- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра
ЕДВА ЛИ ИМА НЯКОЙ РАЗМУМНО МИСЛЕЩ ЧОВЕК, КОЙТО БИ ПРОСТИЛ ИЗНЕВЯРА.
Every second chance, begins with a first step...!!
не!
никога не бих простила изневяра.За мен това е повече от предателство.По никакъв начин не мога да приема че човека на когото разчитам най-много ме е предал по този отвратен начин!
NEEEEEE!
Az ako pritelkata mi napravi takova ne6to nema q pogledna cql jivot, nego 6te obiq! i 6te ii otrovq jivota...be na mene mi e gadno za prednite ii prejivqvaniq kogato ne e bila s men pyk kamo li ako mi izneveri.
NE NIKOGA NE BIH PROSTIL!
Надвий себе си и посрещни утрешния ден!!
Целуване в нетрезво състояние БИХ простила.
А да докосва друго момиче по начина, по който мен докосва... НИКОГА.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Никога.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Не!Страшно ревнива съм...Най-малкото ме дразни
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Бих простила,но само 1 път,повече не,защото знам,че ще има и 3-ти и 4-ти и т.н....Дори това,че съм простила 1 път не е гаранция,че няма да има повече изневери.Но дори веднъж да простя повече нищо няма да е същото,защото няма да имам доверие на човека до мен,както преди.Това е!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
зависи какви чувства имам към момичето, зависи при какви обстоятелства е станала изневярата.. бих простил, но от този момент нататък винаги ще си имам едно наум....
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
всеки прави грешки ... един път бих простил![]()
Не, никога не бих простила изневяра ... каквато и да е, при каквито и да е обстоятелства!
>>> House Music <<<
razbirase che bix prostila,se pak s neq samo si e zadovolil nekakvi parvichni nujdi,nali se pak nakraq pak pri men se pribira
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
Точно преди няколко ена се наложи да мисля над този въпрос да простя или не той се постара да ме убеди че изневярата му не значи нищо и че наистина обича само мен и че съжалява за грешката която е допуснал и му простих и сега е много по добре от преди за това не съжалявам че му простих.Първоначално написано от bungle
zavisi ot obstoqtelstvata...da bih prostila ako doide i si kaje izneverih ti i posle vapreki 4e se e mlqskal s nqkakva si tam se varne pri men![]()
Сложен въпрос. Прощавала съм,че целуна друга преди време-2 години минаха от тогава почти,но още го помня и ме боли. Искам връзката ни да продължи на всяка цена, но мисълта,че е бил с друга,че го е целувала,докосвала и прегръщала ще ме влудява всеки път. може би бих простила, но не бих збравила и нищо не би отмило болката ми.
НЕЕЕЕЕ!Изневяра не се прощава!Тва 1 път някой да ме преебе яко после да не ми се мярка пред очите!Та тва важи целувка,секс и т.н.!Да си трошат главитеее!![]()
Ne
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от Aleandra
![]()
Ако е бил пиян...Може би бих му простила,но при положение че връзката ни не е от скоро и наистина ми е доказал че ме обича.Иначе не.![]()
не.. мнооо мразя изневярата![]()
![]()
![]()
Зависи кви са ми чувствата.аз съм прощавала на приятеля ми два пъти целувка по простата причина че го обичам найстина много и той мен направил грешка извини ми се и аз му простих.
Az lichno ne bih prostila iznevqra ili po tochno zavisi ot mnogo neshta.No shtom tq ti kazva che te obicha i t.n. moje bi trqbva da igo prostish,a i do kolkoto razbiram e bila piqna.Ne che tova q opravdata,ama vse pak spored men v takyv sluchei shtom syjelqva za sluchiloto se,trqbva da i prostish.
Зависи от обстоятелствата,от момчето,от това с кого,от това за каква изневяра става дума.Понякога е немислимо да простиш ,но понякога стават грешки и може да се даде и втори шанс ,но такива случаи са малко!![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...