.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Гост100
    Guest

Нормално ли е..?

Ходим от доста време и то сериозно,но до сега един път не съм получила едно цвете от него,по какъв ли не начин съм пробвала да му намекна,даже сме говорили по този въпрос,той каза,че се чувства ужасно...мислех,че ще се поправи,защото каза,но...пак същата работа.На празник като 8-ми март,получих парфюмче от него...но не и цвете.Знае,че за мен цветето значи много,самия жест,ама...Какво да правя

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами миличка явно не се сеща че трябва цвете да ти подари...той поне се е сетил да ти подари нещо..можеше и без нищо да е

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами щом си говорила вече с него..нищо не можеш да направиш - явно си има причина - примири се
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на iiirish
    има ли значение дали на 8ми март жеста ще бъде подкрепен от цвете или някакъв друг подарък. и макар че аз по принцип съм на мнение, че на този женски празник най-нежния подарък са цветята, то няма нищо лошо и в това да ти подари нещо друго. според мен би трябвало да оценяваш това, че той се сеща за теб и никога не е дошъл на празник с празни ръце при теб! помисли, че много по-кофти щеше да се чувстваш ако не получаваше никакви подаръци от него по никакъв повод

Гост100
    Guest
    Е,да..така е...но не мога да проумея как до сега едно цвете от него не съм получила? Според мен не е нужен повод за такова нещо,то цветето се подарява и без повод,пък и е мн романтично...Какво му пречи като сме на разходка и види някакво цветенце да откъсне..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Знам ли, има и такива хора Това че за теб едно цвете е много, не значи че за него се отнася същото...

Ами питай го направо бе
    "Абе ей момченце вземи ми подари едно цвете бе" ахахаах

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Ами питай го направо бе
    Ми не искам така да става.. Искам той сам да се сети да ми подари ..но кога ли ще е това

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Ами питай го направо бе
    Ми не искам така да става.. Искам той сам да се сети да ми подари ..но кога ли ще е това
    Щом не се е сетил едва ли ще се сети.....и се замисли колко живота на колко цветя е спасило момчето защото буквално като откъснеш някое цветенце красотата му е временна после умира милото така ,че.......

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хахах, евала MG. Ама може да й подари цвете в саксия

Мега фен Аватара на koalka
    Еми може да смята, че тези неща, които подарява са по-полезни от цветето, което ще увехне.Не знам, питай го.Какво толкова?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    има ли значение дали на 8ми март жеста ще бъде подкрепен от цвете или някакъв друг подарък. и макар че аз по принцип съм на мнение, че на този женски празник най-нежния подарък са цветята, то няма нищо лошо и в това да ти подари нещо друго. според мен би трябвало да оценяваш това, че той се сеща за теб и никога не е дошъл на празник с празни ръце при теб! помисли, че много по-кофти щеше да се чувстваш ако не получаваше никакви подаръци от него по никакъв повод
    =D>
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нормално е. Рядко момче се сеща да подари цвете на момиче , особено просто ей така без повод.
    Не знам колко дълго ходите и колко се обичате , но аз съм била с момче за година и половина , което никога не ми е подарявало цвете , с или без повод . И с такова , което ми подари от нищото . Въпрос на характер . Няма за какво да му се дразниш , важното е , че се сеща за теб и ти подарява нещичко .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Явно му се вижда доста ретро..
    Направо си му кажи без намеци и такива ти работи. Бъди ясна.. и му кажи да ти подари цвете на следващ подходящ празник. Лошо няма

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си