.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Кофти наистина, и на мен ми се случи.Просто истрих снимките и сега постоянно съм на щрек. Но не е и много добре ако му го върнеш със същото.Представи си цял живот ти на него той на теб - постоянно да си връщате.Така до никаде не се стига. Трябва да има компромиси в една връзка. Успех

Супер фен
    E moje da ti kazva istinata.Pyk nali e s teb,a ne s neq?
    Обичам те <3 !!!

Реагирала си доста остро. Може и да му е само приятелка, в това няма нищо лошо. И аз имам снимки на приятели, както и той. И какво? Да тръгнем да си вдигаме скандали? Няма смисъл. Поговори с него открито и му кажи, че не ти е прятно. Предполагам, че ще ти даде логично обяснение.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

emii..4estno kazano po reakciite mu se vijda 4e se e pritesnil 6tom e po4nal se umilkva ina4e prosto 6te6e kaje 4e govori6 gluposti i da ne mu puka a toi e spekal ....majete kat se maznqt zna4i namirisva ne6to noo...netrqbva6e mu se cupi6 vednaga trq6e razy4i6 malko potaino ne6tata
    Misli,jivei i govori tova koeto ti iska6!Bez maski,bez prestryvki...prosto ska4ai v oganq

Re: Видях снимка на друга в телефона му?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Начи днеска казах на гаджето ми да ми даде телефона си да го разгледам..Почнах да си ровя,и гледам една папка "friends" в снимките..И той вика "тука няма нищо",обаче аз влязох..И гледам 3 снимки на няква си!Излязох от там ,дадох му телефона и се обърнах на другата страна..Той вика "е айде стига де тва е една от класа" ,след тва ми вика "Ее,стара е тая" И аз му казах че тогава и аз ще си кача снимки на телефона на бившия ми..И от там почна да ми се умилква,да ме целува и т.н..Как мислите?
    Говорете...кажи му да я изтрие...защото ревнуваш..

Guest
    Еми видях му вчера телефона..изтрил ги е снимките и е слоцил мои А като го питах защо той каза че ги изтрил щото съм се дразнела..

e i az imam snimki na pove4e dr mom4eta ot kolkoto na gadjeto mi
    a i toi ima snimki na biv6ata si
    malko e kofti tva 4e malko poslygva ama nz
    ne e ne6to fatalno spored men

спокойно..вярно реягирала си остро и аз бих се поразсърдила леко но само на моментА ОСОБЕНО ако тя е по хубав аи акое бифшо гадже..но не бих го показала..освен тва вярно може да е снимка на негова friendka НЕ се притеснявай мацко...нали сега е с теб какъв е проблема?

Хубаво е да си ревнива,ама чак пък толкоз..ако не си сигурна дали има нещо с нея,не бързай да му държиш сметка щот стаа мн тъпо нататък.. ;]

Град
    София
    много си ревнива...не е нужно чак пък толкоз..

Guest
    razbiram te vlizam v polojenieto ti i az sym adski revniva moq ako naprai takoa ne6to napravo nz.,no tfa e 4e toi nikoga nqma si ka4i snimka na drugo momi4e osven na men daje i kartinki na izvesni aktrisi,pevici i t.n nqma

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Ееее, ама много ревниви натури са се навъдили напоследък .. момчето познава явно и други момичета освен теб(представи си ) И понеже явно е знаело как ще реагираш ти е казало, че там няма нищо, за да не видиш снимките и да не се ядосаш(както и е станало..)
    Няма повод за сърдене и цупене, не се цупи за такива дреболии, че ще му дотегнеш ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Ами наистина не е много добре, че те е поизлъгал,но и аз си мисля, че не е нищо фатално И аз съм имала тоя проблем... Нещо гледах джиесема му и само виждам както си има мои снимки ала-бала,снимка на бившето му гадже...Ами..Избрал е мен,имам му вяра и доверие,така че... Е,да...Признавам,че хич не ми стана приятно,но както казах не е фатално...Така е и при теб Не бери грижи..Както виждаш е изтрил заради теб снимките й и е сложил твои...Какво се косиш \\//

Град
    Гето София =D
    Ами наистина не е много добре, че те е поизлъгал,но и аз си мисля, че не е нищо фатално И аз съм имала тоя проблем... Нещо гледах джиесема му и само виждам както си има мои снимки ала-бала,снимка на бившето му гадже...Ами..Избрал е мен,имам му вяра и доверие,така че... Е,да...Признавам,че хич не ми стана приятно,но както казах не е фатално...Така е и при теб Не бери грижи..Както виждаш е изтрил заради теб снимките й и е сложил твои...Какво се косиш \\//

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Не му се сърди,но поговори с него съвсем искрено(би трябвало да сте свикнали с искрени разговори ) и му кажи,че ако иска да е с друга,заслужаваш да разбереш,а не по някое време изневиделица да скъса с теб.

Ти пък егати психарията!Това,че има снимки на друго момиче в телефона си съвсем на значи,че той иска да е с друга!

По темата: Не си усложнявай живота.Остави му малко лична свобода.Иначе ставаш досадна и обсебваща.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на Exothermic
    А поне тая от снимките хубава ли беше?
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си