- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- malko tup vupros mai....
МОже ли да забренее моми4е, ако мом4ето е свършило в дупето й ????? До колкото знам не , ноо да попитам..
Да, и ще ражда по едно говно всеки ден през следващите 9 месеца![]()
...грубоПървоначално написано от Langedok
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Истина е, признавам си, ама по някой път като видя такъв въпрос като горните и не мога да се сдържаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Иначе да, възможно е да забременее ако спермата потече до влагалището й и част попадне вътре, вероятността е не голяма, споко.
Но при аналният секс ВИНАГИ трябва да ползваш кондоми - дори и с дългогодишно гадже; виж темите за анален секс за повече пояснения.
ХахАХахАХаХАхАХАхАхХаХАХа ХАхаХАХАхАх...ебати тъпото копеле!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Като чета на някои хора въпросите и имам чувството, че са се родили в следствие точно на анално забременяване![]()
![]()
![]()
Или както се вика - правени са у Г*З !!!!![]()
![]()
![]()
Не не може.
Ако се прави без презерватив най-много някоя болест да се прихване, защото знам, че ануса е доста кръвоснабден.
Иии както и да е.
Не може да се забременее.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
МОже ли да забренее моми4е, ако мом4ето е свършило в дупето й ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nqma takav vapros samo....
![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Не може да се забременее в дупето.
Mn qsno che ne ... pri analen i oralen sex NEMOJE !
ебахти пи4а бате поздравявам теПървоначално написано от Langedok
.Вика все едно е правен у газ брат4е
![]()
![]()
![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
А ако е орален кво ли ще се родиПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Автора, с анатомията на тялото не си ли запознат...?
Kak kwo ... mn qsno che hrachka :P Wii za analna i oralna bremennost ne ste li chuwali ... ama kolko ste zakosteneli samo :P :P :PПървоначално написано от dimitrios
eee нямам много опит,от скоро права секс и за това питам... мерси на вси4ки
хах и сам зле с анатомията![]()
И аз така знам.Първоначално написано от koalka
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
а бе приятел като дойде врреме да правиш секс поговори с някои дето знае да хе стане гаф прочети насам натам закво ти е нетаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Теми по въпроса много![]()
Получи и отговори в тази тема![]()
Не, не може![]()
Преди да правите секс, аре вземете се образовайте малко![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love