хах преди три месеца и малко повече .. видях едно момче в мойто училище ... хах ( ии си го заплюх така да се каже ) ии помислих, че не е ученик при нас .. но уви ... беше 12 клас .. и голям симпатяга...
ххаха веднага му разучих програмата .. след известно време отидох при него и се запознахме.. после му исках номера . нали всичко ок .. но когато дойде време да му звънна ,(което и напрвих) той не вдигна ... ОМГ бях толкова разочарована ... и огорчена . и сега ме е токлова страх да му звънна пак Тъй като е доста хубав(а аз не притежавам кой знай какви красотни качества) и добър (мисля.. не сам имала възможността да го опозная добре ) .. непрекъснато е заобиколен от свои съученички .. (мн са противни ) и ездвам се докопвам до него хах особено и както съм си от срамежливите мн ми е тъпо някво,щото нямаме общи познати ,единственото,което ни сварзва е училище (той даже е в др смяна ) .. :Д не се напъвам да станем непременно гаджета или некви такиа .. а само да се сблежим .. само това искам .Тъй като не съм запозната с неговите интерси и характер .. не мога да тварда ,че го обичам или такиа дрън.. дрън х Моля за някой и друг учтив съвет или мнение
Мерси