- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Казва, че ме обича, но не го показва !
мн я обичам но тя не прави това което правя и аз...като се целуваме и ала бала...като я прегурна тя или и е студено или...просто не ме прегръща nz za6toнекфо кофти е...все едно ме държи като глупак в невидение
![]()
а също казва че ме ОБича!прави нещо но не е достатачно.![]()
кажете ми как да го приема?това?ходиме от месец
![]()
плс мнения! [-o<
благодаря предварително!!!
Модерирано от I don't know wHo I am
точка 7
prosto q e sram ... i nz kak da postupi... nakarai q da se 4uvstva sebe si :] kazvai i 4e e krasiva a u tam prosto dju6 se kato best fr i tq sama 6e se otpusne :]
Life sux but just keep smiling
Това ми напомня за "Пиле,студени са ти ръцете!!!"(Райна)Първоначално написано от ъЪъ
По темата: Притеснява се момичето.![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Това не означава,че не те обича.Може да е по-притеснителна.И един съвет от мен-не се опитвай да промениш някой човек,включително и нея.Ако не ти харесва да си с нея,тогава по-добре я остави,от колкото да се опитваш да я промениш....Ако е в положителна посока-ДА,но тук май няма никакви посоки![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ми или те харесва или не. Казва6, 4е ходите от месец, за това не казвам оби4а(мисля, 4е е рано за такива 4увства). Тя може да ти казва, 4е те оби4а, но се замисли дали го е доказвала...![]()
Ако смята6, 4е не6тата при нея ве4е не са като в на4алото на връзката ви, просто не си струва да сте заедно...
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
spored men te izpolzva za ne6to vij dali sym prav
може да не те харесва![]()
аз мисля 4е трябва да караш по полека и да я оставиш да свикне може просто да се притеснява.в смисъл да не насилваш нещата.
Да, може наистина да се срамува или просто да няма чувства.Говори с нея за това, така ще седиш само и ще се чудиш.![]()
снощи колко си говорехме...![]()
![]()
![]()
нз ако не се оправи поне малко...аз не искам да се променя супер мн ми харесва такава каквато е...немога да се карам с нея за нищо дори да споря...винаги гледам всичко да е иделно или поне се трудя![]()
а инече сте прави като четох всичките ви мнения осъзнах че може да я е срам и това го усещам или да е просто несигорна в мен!от както ходим съм и казвал истината!!!за всичко което ме попита!а за чуствата абе има такива усещат се НО по някога...а и тя обича да изчаква точното време нз защо тъи...ще видим,ще и дам още време...та дано има РЕзултат!дано си заслужава!
![]()
![]()
МЕРСИ МНОГО!!!![]()
Съжалявам за негативизма, но след 1 месец ако някой ти каже обиачм те, той или лъже теб или себе си. Обичам те са супер силни думи и имат голямо значение. тя не те обича-харесва те може би, но не те обича. Обичта не идва след 1 месец. обичта идва след много време, след много изпитания и след много доказателства, за трайността на чувствата. първо е влюбването, после има любов, а най-накрая е обичта. тя има общо с горните 2, но е и доста различна.
Първоначално написано от krem4et0
ПРАВА СИ!![]()
leleee tuka imam 4ustvoto 4e moq e pisal (nadqvam se da ne e toi de ) xexexexexe na men sa mi e sme6no ama verno ponqkoga f 4etata ot na4alo ne pokazvat tolkova mn 4ustvata si (vklu4iteno i az)no tva e 1 viq mesec...taka 4e po dobre dai i 6ans da se dokaje
ot taq tema ako ne na avtora na men pomognahte
zeh si belejka......
smehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
p.p: avtora ot kade si ?![]()
![]()
![]()
![]()
олелеле еи са я загазих![]()
![]()
![]()
кажи как се казваш и тогава я фтасах![]()
![]()
![]()
i az sam na tova mnenieПървоначално написано от dinosaur
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
AVTORA!!!! mi zna4i 6te propusna da spomena imeto si, za6toto se nadqvam da ne si ti ama verno kaji ne6to za gadjeto ti ,namekni ne6to 4e ako si ti prosto nz.......aaaaa primerno kolko 4esto izlizate i kak ob6tuvate?imate li problemi?pls pi6i
ох напално я разбирам!!! Повярвай ми тя наистина те оби4а оба4е я е толкова срам...и адреналина й е голям..и тя иска да те прегърне целуне направо да те раз4упи от милувки...но някакси се стеснява...и замръзва като пън!!! така 4е спокойно оби4а те...!!!! Така е и с мойто гадже...надявам се 4е ме разбира оба4е аз ве4е ще по4на да прееодолявам срама и адреналина и аз ще го гушкам и целувам ...ще му покажа колко много си го оби4кам
ОБИЧАМ ТЕ ВИЛИ
хихи ама вярно как се казваш 4е и аз имам опасения за мойто гадже нали не се казваш велислав?оо кажи ми го
може и да те оби4а ако те харесва от отдавнаПървоначално написано от ъЪъ
![]()
не мисля, че тя се притеснява или че пък няма чувства към теб. въпроса е там, че някой момичета предпочитат те да са търсените, галените, глезените (кат сме почнали с тая Райна)... това им дава чувство на сигурност, на един вид доказателство, че когато момчето все ходи след тях това е чиста проба любов... не прибързвай със заключенията, че не изпитва чувства
времето само ще покаже доколко трайни са те
Един месец и вече се обичате?Много сте влюбчиви
![]()
По тематаИли верно е яко срамежлива, или те лъже, че те обича...
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хмм начи![]()
@bqsna_teenagerka не се казвам велислав спх
@еми какво да ти кажа....немога
еми не сме се виждали от вчера...общуване нз...проблеми мн малки
![]()
др.???
![]()
![]()