- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Подчертани черни икони
Абе на декстопа иконите са ми оградени с черно имам предвид аме нали се сещатета как да го махна!!!
еми цъква6 на детскопа с десен бутон после подреди иконите по>Заклиу4и Web елементите не работнуит плот.Маи така трябжа да е...пробжаи и успеь \/ \
/ \
/
Не е такаПървоначално написано от nCuXaPaa
това не трябва да го има защото като го сложиш излизат очертанията поне при мен така се получи пробвай и кажи
сищият ефект от дясно копче - пропъртис - десктоп - къстомайз - уеб - и най отдолу има лок не трябва да има отметка![]()
еми цъква6 на детскопа с десен бутон после подреди иконите по>Заклиу4и Web елементите не работнуит плот.Маи така трябжа да е...пробжаи и успеь \/ \
/ \
/
Абе казах ти 4е не е такаПървоначално написано от nCuXaPaa
туи второто сам го пуснал без да искам извиняваиПървоначално написано от Gangsta_zone
![]()
Da we i men mn me drazneshe tva oba4e se mahna-ne sam pipala ni6to!Btw ot kude si si izteglil temata za Windowsa-mn e dobra!
Опраих се ууу че сам хакер![]()
![]()
![]()
Дясно в/у My Computer -> Properties -> Advances -> Performance -> Settings
ДА ИМА отметка на Use drop shadows for icon labels on the desktop
Moite ikoni sa su6tite kato na Gangsta_zone, v smisul po-su6tiq na4in izglejdat, bez o4ertaniqta deПървоначално написано от Didi_tronka
Az si gi napravih takiva s edna programa.. - Icon Packager
ахам \Първоначално написано от lmao
/
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Мерси ей ся ще потърсаПървоначално написано от SpAcE_LaDy
![]()
ти добре си се оправил, обаче аз съм страшно прецакана щото при мен там има отметка, но иконите ми пак са с очертания и тва от сумати време...... нз кво друго може да е прецакано? сега съм сложила черно очертание и една черна картина на десктопа да не се вижда очертанието... оффффф бахти проблемите дето имамПървоначално написано от Gangsta_zone
но все пак ако някой знае как да оправя тва да не си мълчи
imam absoliutno su6tiq problem ama kompa mi e na BG ta bihte li go obqsnili s BG opciite 4e ne6tY ne gi opravihi ne staa i ne staa((((
![]()