- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Казва, че ме обича, но не го показва !
ohhhhhhhhhhhh olekna mi !!!! mai 4e ne si ti!!!! nie ne sme se vijdali ot dneska i posledno onq denina4e dneska praime 1 mesec .ohhh radvam se 4e ne si ti........... aide i uspeh mackata te obi4a ama i trea vreme :P
da be pravite dnes edin mesec ne e li utre petak ne trugnahte li PETAK![]()
![]()
xax are da ne zadulbo4avam ne6tata a i sum ot sf nz
![]()
От пръв поглед човек може да изпита само привличане!
С четене не се разбира нищо за отношенията между хората. Ако ставаше с четене, хората нямаше да изпитват нужда да общуват.
Изместваш темата. Много добре знаеш, че говоря за друго. А тебЕ не са ли те учили, че в книжовния български език "тебе" не присъства като правилна форма?
Да се влюби може. но не и да обича. изобщо разбирате ли какво означава да обичаш? То е различно от влюбването, защото е резултат от задълбочено познаване на личността. Обич става с времето, с общуването и с опознаватено. другото е влюбване.Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
AVTORAAA!!!mi ne sme tragnali v 5 uk 6toto nie se sabrahme na sv valentin a tva e srqda a ne 5 uk
ama nema zn.....e az ne sam ot sf spoko ...zna4i ne si ti ve4e sam 100% sigurna,ama se obedih 4e horata imat shodni problemi...zabelqzvate li....