.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: iskam da popitam

??????
    Guest

iskam da popitam

na priqtelkata mi seki mesec i zakysnqva i nqma da razpravqm kakvo e seki mesec dokyto i doide....tozi pyt ve4e 10-ti den do sq ne e zakysnqvalo tolko ,a az sym sigoren 4e ne sym napravil ni6to!!nqkoi moje li da dade nqkva ideq po vyprosa

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    ТЕСТ! Все едно падате от небето! Направете тест и се успокойте А ако наистина и закъснява всеки месец-да отиде на лекар ...
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ ТЕСТ
    Стига с едни и същи теми, като ви е страх толкова, най-ефикасният начин да се предпазите от гафове е да не правите секс
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ..или може просто организмът й да е такъв и да й закъснява...

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    vseki organizam e razli4en nqma ni6to da zagubite napravete test

ama ako e malka e normalno ili da podranqva ili da zakasnqva
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Guest
    Нормално е на момичетата да им закъснява особено във възрастта на пубертета, когато хормоните бушуват.. аз за това не си го следя, кога дойде- дойде, кога не дойде- да се оправя! Ако си сигурен 100 % изобщо недей да се коркаш.. нормално е...
    за мое щастие мин лято не ми беше идвало цяло лято.. изобщо не съм се притеснявала.. тогава не водех полов живот, но и сега не се шашкам много все пак сме в пубертета всичко е възможно \/

Guest
    След като е всеки месец, значи не й закъснява. Просто цикъла и е над 28 дни, което не е ненормално!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    И аз съм за тест.

ne znam ama i na men mi se e slu4valo taka,daje pove4e ot 10 dena,no za po sigurno TEST!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    Купувай и тест, какво се чудиш!

Да си направи тест а следващия път когато не й дойре явно има нередовен месечен цикъл за тва да отиде на гинеколог

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Тест!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Щом И "закъснява всеки месец", значи И е напълно редовна менструацията, просто не е през точно 28 дни.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Щом И "закъснява всеки месец", значи И е напълно редовна менструацията, просто не е през точно 28 дни.
    И аз това казах,ама нещо не можах да се регна. май като си гост наистина не ти приемат мнанието на сериозно! Глупави и необразовани деца

Случва се да ти закъснее и от притеснение. При мен така се получи веднъж, че закъсня с 15-тина дни.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Guest
    nqma da kaja ^^

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: iskam da popitam

Цитирай Първоначално написано от ??????
    na priqtelkata mi seki mesec i zakysnqva i nqma da razpravqm kakvo e seki mesec dokyto i doide....tozi pyt ve4e 10-ti den do sq ne e zakysnqvalo tolko ,a az sym sigoren 4e ne sym napravil ni6to!!nqkoi moje li da dade nqkva ideq po vyprosa
    dubre de kato si sig,che ne si napravil nishto kvo si nabivate koravo filmite? moje da i zakysnqva po edin milion hilqdi prichini...smqna na klimata,stres,ako e bila bolna i e pila antibiotici i t.n. po spokoino be hora
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: iskam da popitam

Цитирай Първоначално написано от ??????
    Bremenna e

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си