- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- секс или любов?
Любов!
любов разбирасенай приятно е
а секса ще е кратук и нищо особено
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
Любов естествено![]()
Razlikata, Spored men e 4e kogato pravish liubov trqbva i DA izpitvaSh 4uvstvoto liubov kym tozi S kogoto Si. A pri sex-a ..tam moje i bez liubovПървоначално написано от Charlotte_the_Harlot
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
mmm LUBOV![]()
Lubov mnogo qsno.
est 4e liubov :P sexyt si e izmejdu drugoto edna vryzka ne se gradi samo na sexa vajni sa otno6eniqta a kakto kazah ve4e sexyt si idva izmejdu drugoto i v nai dobrite slu4ai tva si e liubov a ne prosto sex![]()
Shuma,lista,mrak,tamnina Stapki po martva zemia molitvi za pomosht,tihi i gluhi,potavat nechuti v noshta. pukat samo sachkite suhi,ostanal e samo straha. Shuma,lista,luch svetlina- na nebeto izgriava murtva luna.
ami lubov mnogo qsno
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
оптимистка... любовта също се купува, но определено си права, че любовта е за предпочитане пред секса..Първоначално написано от assd
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Секс.. то си е животински порив... дива съм кво да правя..![]()
зависи с кого го правя! понякога предпочитам секс, понякога любов...
vseki moje da pravi sex no malko sa tezi, koito namirat 4oveka s koito da pravqt liubov...
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Без съмнение любов
Нека да си кажа аз как разбирам тия думи.
Любов - Нежен полов акт (Някой друг би казал нежен и бясен секс с партньор който обичаш или си влюбен)
Секс - Бясен полов акт без задръжки (Някой друг би казал, че в правенето на секс и любов няма нищо различно.)
Така, че стига да е с любимия ми човек.. и секса и любовта си ми харесват. Нямам предпочетание. То е до момента.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.