.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream

боли ме сарцето

направих огромна гре6ка огромна а3 го оби4ах много беѕ да искам направих гре6ка кољто е много боле3нена ѕа него ....и мен много ме боли 3а него и сега в краина сметка аѕ го оби4ам о6те пове4е а не мога да сам с него !

о6те по боли 4е е от моя клас .........

как мога да си го варна, вси4ко опитах ......

или просто сарцето ми 6те остане под този тежък камък които ве4но 6те седи на сарцето ми

просто имам 4уството 4е живота ми свърши

моля ви помогнете ми ако можете

много боли много

Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Град
    in your eyes!!!
    не разбрах само коя тема е болезнена за него
    но те съветвам да го приклещиш някъде и да си поговорите много обстоино и да му кажеш как се 4увстваш и колко те боли!!!

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Ако кажеш какво си направила, може и да ти помогнем...

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    emi iska mi skaipa za6toto mi nqma doverie iska ot kakto hodim da mi vidi 4at hitorito i mi kaza "ili mi go dava6 sega ili zabravq6 za men " i mu se nasalziha o4ite ama az ne iskam da mu go davam za6toto mislq 4e tova si mi e li4no prostranstvo .... toi misli 4e go lyja ama ne go lyja i taka ne mu go dadoh i mi kaza zabravi me i mi e mn tejko

btw toi e mnogo revniv
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И аз имам такъв ревнивец до мен, но с малката разлика, че той дори 1 смс не ми е чел от телефона. Ако няма какво да криеш, според мен трябва да му дадеш history-то. Така той ще се убеди, че не го лъжеш, а ти спокойно след това можеш да му натякваш: "Видя ли?!? Нямаш ми доверие" и виновния ще бъде той

Град
    Pink Paradise
    Разбрахме, че е много ревнив... Аз бих те посъветвала да го забравиш! То това направо не си е живот да ти поставя такива ултиматоми за щяло и нещяло...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    blagodarq vi

Супер фен
    Град
    София
    Оооо,мила...правилно си направила...в други ден ще ти каже "Гледай тука децата ,да си сготвила,да си изчистила иначе не ме обичаш...а да и да не забравя- дай си ключовете,никъде не може да излизаш!!!" От къв зор

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Уговаряш се с него, че ще му дадеш хисторито си, за да се увери, че няма за какво да се тревожи, но, че оттук нататък ще ти има доверие и няма да иска да навлиза в личното ти пространство
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    Utopia..
    бе какви са тия : направих ОГРОМНА грешка , живота ми се срина..
    я не се лигави ,а се вземи в ръце !
    От мухата слон правите .. тцтцтц - хората изневери си прощават , а тука заради един скайп ще ми се вайкаш ?!

Град
    Пловдив
    ем не го лъжи казвай му истината и ако наистина те обича ще ти прости всяка твоя грешка..просто поговорете...

priqtelqt ti e super revniv moje da go obi4a6 oba4e moq savet e da zabravi6 za nego 6oto toi ti nqma nikakvo doverie a edna vrazka se izgrajda na doverieto mejdu dvama du6i VREMETO LEKUVA sarceto 6e spre da te boli i otnovi 6e se vlubi6 v nqmogo

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Няма непоправими грешки . Няма неизлечими болки . Няма нераними сърца .. всичо това е кръговрат, мила моя . Ще свикнеш с болката , с паренето на сърцето . Ще се усмихнеш някой ден пак . Ще се смееш да сегашните си сълзи .. и твоето време ще дойде.
    Ако искаш да си говорим , мисля , че бих могла да ти помогна и в двата варианта :ако искаш да си с него и ако искаш да продължиш напред. Така че , драскай едно лс ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Наистина е много ревнив. Има всякакви хора, ако наистина се обичате, ще сте пак заедно. Говори с него, дай му хистъри-то и нека види, че не криеш нищо от него. Не се карайте за глупости.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    убивате драматизма с думи като "сАрце"
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    бе какви са тия : направих ОГРОМНА грешка , живота ми се срина..
    я не се лигави ,а се вземи в ръце !
    От мухата слон правите .. тцтцтц - хората изневери си прощават , а тука заради един скайп ще ми се вайкаш ?!
    >!<
    Между другото... първия пост изобщо не го разбрах ... то не беше смеsvane na латинica i kiriлица, то не беше чудо... И има препинателни знаци, не са за украса...
    I love you...

Мега фен Аватара на koalka
    А защо не му го даде?Така той си мисли някакви неща...По-добре му го дай, за да се убеди наистина, че няма какво да ревнува.

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Уговаряш се с него, че ще му дадеш хисторито си, за да се увери, че няма за какво да се тревожи, но, че оттук нататък ще ти има доверие и няма да иска да навлиза в личното ти пространство
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    И аз имам такъв ревнивец до мен, но с малката разлика, че той дори 1 смс не ми е чел от телефона. Ако няма какво да криеш, според мен трябва да му дадеш history-то. Така той ще се убеди, че не го лъжеш, а ти спокойно след това можеш да му натякваш: "Видя ли?!? Нямаш ми доверие" и виновния ще бъде той
    Съгласна съм
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    nqma kak da go zabravi pri polojenie 4e sa v edin klas i se nalaga da se vijdat vseki den spored men iz4akai ydoben moment i mu kaji vsi4ko koeto ti teji obqsni mu za6to ne si mu dala history-to i 4e ne odobrqva6 tova koeto ti e poiskal po obqsnimite ti pri4ini s edna duma deistvai i uspeh

Фен
    Град
    sofia
    NAPRAVILA SI GRE6KA?!...q stiga...i kakva e gre6kata po to4no...4e nqki se opitva da ti vleze v li4noto prostranstvo a ti ne si razre6ila?!...nakade otiva tozi svqt...q se osaznai i mu tegli edna maina na toq revnivec...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Aбе, от къде на къде ще иска да и гледа хисторито ?
    Това е лично. Да го еба и нещастника.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

ехе тоя много нагал бе,ако се замислиш ше видиш,че няма за кво да съжаляваш,щото днеска това иска утре ша е друго и кво ти всеки ден ше се ядосваш с тоя лигльо ,я да си гледа работата,тва ся ти е моментно,щото си искала да стане нещо,а шанса е изгубен..
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    всички тука ми се правите на много силнохарактерни и бързо го разкарвате Ония .. ама съм сигурен ,че и у вас си имате такъв "нещастник" , който ви командори .. просто защото сте тъпи п*тки

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    daaaa taka 66te e nai dobre
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си