prostih,no ne zabravih greshkata mu .. shtom tq ti kazva,che te obicha mojesh da i dadesh 2ri shans,no zavisi kak shte se darji s teb..az ne sajalqvam za tova che mu prostih,moje i pri teb da stane taka .. kasmet![]()
не! категорично не бих! трезво или нетрезво състояние не мисля, че любовта към даден човек се изпарява с алкохола![]()
huuuuuh!! ne :]]]] ne bih dea.. tva e mn tupo be... to bahti da te luje taka :\
Life sux but just keep smiling
въпроса е дали целуването в нетрезво състояние е изневяра непростима