.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Moderated:Като спра цигарите може ли да се прочистя напълно?

Извинете за глупавата тема ,но от известно време много ме интересува една тема
    Интересно ми е дали ако спреш цигарите напълно можеш отново да си пречистиш белите дробове,смисъл без лекарства и ей такиа шитове а ми просто ей така...
    (пуша от 2 години,по ден най много по дфе три )

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Чела съм, че с годините постепенно се изчиства, ама не знам да има някакви такива специални медикаменти.
    Не съм сигурна даже, че изобщо може да се изчисти.
    Не знам

'ImpeNeTraBle_DarKnesS` Мерси ,някой друг да е чувал нещо по тоя въпрос
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    Ако ги спреш и от време на време тичаш на стадиона да речем ше ги изчистиш!Иска се воля
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    до колкото съм чувал от никотина няма очистване никога.. отлага се по белите дробове... дихателните пътища дори и стомаха(колкото и чудно да е последното) а пък ако говориш за трева.. 1 месец мисля че е периода след което си чист
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

az sym 4ela 4e 15 godini sled kato spre6 cigarite riska da se razbolee6 ot rak na belite drobove se namalqva zna4itelno i stava kato tozi na nepu6a4ite (oh mnogo obayrkano se izrazih) taka 4e sigurno 4e iz4istva po nqkakyv na4in

Град
    София
    ami tui kato az sum ne6to kato teb( izpu6ila sum kum 30 kutii prez jivota si ) ot 4-5 meseca ne sum pipvala cigara.4uvala sum 4e za 7 meseca se por4istva6 Haha estestveno moje bi zavisi ottttt izpu6enite cigari , no spored men spre6 li gi i ako ne si pasiven pu6a4(4ovek kotio poglu6ta 4ujdiq dim ..) do 1-2-3 godini edva li 6te ima sleda ot cigari po bqloto drob4e, a nqma da e i zle ako sportuva6 ne6to

Guest
    Дробовете притежават свойството да се самопрочистват-да. Но до определена степен. Да, катранът и другите гадости се отлагат по дробовете...но ако не си закоравял пушач, какъвто на нашите години не смятам, че има...за около година, година и половина би трябвало да се прочистиш доста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си