.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    FiRe_LaDy
    Guest

Treva,alkohol .... a uj ne e takav

Zdr na sichki.Iskam da vi pojelaq nikoga ama nikoga da ne chuvate i da ne vi se sluchi tova,koeto na men.

Dnes bqh na basein.I doidoha dosta pr.Beshe i edno momche,koeto adski mnogo obicham kato prat.Prosto ne moga bez nego.Tam si se gushkahme,govorihme si,pluvashme zaedno.Ot vreme na vreme izchezvashe i dosta se chudeh kade hodi.Sega,kogato veche se pribrah.I ne izlqzoh,zashtoto si schupih prysta na baseina dokato mu pomagah da ne se udavi(stranno moje da pluva super).Vlqzoh v chata i zapochnah da razgovarqm s edin negov mnogo dobyr priqtel.I toi mi vika `` toi veche mnogo se razvali i az znam zashto,no ne iskam da ti kazvam ``.Nastoqh da mi kaje,zashtoto useshtah che e neshto losho.Taka i beshe.Okaza se,che toi poveche ot 2 meseca veche pushi,no ne cigari,a treva. Kazval,che nqmalo da se pristrasti ama eto che veche qko zapochnal.I za kapak na sichko prez den se napival.Ne povqrvah prosto.Toi e tolkova dobyr,tolkova mil i .. prosto e super momche.Ne vqrvah che shte go napravi nqkoga.Vse povtarqshe predi,che nikoga nqma d apushi,zashtoto bilo gadno i samo si se trovel.A sega kakvo - pie,treva ... mi to skogo i shte pochne da se bocka.Priqtelite mu postoqnno mu govorqt da spre,ama toi kazal che mu haresvalo.Ne iskat da kajat na tehni,shtoto shte stanelo mnogo losho.Obache az toq chovek go imam kato brat i nqa si prostq da zagubq vtori priqtel zaradi typata TREVA.
    Reshila sma da govorq s nego,no kakvo da mu kaja,kakvo da pravq?Pomognete mi ..... kajete da kaja li an roditelite mu?Kakvo da pravq za boga.Kakvo??????

Iskam nai dobroto za nego.Gotova sam da napravq vsichko,za da go nakaram da gi otkaje i da go spasq ot tova ujasno neshto.
    Help me !!!!!!!!!!!!!!

Може би трябва да кажеш на родителите му, но в крайна сметка те едва ли ще помогнат. Твят приятел трябва да се лекува. Но не наскила а по собствено желание. Защото ако го накарат той ще започне отново. Така че за момента незнам каквао може да ссе направи.

FiRe_LaDy
    Guest
    Mii nasila po jelanie.Ne me int mene.Shte gi spre.Az sam gotova da jertvam jivota si za nego.Nqma da go dopusna.Znam kakvo e da zagubish priqtel.I samo pri misylta sylzite mi potichat ot bolka.Syrceto mi se kysa.

Виж трудно е да се помотне, ако той не го иска. Наистина съжалявам за него. На колко е години?

FiRe_LaDy
    Guest
    Ami za sajalenie e tvyrde malak.Samo na 14 e

Ми много жалко за момчеето. Наистина!

Guest
    govori s nego ako ne se promeni govori s tehnite im kaji kakva e istinata
    mojesh da go zagubish kato priqtel no pone ste mu spasish jivota

FiRe_LaDy
    Guest
    Tova che shte go zagubq kato priqtel nqma da mi popreche da kaja na tehnite.Zashtoto az vinagi shte si go obicham.Dori da sme daleko edin ot drug.Prosto iskam da spasq jivota mu.

FiRe_LaDy
    Guest
    Abe Whisskas dano nikoga ne ti idva do glavata da go vish kakvo i da razberesh kak se chuvstvam az.Ta toi e samo na 14 godini.Kakvo e vidql ot jkivota.I kolko mu trqa za da se pristrasti i da si provali jivota.POnqkoga pishite v nqkoi temi kolkoto da se kaje.Mnogo me nevi tova.Po dobre da na kazvashe nishto.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Лошо...наистина разбирам те...и аз имах приятел които се беше пристрастрил към тва...ми поговори с него а после ако не те послуша и продължи кажи на неговите!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

fdege
    Guest
    Kaji na roditelite mu!Nqma spored men koi drug da mu povliqe taka kakto roditel!!!Osven ako ne sa vdignali race ot nego ili puk ne se razbira s tqh.. kakto i da e pozdrav Teriyaki Boyz -Tokyo Drift (Fast & Furious)

Guest
    Ами ако и той държи толкова на тебе.Би спрял заради тебе.Аз бях така,само дето не пиех така.Само в петък и събота или и в двата дни.Са не съм пишил трева от нз вече кога.Ако държи на тебе добре ще е.Обаче ако не му пука за тебе каи на родителите му.

FiRe_LaDy
    Guest
    Nito se prevzemam,nito se ligavq.I tova neshto go pravq,zashtoto naistina mnogo go obicham i dyrja na nego.Dyrjim se edin s drug adski milo i se dopuskame v golqma blizost.Dori az razbrah sluchaino,zashtoto si pomislili,che sym mu gadje i che e redno da znam i az.
    Abe trygnal si da mi razpravqsh che ne si se pristrastil - ne na mene tiq.I toi povtarq syshtoto ama veche tolkova se e pristrastil,che ne znae kakvo pravi.Iskam da mu pomogna.Da mislq da riskuvam kato izloja na risk sebe si.Znam che toi me haresva mnogo i dyrji na men.I ako s tova uspeq da zloopotrebq,v smisal da mu pomogna po tozi nachin,ako li ne - otivam pri tehnite.
    Syjelqvam edinstveno za tova,che ne znaeh po rano i che ne sa kazali na roditelite mu.

FiRe_LaDy
    Guest
    MI ot kolko vreme da pushi.Poveche ot 2 meseca.Kolko poveche nz.Ne iskat da mi kajat.Emi onq deto kacha go poznavash pushel po 5 - 7 pyti na teb,a toi pushi po 3 - 4!!!Ne mislish li che e mnogo???

FiRe_LaDy
    Guest
    Chakam go da doide da govorq s nego.Neska bqh na basein s nego i mu kazah che trqa govorq s nego.I sega v chata toi me pita za kakvo.Az ubache nastoqh na jivo da govorq s nego.I sega go chakam.Mnogo se nadqvam da ima efekt ot razgovorq mi,zashtoto v protiven sluchei az i da ne kaja na tehnite,ima drugi hora,koito shte kajat.E stiskaite mi palci da svyrshi vsichko dobre,zashtoto mnogo si go obichkam.

Guest
    Мале пиел... И пушел трева! УААУУУУ! Бил наркоман... Олеееее... Абре девойче остави момчето да си пуши ве... Тревожи се, че се напива през 2 дена, защото алкохола е многократно по-опасен от тревата. И за разлика от нея води и до физическа зависимост! Мислите си най-много мрат от Наркотиците... Не е вярно! Най-много мрат от алкохола! В България всеки 10 е алкохолик! Тъй че тревата е остави... Тревата не води към по-тежки наркотици! Дали ще посегнеш към нещо по-тежко зависи единствено от собствената ти личност! Пък и на неговата възраст е нормално... Още няма кой знае колко акъл и е нещо ново за него, следователно го кефи. Ще му писне до 2-3 години. Ако пък му забранят да пие или пуши, може да мине към нещо по-така...

Guest
    spokoino i narkomanite imat 4ustva lubofta na jivota mi se bocka ama az si znam 4e ni6tu ne moga da napravq za nego no tova ne mi pre4i da go obi4am

FiRe_LaDy
    Guest
    Emii veche neznam.Chakah go da doide,ama toi pak me izlyga i vypreki sichko nqma da go ostavq.IMa edin negov priqtel,koito neska shte mine da me zeme i da hodim v tqh da govorim s roditelite mu.Izmislili sme kak da go izkarame ot tqh,che inache stava losho ako e tam i toi.Off nz dali postypvam pravilno,ama alkohol i treva ... ne mi haresva kombinaciqta.Znam che ako kaja shte mi e kofti,ama ako ne kaja pyk shte sajelqvam.

Guest
    FiRe_LaDy, dragi mi smehurko... da ne si ot onezi "Maiki sreshtu drogata" i da si fantazirash nqkakvi istorii za da promivash mozacite na decata... narkoman bil... treva pushil. Ave shmatko... ot 15 godini pusha treva... zashto li ne sam probwal hero....

A ako si prosto edno zabludeno dete spri da vqrvash kakvo ti kazvat mama i tatko i kakvo ti kazvat uchitelite...

Verno sam malko paranoichen no tova mi e po priroda

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
    Може би трябва да кажеш на родителите му, но в крайна сметка те едва ли ще помогнат. Твят приятел трябва да се лекува. Но не наскила а по собствено желание. Защото ако го накарат той ще започне отново. Така че за момента незнам каквао може да ссе направи.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi gajeto mi pu6i treva i nito misli da vzima herca ili ne6to po tvurdo
    i trevata ne vodi do pristrastqvane i ne uvrejda zdraveto i psihikata na 4oveka koito q upotrebqva!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    "Пристрастяването" към тревата е само психическо
    Същото е и при кокаина.

Момчето като иска, нека си пуши тревица. Негов проблем. Той ще остане без дробове на 14 години. Не му бери грижата - гледай себе си.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Ама вие как си ги мислите че стават тия работи бе!?Да си се напушвал всеки ден по пет-шест пъти в продължение на два месеца и после да минеш на игла!?Да си пил два месеца и да станеш алкохолик?Абе,момиче,слуша кво ще ти кажа-аз съм минал по тоя път,не стават така работите(не че съм бил херо,ама съм се занимавал с подобни опиати и т.н.)То ако така ставаше,всеки втори ученик вече да е наркоман!А за алкохола требе да ти кажа,че нема нищо лошо да си пие момчето-това е напълно естествено.
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Цитирай Първоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr

Повече от фен
    Град
    СС (;
    е тревата пък... ебати, нищо не мое да му стане от нея...
    виж, за алкохола вече е гадно. обаче сори, ама вие го погребахте, САМО ЩОТО ПУШЕЛ ТРЕВА...
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си