- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- MOMI4ETATA ili MOM4ETATA izneverqvat pove4e??
MOMI4ETATA ili MOM4ETATA izneverqvat pove4e??![]()
Според мен шансовете са 50 на 50!
всичко зависи от самите хора!
Полът няма значение, но мъжете са по-склонни на изневяра според мен.Като видят някое по-искусително момиче и трудно се сдържат.Абе незнам..аз така мисля, защото съм представител на женския пол.![]()
И двата пола според мен изневеряват еднакво.Може би са ни по-известни случаите за изневери на момчета, но това не е така.Момичетата май повече крият.
spored men ne moje to4no da se kaje za6oto i mom4etata i momi4etata i zneverqvat nqma napalno verni ili ako ima te sa s-r malko
И момчетата и момичетата изневеряват. Но не може да се каже кои повече.. зависи от човека и любовта..
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.
Много е относително, въпреки че върлува мнение че момичетата изневеряват повече, но аз мисля че е 50/50![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Това не зависи от пола, а от характера на човека, от обстоятелствата около него...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз лично смятам,че няма никакво значение полът.Важен е само характерът на човека,а склонността му към изневяра зависи от връзката и чувставата между партньорите!!![]()
Подкрепям мненията, че си зависи от човека и възпитанието му, а не от пола..
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди