.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

На тия 200 страници ще сложа и моя проблем =)

Ами историята е такава харесвам си едно момче.(ама май даже го обичам)Всичките ми знаят,че аз като видя някой мъжага със стегнати мускали и веднага се вманиячавам по него и започвам да разправям за него на ляво и надясно Ама с Н. не е така .За него не съм казала на никои от приятелите ми,защото ми харесва да го пазя в тайна,а пък и той е доста различен вс хора,с които общувам и само като го видя изтръпвам.С него се базикахме,не си обръщахме внимание,ревнувахме се,говорехме си на умалителни имена,седяхме на един чин,клюкарихме за другите хора,прегръщахме се....ритахме футбол =) все хубави моменти ама сега нз какво да пратя с него не сме си говорили от доста време ама гледам да го избягвам,защото стана твърде явно,че го харесвам...и нз като 1 клас съм ама ме е страх да не стане НИЩО и да си омръзнем...ама адски много го харесвам. Ето какъв съвет искам.Какво да му кажа{да направя}в понеделник

Pls HELP

Град
    in your eyes!!!
    ох мило имаш голям проблем
    трябва да решиш колко го харесваш като приятел и дали даржиш да си остане такъв,защото е кофти после като скъсате щото все пак сте от един клас и........... се полу4ава неловко малко
    аз ти предлагам да го сгащиш някаде на саме и да си поговорите щото о4евидно и тои те харесва както разбирам

da taka e kofti se polu4ava mn sled tova ako ne se polu4i ot li4en opit go znam zatova kakto gost rider kaza izvedi go nqkade nasame i si pogovorete za vas nai dobre shte stane aide uspeh

По-тая логика твоята зареди страха, ще се замислиш за монашество, защото както доста момичета си задават въпроса "Има ли момчета които не изневеряват" така и някое момиче което го е страх да не му зиневерят няма да тръгне с нито едно момче само защото то ЩЕ и изневери. Нещо такова се получава.
    Поеми риска. Все пак няма как да знаеш какво ще стане.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Guest

Кога разбирате,че обичате?

Добре де,кога разбирате,че обичате?Въпроса е и към момчетата и към момичетата..Да,казват че любовта идва след време..да бе!Според мен дори отслабват след време..Е,как разбирате кога да кажете "Обичам те"? Как разграничавате пливличането,харесването и желанието с любовта?

Re: Кога разбирате,че обичате?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добре де,кога разбирате,че обичате?Въпроса е и към момчетата и към момичетата..Да,казват че любовта идва след време..да бе!Според мен дори отслабват след време..Е,как разбирате кога да кажете "Обичам те"? Как разграничавате пливличането,харесването и желанието с любовта?
    Ами аз лично като го видя и изтръпна цялата,но той ме успокои и намерим обща тема за разговор.Когато не мога да се съсродоточа в темата за разговор и му казвам само:Имаш страхотни сини очи.Той се усмихва и казва:и ти....!Просто не знам какво ни липсва,за да тръгнем!

Град
    in your eyes!!!
    ако стоят нещата така о4евидно ви липсва желание или поне от негова страна,защото доколкото разбрах тои е мом4е а ти си моми4е и се харесвате
    тои кво пове4е иска щом ти потръпваш 4ак................

Цитирай Първоначално написано от ghost rider
    ако стоят нещата така о4евидно ви липсва желание или поне от негова страна,защото доколкото разбрах тои е мом4е а ти си моми4е и се харесвате
    iShit!

moje prosto da ne iska da se obvarzva.. moje da mu e dobre prosto taka da si govorite mili4ko da si kazvate kakvi o4i imate .. i t.n. i da nqma ni6to obvarzva6to i da znae 4e e svoboden i moje da si pravi kakvoto si poiska.. az sa6to imah takav slu4ai predi 3 meseca s edno mom4e izlizahme gledahme se vlubeno i nakraq sprq da mi zvani.. da mi pi6e.. i taka .Az si go obqsnqvam taka : prosto nqkoi maje sa si takiva i ne iskat da se promenqt haresva im da se "zaribqvat" s pove4ko momi4eta ot 1 i to ne za dalgo.

Град
    in your eyes!!!
    Цитирай Първоначално написано от happy_cute
    iShit!
    е сега не се от4аиваи винаги може и да гре6а нали знае6?
    все пак го повикаи в тоалетната в между4асието и го............. целуни спонтанно няма как да те отбласне

i kato go celune kakvo? 6te si ostanat na sa6toto polojenie.. prosto govori tva e ne6toto koeto trqbva da napravi6 nqma stra6no da si priznae6 4e go haRESva6 ili obi4a6 nikoi nqma da te sadi za tova dori moje da spe4eli6

Град
    in your eyes!!!
    да ама като го целуне може да и стане по добре пък и тои ще разбере какво изпитва тя към него

e ot edna celuvka ne moje da razbere kakvo izpitva kam nego spored men trqbva da mu kaje .. ne e lo6o da go celune samo 4e nqma da se izqsnqt vsi4ki ne6ta taka s edna celuvka

Мега фен Аватара на koalka
    Ами извикай го настрани и поговорете за всичко това, което написа.Кажи му за чувствата си.Не трябва да мислиш толкова какво ще стане след това.Трябва да мислиш за настоящето.Няма смисъл да го избягваш, а и не знам как става като сте в един клас.

trqbva da si pogovorite oba4e da ste nqkade na same 6oto nqkoi moje da razbere i da izklukari ne6o parvo obe4e si izasni dali iska6 da promeni6 edno takova priqtelstvo 6oto kato skasate 6e e nelovko 6oto ste v 1-n
    klas

Re: На тия 200 страници ще сложа и моя проблем =)

Ами историята е такава харесвам си едно момче.(ама май даже го обичам)Всичките ми знаят,че аз като видя някой мъжага със стегнати мускали и веднага се вманиячавам по него и започвам да разправям за него на ляво и надясно Ама с Н. не е така .За него не съм казала на никои от приятелите ми,защото ми харесва да го пазя в тайна,а пък и той е доста различен вс хора,с които общувам и само като го видя изтръпвам.С него се базикахме,не си обръщахме внимание,ревнувахме се,говорехме си на умалителни имена,седяхме на един чин,клюкарихме за другите хора,прегръщахме се....ритахме футбол =) все хубави моменти ама сега нз какво да пратя с него не сме си говорили от доста време ама гледам да го избягвам,защото стана твърде явно,че го харесвам...и нз като 1 клас съм ама ме е страх да не стане НИЩО и да си омръзнем...ама адски много го харесвам. Ето какъв съвет искам.Какво да му кажа{да направя}в понеделник

Pls HELP
    az dokolkoto razbrah ne ste v edin klas ili gre6a?
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    in your eyes!!!

Re: На тия 200 страници ще сложа и моя проблем =)

Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e

Pls HELP
    az dokolkoto razbrah ne ste v edin klas ili gre6a?
    не от един клас са те двамцата!!!

Голям фен
    да ама като го целуне може да и стане по добре пък и тои ще разбере какво изпитва тя към него
    Съгласна съм!Направи следващата крачка,целуни го,няма да загубиш нищо...И после пиши резултатите
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Хах ами ще се пробвам :P

Град
    in your eyes!!!
    ама да пишеш после кво е станало 4у ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си