- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam da popitam
na priqtelkata mi seki mesec i zakysnqva i nqma da razpravqm kakvo e seki mesec dokyto i doide....tozi pyt ve4e 10-ti den do sq ne e zakysnqvalo tolko ,a az sym sigoren 4e ne sym napravil ni6to!!nqkoi moje li da dade nqkva ideq po vyprosa
ТЕСТТЕСТ
ТЕСТ
ТЕСТ
ТЕСТ
![]()
Стига с едни и същи теми, като ви е страх толкова, най-ефикасният начин да се предпазите от гафове е да не правите секс![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
..или може просто организмът й да е такъв и да й закъснява...
vseki organizam e razli4en nqma ni6to da zagubite napravete test
ama ako e malka e normalno ili da podranqva ili da zakasnqva
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Нормално е на момичетата да им закъснява особено във възрастта на пубертета, когато хормоните бушуват.. аз за това не си го следя, кога дойде- дойде, кога не дойде- да се оправя! Ако си сигурен 100 % изобщо недей да се коркаш.. нормално е...
за мое щастие мин лято не ми беше идвало цяло лято.. изобщо не съм се притеснявала..тогава не водех полов живот, но и сега не се шашкам много все пак сме в пубертета всичко е възможно \
/
След като е всеки месец, значи не й закъснява. Просто цикъла и е над 28 дни, което не е ненормално!
ne znam ama i na men mi se e slu4valo taka,daje pove4e ot 10 dena,no za po sigurno TEST!
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Купувай и тест, какво се чудиш!
Да си направи тест а следващия път когато не й дойре явно има нередовен месечен цикъл за тва да отиде на гинеколог
Тест!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Щом И "закъснява всеки месец", значи И е напълно редовна менструацията, просто не е през точно 28 дни.
И аз това казах,ама нещо не можах да се регна. май като си гост наистина не ти приемат мнанието на сериозно! Глупави и необразовани децаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
nqma da kaja ^^
dubre de kato si sig,che ne si napravil nishto kvo si nabivate koravo filmite? moje da i zakysnqva po edin milion hilqdi prichini...smqna na klimata,stres,ako e bila bolna i e pila antibiotici i t.n.Първоначално написано от ??????
po spokoino be hora
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Bremenna eПървоначално написано от ??????
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!