- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Страх го е да се целува ..
Значи искам да дадете съвет на 1 мой приятел, значи той е на 16 и не се е е целувал още с момиче иначе е готин и момичетата много го харесват, обаче той няма смелоста да предлага на момичетата който го харесват защото си мисли че ще се изложи като тръгнат да се целуват кажете кво да правя
Модерирано от I don't know wHo I am
точка 7
WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF!SwF
6to puk ti trqbva da pravi6 ne6to?!Tfa si e negov problem![]()
Ми защото ми много добър приятел и искам да му помогна да се "отпуши"![]()
ем обясни му че няма нищо страшно...винаги има първи път
Това е той , ама се опитва да се скрие под чужда маска...е,разкрит си.![]()
ПО ТЕМАТА:Не се страхувай да й предложиш.Все някога ще ти се наложи да се цункаш с някоя за пръв път,няма как...освен ако не искаш да ставаш отшелникшегичка
Споко, не се притеснявай толкоз.Нали те харесва момичето,ще ти прости първия път!
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Ами не става въпрос за мене, но и при мене ситуацията не е мн различнаПървоначално написано от svetlidim
Леле...то голямото "учене" .. станал на 16 и още не си бил целувал..хората на 16 години са ходили на война преди време ве![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Тогава го хвани и го научи да се целува.предполагам няма да имаш против,след като твърдиш,че е готин и добричъкНо естествено на саме
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Сега има едно момиче, което ме харесва и тая седмица ще и предложа да видиме кво ще станеПървоначално написано от Kianna
Ми кво толкова тряа да направи6?! Просто той докато не пробва няма да се нау4и... А целувката е не6то страхотно и само той губи, от това, 4е не се е целувал. Ти няа кво да направи6... проблема си е негов и трябва сам да го ре6и. Може6 само да го насър4ава6 да опита![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
С нищо не можем да му помогнем.Само той може, като превъзмогне този страх, който е безмислен.
щом ти е приятел и толкова много се тревожиш за проблема му защо ти не го научиш да се целува![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
просто му покажи как става номеръттова е възможност да се изявиш като кучка
![]()
Emi pokaji mu ti.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Целуни го спонтано!Нищо не го харесваш...Нали ти е приятел...целуването е толкова готино просто не знам какво щях да правя без неготова е усещане,което задължително трябва да изпита :P Ако си ми приятелка му помогни
![]()
наиш ли к'во трябва да направиш? гледай Not Another Teen Movie или как умниците на БГ го превеждат "Един Не Тъп Американски Филм"тааа.. там има една сценка дето едно момиче се целува с една бабка и й описва какво точно трябва да прави!
аре късмет!![]()
Стига е ,взе ми думите от устатаПървоначално написано от sexy_anji_
И аз исках да кажа това
![]()
Никой не се е родил научен.Както казаха други-научи го ти.
Мерси за съветитеСега е време да действам