- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Какво по-интересно да правим?
momi i momci :]]]
em na4ii sqka ve4er si sedim s bfto i tupeem v skype... ii ve4e nz kvo da pravim ... toest ne6to intersno... ii ako nqkoi se se6ta ne6to interesno da kazva :]
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Life sux but just keep smiling
Играйте на някоя от игрите.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ЪЪъ..малко не разбрах...кво е бфшт или каквото пишеше там???![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
bf->boyfriend -> gadjeПървоначално написано от feshankaa
![]()
Life sux but just keep smiling
sexхахаха....Еми,не знам,ако имаш камера му направи стриптийз,това е интересно
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
OMG!![]()
Аз ли не чета правилно или в темата става на въпрос, че не знайте с фр-то ти кфо да правите в скайп???
![]()
![]()
Ами честно казано извънредно чудно ми е какво освен да чатите може да правите???
![]()
![]()
Еми стига с тоз Скайп. Излизайте, ходете на кино, насам натам...забавлявайте се!!! Не само да седите пред компютрите и да си пи6ете глупости
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
ъхъхъ, умен постПървоначално написано от honda^
![]()
![]()
Много ми е интереснмо по Скайп какво друго можете да правите, освен да си пишете. Защо вместо да седите пред компютрите не излезете и да се забавлявате. Тогава съм сигурна, че няма да имате проблем какво да правите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Наистина най-добрият вариант е да излизате , а не да киснете в скайп и да тъпеете заедно , но понякога се налага . И тогава за по-весело може да си правите от милионите анимирани тестове на тема секс и любов .. повярвай ми става весело, може да играете онлайн игрички
( баси и дечкото дето съм ) , ако имаш камера , може и др. неща да правите .. абе всичко може да се прави , стига мерак да има .
Ами защо непременно трябва да седите на Скайп, излезте някъде, разходете се, отидете на кафе?
В скайп има игри бтв......![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Кино, разходки, посещаване на друг град, пикник,четене(на всетници, списания, книги)единия чете другия слуша, оцветяване...