.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    Guest

За или против брака??

Знам че все още не сме тръгнали да се женим но все пак - знак на вечна любов или ненужно обвързване с договор?? И бихте ли сключили брак някой ден?

Ми против съм белия лист хартия с два подписа...нима това е любовта не мисля ...този документ ще промени ли чувствата ми към въпросната дама пак не за това с него и без него ние пак ще можем да бъдем едно голямо семейство само ,че на семейни начала

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Да, бих. Не смятам брака за договор или чиста формалност. Това е нещо, с което показваш на целия свят, че си намерил твоята половинка. Друг е въпроса колко от браковете се запазват

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ми аз съм за,макар че мн ми хареса мнението на MG-X-Power и наистина е прав че един лист хартия не може да промени чувствата на двама ако наистина се обичат.Но лично аз бих сключила брак, всяко момиче мечтае да се види като булка.Но има доста време до тогава,но аз съм за.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Да, бих. Не смятам брака за договор или чиста формалност. Това е нещо, с което показваш на целия свят, че си намерил твоята половинка. Друг е въпроса колко от браковете се запазват
    съгласна съм, съкровище напълно си права!

Мега фен Аватара на koalka
    Да, бих сключила, защо не?Но все пак ще ми е все едно дали ще съм го сключила или не.Това не е важно за една наистина сериозна връзка.Ако обичам човека до себе си това няма да е толкова важно.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    ЗА брака . Това , че модерното общество не го почита и го възприема напълно грешно , не е мой проблем . Разбира се , ако някога сключа брак , ще е за човек , когото обичам и съм готова да се изправя с/у света за него и разни такива .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Против!
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    За.
    Станах романтична душа.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен Аватара на thirteen
    С 2 ръце ЗА!

Град
    in your eyes!!!
    приемам-за съм това сближава според мен хората

Град
    Пловдив
    аз съм за...

estvestveno 4e bih ... noo o6te mi e rano

4akam 4oveka,koito 6e bude do kraq na jivota mi s men

moje bi sum go sre6tnala ve4e nz )))
    Life sux but just keep smiling

az sum ZA

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    А защо не?! Все излизате с аргумента,че е "просто подпис"...хората досега са го правили ...значи не е просто подпис....А според мен е нещо красиво....и е голяма крачка....

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    А защо не?! Все излизате с аргумента,че е "просто подпис"...хората досега са го правили ...значи не е просто подпис....А според мен е нещо красиво....и е голяма крачка....
    абсолютно съм сагласен!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    ЗА брака . Това , че модерното общество не го почита и го възприема напълно грешно , не е мой проблем . Разбира се , ако някога сключа брак , ще е за човек , когото обичам и съм готова да се изправя с/у света за него и разни такива .
    и аз мисля така
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не съм против брака, но не удобрявам това да става рано, бих се омъжила, но някъде към 25-30 години
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Kote`sladko{}
    Guest
    Az sam protiv braka.Smiatam che moga da jiveia s nikoi i bez niakakav si podpis.A ako stane taka che triabva da se razdelim prosto edinia si vzima bagaja i izchezva bez razvodi bez gluposti.A kato imash brak edva li ne toi te zadarja pri choveka s koito primerno neiskash da si veche zashto da si uslojniavam naprazno jivota s brakove razvodi palni gluposti...

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Не съм против брака, но не удобрявам това да става рано, бих се омъжила, но някъде към 25-30 години
    aham ili na 30-40 pak nema da e zle..da jiveem dokat ni e vreme i sme mladi..

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Брака е просто една форма на договор. Със или без него - все тая.

Голям фен
    ЗА
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

52

много относитело е .... ако искате повечко благинки нема се жените ако неискате ще се жените .... Ако не сте забелязали семейните двойки немат онези благинки които могат да измъкнат двойки на семейни начела без брак .... ама в общи лии съм За ..

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Брака е просто една форма на договор. Със или без него - все тая.
    Това не е така. Бракът напомня за ангажимента и верността, за клетвата и обещанието, което си дал към човека до теб. Нещо повече брака не е само любов, а отговорност, която се поема към продължаване на рода, обществото.
    Много от семействата прекъсват страстния живот и "голямата" любов след години, но запазват приятелски отношения, обич и разбирателство в името на децата, общите цели и общия дом. Този "безсмислен договор" е морална лампичка, която мига всеки път, когато човек забрави отговорностите си към обществото, дълга си на приятел и възпитател на децата си. И не на последно място, напомня онези ценности, които са завещани в християнската религия и които много хора са забравили отдавна.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Да, на теория това е брака. Но на практика в днешно време семейните ценности не са същите. Хората могат да зарежат семейство и деца, колкото и да им мига моралната лампичка. Освен това, ако двама души наистина се обичат и са един за друг, те ще са си верни независимо колко клетви ще изкажат. Тоест, и в двата случая брака не прави нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си