- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- боли ме сарцето
Като те боли сърцето - явно имаш високо кръвно, иди на лекар ... к'во се правите на интересни с това "боли ме". Знам, че е метафорично казано, но вече почвате да се втелявате ... >_<
xmx i moq e tka i ne e tolkova lesno prosto da go razkara6 za6toto go obi4a6 predi vsi4ko! pogovori s nego tva e edinstvenoto koeto moje6 da napravi6.K1smet![]()
Пии Витамин Б и помни сърцето обича бето!![]()
Light The Universe
Е ти незнаеш ли днешната младеж му вика сАрце вместо сЪрце присъствието в часове по БЕЛ драстично намалява и това не е добре ама грешките не са и само една...абе смях в залата...може да е много хубава ама братче за кво ти е хубава и тъпа мацка , която дори не може да пише пък представям си как чете брех отвращавам се чак!Първоначално написано от xixi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6tom ni6to ne krie6 e triabvalo da mu go dade6 i kvo tolkova tva e samo edin skype mn tupo da se razdelite zaradi tova tctc
Явно той е прекалено много ревнив!Това е нещо лично,а той ти няма никакво доверие,а то лежи в основата на една добра връзка!Ако наистина искаш да си го върнеш,трябва да му се извиниш,да признаеш грешката си,да покажеш колко много съжаляваш и че много ти липсва и искаш отново да сте заедно!Тогава той може би ще иска да види хронологията и ще трябва да му я покажеш!Това е вариантът,за да го си го върнеш,но по мое мнение ти не си сгрешила,той е много натрапчив.Хубаво е да споделяте,но той го иска от теб насила,а всичко насила е неприятно и деградиращо!!!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Тук си доста прав...Първоначално написано от OtherDimension
Наистина му го дай.Не си струва да си разваляте отношенията заради един тъп скайп.