.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    l0NgB0y
    Guest
    Като те боли сърцето - явно имаш високо кръвно, иди на лекар ... к'во се правите на интересни с това "боли ме". Знам, че е метафорично казано, но вече почвате да се втелявате ... >_<

xmx i moq e tka i ne e tolkova lesno prosto da go razkara6 za6toto go obi4a6 predi vsi4ko! pogovori s nego tva e edinstvenoto koeto moje6 da napravi6.K1smet

Пии Витамин Б и помни сърцето обича бето!
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от xixi
    убивате драматизма с думи като "сАрце"
    Е ти незнаеш ли днешната младеж му вика сАрце вместо сЪрце присъствието в часове по БЕЛ драстично намалява и това не е добре ама грешките не са и само една...абе смях в залата...може да е много хубава ама братче за кво ти е хубава и тъпа мацка , която дори не може да пише пък представям си как чете брех отвращавам се чак!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на kindergarden
    6tom ni6to ne krie6 e triabvalo da mu go dade6 i kvo tolkova tva e samo edin skype mn tupo da se razdelite zaradi tova tctc

Град
    Terra incognita!
    Явно той е прекалено много ревнив!Това е нещо лично,а той ти няма никакво доверие,а то лежи в основата на една добра връзка!Ако наистина искаш да си го върнеш,трябва да му се извиниш,да признаеш грешката си,да покажеш колко много съжаляваш и че много ти липсва и искаш отново да сте заедно!Тогава той може би ще иска да види хронологията и ще трябва да му я покажеш!Това е вариантът,за да го си го върнеш,но по мое мнение ти не си сгрешила,той е много натрапчив.Хубаво е да споделяте,но той го иска от теб насила,а всичко насила е неприятно и деградиращо!!!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    бе какви са тия : направих ОГРОМНА грешка , живота ми се срина..
    я не се лигави ,а се вземи в ръце !
    От мухата слон правите .. тцтцтц - хората изневери си прощават , а тука заради един скайп ще ми се вайкаш ?!
    Тук си доста прав...
    Наистина му го дай.Не си струва да си разваляте отношенията заради един тъп скайп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си