- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Видях снимка на друга в телефона му?
Кофти наистина, и на мен ми се случи.Просто истрих снимките и сега постоянно съм на щрек. Но не е и много добре ако му го върнеш със същото.Представи си цял живот ти на него той на теб - постоянно да си връщате.Така до никаде не се стига. Трябва да има компромиси в една връзка. Успех![]()
Реагирала си доста остро. Може и да му е само приятелка, в това няма нищо лошо. И аз имам снимки на приятели, както и той. И какво? Да тръгнем да си вдигаме скандали? Няма смисъл. Поговори с него открито и му кажи, че не ти е прятно. Предполагам, че ще ти даде логично обяснение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emii..4estno kazano po reakciite mu se vijda 4e se e pritesnil 6tom e po4nal se umilkva ina4e prosto 6te6e kaje 4e govori6 gluposti i da ne mu puka a toi e spekal ....majete kat se maznqt zna4i namirisva ne6to noo...netrqbva6e mu se cupi6 vednaga trq6e razy4i6 malko potaino ne6tata
Misli,jivei i govori tova koeto ti iska6!Bez maski,bez prestryvki...prosto ska4ai v oganq
Говорете...кажи му да я изтрие...защото ревнуваш..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Еми видях му вчера телефона..изтрил ги е снимките и е слоцил моиА като го питах защо той каза че ги изтрил щото съм се дразнела..
e i az imam snimki na pove4e dr mom4eta ot kolkoto na gadjeto mi
a i toi ima snimki na biv6ata si
malko e kofti tva 4e malko poslygva ama nz
ne e ne6to fatalno spored men
спокойно..вярно реягирала си остро и аз бих се поразсърдила леко но само на моментА ОСОБЕНО ако тя е по хубав аи акое бифшо гадже..но не бих го показала..освен тва вярно може да е снимка на негова friendka НЕ се притеснявай мацко...нали сега е с теб какъв е проблема?
Хубаво е да си ревнива,ама чак пък толкоз..ако не си сигурна дали има нещо с нея,не бързай да му държиш сметка щот стаа мн тъпо нататък.. ;]
много си ревнива...не е нужно чак пък толкоз..
razbiram te vlizam v polojenieto ti i az sym adski revniva moq ako naprai takoa ne6to napravo nz.,no tfa e 4e toi nikoga nqma si ka4i snimka na drugo momi4e osven na men daje i kartinki na izvesni aktrisi,pevici i t.n nqma![]()
![]()
Ееее, ама много ревниви натури са се навъдили напоследък .. момчето познава явно и други момичета освен теб(представи си) И понеже явно е знаело как ще реагираш ти е казало, че там няма нищо, за да не видиш снимките и да не се ядосаш(както и е станало..)
Няма повод за сърдене и цупене, не се цупи за такива дреболии, че ще му дотегнеш ...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами наистина не е много добре, че те е поизлъгал,но и аз си мисля, че не е нищо фаталноИ аз съм имала тоя проблем... Нещо гледах джиесема му и само виждам както си има мои снимки ала-бала,снимка на бившето му гадже...Ами..Избрал е мен,имам му вяра и доверие,така че...
Е,да...Признавам,че хич не ми стана приятно,но както казах не е фатално...Така е и при теб
Не бери грижи..Както виждаш е изтрил заради теб снимките й и е сложил твои...Какво се косиш
![]()
\\//
Ами наистина не е много добре, че те е поизлъгал,но и аз си мисля, че не е нищо фатално И аз съм имала тоя проблем... Нещо гледах джиесема му и само виждам както си има мои снимки ала-бала,снимка на бившето му гадже...Ами..Избрал е мен,имам му вяра и доверие,така че... Е,да...Признавам,че хич не ми стана приятно,но както казах не е фатално...Така е и при теб Не бери грижи..Както виждаш е изтрил заради теб снимките й и е сложил твои...Какво се косиш \\//
Първоначално написано от maybelline
Ти пък егати психарията!Това,че има снимки на друго момиче в телефона си съвсем на значи,че той иска да е с друга!
По темата: Не си усложнявай живота.Остави му малко лична свобода.Иначе ставаш досадна и обсебваща.
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
А поне тая от снимките хубава ли беше?![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...