- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казах нещо...и сега не мога да върна стореното
Занчеи историята е такава,харесвам едно момче страшно много,в понеделник си говорехме супер зарибявахме се и т.н.,във вторник той ми каза нещо от което се засегнах(аз съм доста тънкообидна),а снощи той ми каза че съм малка за него а разликата ни е 3 години и аз знам че той ме харесва,но нещата просто не вървяха.А аз му казах 'Умирай е' защото преди тва се бях ядосала много и сега много съжалявам,не исках така да се получава но сега вече нямам никакъв шанс с него.Молих му се писха му но той спря да ми отоговаря,и днес цял ден плача и сама си се наливам как може да говоря така и сега всичко отиде по дяволите![]()
![]()
![]()
ami pomoli go da izlezete dori i da e za posledno i mu obqsni vsi4ko 4e ne si iskala da mu go kazva6, 4e sajalqva6 i t.n.A ako otkaje da izlezete nz prosto ,no ako go haresva6 mnogo (pak i ti kaza 4e i toi te haresval) ne se otkazvai lesno.Kusmet
Мхм тъй е.Първоначално написано от FiRe_LaDy
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
mii mila,kaji mu 4e iska6 da izlezne6 s nego napr samo za edno kafe,za6toto iska6 da pogovori6 s nego...i mu se izvini,kaji mu 4e ni si iskala da mu kaje6 tvaako slu4aino neiska....mii nito e 1qt nito posledniq muj na zemqta,znam 4e zvu4i kofti no tva e realnosta
a m/u dr tva e mn tupo ot negova stranaza razlikata v godinite...moqt pr e 6 godini po golqm ot men i ni e super i na 2ta
)kaji mu 4e godinite ne sa tolkova vajni...smisul pri 3 godini razlika
))
stiskam ti palci...USPEH!!!! \/
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI
Не, не е била виновна само тя.Има вина, но не цялата.Той я харесва, ама я пренебрегва само, защото е по-малка.Тоя е абсолютен мухльо!
ми много правилно ти е казал
ignorirai go!pravi se 4e ne ti puka!tav e eedinstveniqt na4in!v toq jivot tr da znae6 "kogato si mu v racete nikoga nqma da te poiska"
a tva s "umirai" mai si tarsi povod da se pravi na interesen toq kato spira da ti otg.na4i topi moej da te prenebregva a ti edin pat mu kaza ne6to po-temperamentno i sprq da pi6e.ai aman ot muhliovci!![]()
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
ох като по4нете да ги ръсите едни такива УМИРАЙЙЙ. МАХАЙ СЕ НЕ ЩА Д АТЕ ВИЖДАМ...сега той е бил 4естен ако ти си на 14 а той на 17 сега той може да те харесва но е бил внимателен и съобразителен защото той може да иска секс а ти си осхте много малка...ми не знам помоли го за извинение кажи 4 емного съжаляваш и 4е поне приятели искаш да си останете...наитина е трудно да си върнеш мом4е така 4е сории майкал
Леле нямате си напредстава колко ви благодаря за съветите наистина вече реших какво ше направя и надявам се да проработи.![]()
damz taka eПървоначално написано от koalka
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
"Умирай е" хахахах