- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана ралта :(
плс хора имам нужда от помощ...нз какво да правя вече...преди известно време се запознах с едно мн готино момче...още от първия момент когато го видях ми остана в съзнанието..мн си го харесах..той разбира се не е безразличен към мен...то тук всичко е ок но се оказа че един мой мн добър фр на който мн държа ме харесва и то от 4 месеца( аз преди имах чувства към него..но може би и се още си ги имам
( нз какво да правя..кой да избера и двамата са толкова готини,добри и мили но на всичкото отгоре са били й фр....просто попаднах в една мн смотана ситуация....плсс помогнете ми..кажете ми какво да правя
(
еха ебати обърканото ми незнам ти към кои клониш пове4е
даи още малко подробности,за да ти помогнем
ем нз аз си клоня към първото момче..а относно моя фр нз кво да прая...и той е голям сладур...една част от мен иска да е с него..но може би защото знам че нещата 100% ще потръгнат докато с др може нищо да не се получи но аз си го харесвам повече...нз супер объркано е![]()
аз ти предлагам да си хванеш 1-вия за гадже а 2-рия да ти остане "близък" приятел.![]()
Еми все пак трябва да избереш един, така че помисли кой харесваш повече и избери.![]()
Ние с нищо не може да ти помогнем.
Щом използваш изрази от рода да "може би все още го харесвам" самата ти не си на ясно с чувствата си.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Еми според ти харесваш първото момче и ти предлагам да опиташ с него. Не зная дали ще се получи, но трябва да рискуваш. Другото момче.. вече си свикнала с него и си ти е просто приятел.. Не знам.. Нека сърчицето ти да избере единия.![]()
просто сърцето ми иска да има сигурен човек до него..омръзнало му е от някакви тъпаци дет искат само да те вкарат в леглото си....![]()
при това положение аз мисля,че можеш да очакваш повеще от приятеля си,защото поне знаеш всичко и занеш какъв и така на татък,а пък с другия нищо не е сигурно и за това сигурно искаш повече да си с него.Така е всеки клони към дивото,а не към питомното
I am a violet butterfly !
e това ве4е променя нещата зна4и ве4е маи е по добре да си с приятеля ти защото тои все пак ти е приятел и ти му имаш доверие,нали?Първоначално написано от divo_kotence
така е...с него съм сигурна и знам че не би ме наранил...
Ами изясни си с кой иска6 да бъде6. Когато избере6 единия, просто не трябва да ти пука за другия. Вярно, 4е е кофти, но...ако се съобразява6 така винаги, кога 6те си намери6 приятел?
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!