.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    Пловдив

Объркана ралта :(

плс хора имам нужда от помощ...нз какво да правя вече...преди известно време се запознах с едно мн готино момче...още от първия момент когато го видях ми остана в съзнанието..мн си го харесах..той разбира се не е безразличен към мен...то тук всичко е ок но се оказа че един мой мн добър фр на който мн държа ме харесва и то от 4 месеца ( аз преди имах чувства към него..но може би и се още си ги имам ( нз какво да правя..кой да избера и двамата са толкова готини,добри и мили но на всичкото отгоре са били й фр....просто попаднах в една мн смотана ситуация....плсс помогнете ми..кажете ми какво да правя (

Град
    in your eyes!!!
    еха ебати обърканото ми незнам ти към кои клониш пове4е
    даи още малко подробности,за да ти помогнем

Град
    Пловдив
    ем нз аз си клоня към първото момче..а относно моя фр нз кво да прая...и той е голям сладур...една част от мен иска да е с него..но може би защото знам че нещата 100% ще потръгнат докато с др може нищо да не се получи но аз си го харесвам повече...нз супер объркано е

Град
    in your eyes!!!
    аз ти предлагам да си хванеш 1-вия за гадже а 2-рия да ти остане "близък" приятел.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми все пак трябва да избереш един, така че помисли кой харесваш повече и избери.

Ние с нищо не може да ти помогнем.
    Щом използваш изрази от рода да "може би все още го харесвам" самата ти не си на ясно с чувствата си.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Еми според ти харесваш първото момче и ти предлагам да опиташ с него. Не зная дали ще се получи, но трябва да рискуваш. Другото момче.. вече си свикнала с него и си ти е просто приятел.. Не знам.. Нека сърчицето ти да избере единия.

Град
    Пловдив
    просто сърцето ми иска да има сигурен човек до него..омръзнало му е от някакви тъпаци дет искат само да те вкарат в леглото си....

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    при това положение аз мисля,че можеш да очакваш повеще от приятеля си,защото поне знаеш всичко и занеш какъв и така на татък,а пък с другия нищо не е сигурно и за това сигурно искаш повече да си с него.Така е всеки клони към дивото,а не към питомното
    I am a violet butterfly !

Град
    in your eyes!!!
    Цитирай Първоначално написано от divo_kotence
    просто сърцето ми иска да има сигурен човек до него..омръзнало му е от някакви тъпаци дет искат само да те вкарат в леглото си....
    e това ве4е променя нещата зна4и ве4е маи е по добре да си с приятеля ти защото тои все пак ти е приятел и ти му имаш доверие,нали?

Град
    Пловдив
    така е...с него съм сигурна и знам че не би ме наранил...

Ами изясни си с кой иска6 да бъде6. Когато избере6 единия, просто не трябва да ти пука за другия. Вярно, 4е е кофти, но...ако се съобразява6 така винаги, кога 6те си намери6 приятел?
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си