- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakvo 6te mi kajete za tova ?
Iskam da znam ne6to .. ne sum 4ela vsqka tema poradi golemiq im broi pravih svurka .. penisat mu be6e vazbuden .. i me dokosva6e s nego ima li nqkakva opasnost ako e bilo bez prezervativ ?
Офф аман от такива теми.Щом не те е ЕБАЛ щом не е свършил е тебе НЕ СИ бременна!Първоначално написано от mini_miliii_
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Не!
Гррр... пенисът хапе, да знаеш. И плюе ,като се обиди. Внимавай !
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ако те е докосвал продължително време във влагалището(ако мога така да се изразя) има опасност....![]()
xaxa awe mislih za tova no .. da si pitam moje pak nqkoi da izmisli ne6to novo q ..))))))))) xaxaxxa
ne ne e dulgo ..![]()
бляхахаха моля ви се ограмотете се малко за секса преди да почнете да го практикувате
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
ne e istina kolko negramotni i neveji hora moje da ima na toq svqt. sednete po4etete i se obrazovaite malko predi da praite kvoto i da e .. ne va li e sram da pi6ete tai ?!
![]()
Леле........ти ако не си на 13,14 пък на!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
е как квобременна си, то е ясно
тука всички са бременни по дифолт
И ти, а ?Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
мен извънземните ме оплодихаПървоначално написано от bungle
![]()
Ей, вярно, че са те отвличали къде ли не. И си ходил с тях къде ли не. Нормално е да си правил и какво ли не с тях..![]()
Ха-ха-ха! Че не хапе е ясно! Ама си плюе доста гадно!Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
Ако беше верно това,че при докосване си бремена,значи аз трябваше да съм многодетна майка.![]()
Има възможност да фанеш херпес на джуките...Първоначално написано от mini_miliii_
btw do avtorkata na temata,bi li ni spodelila na kolko godini si i s kvo tochno se zanimavash po cql den ? sluchaino da hodish na school ? i ne vi li karat da chetete knijki v uchilishte i da pishete prerazkazi...? breh nas edno vreme ni karaha![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
siguren sam 4e e nai mnogo na 12-13 i 4e cql den s kukli si igrai![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
xaxxa moje,ama koi znae s kvi kukli,s shapchica i bez shapchica sigПървоначално написано от n1ght_shadow
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
\koi znae s kvi kukli,s shapchica i bez shapchica sig/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Mda fanala si sifilis i si bremennaПървоначално написано от mini_miliii_
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
mnogo mrazq kato po4nete da napadate.i da e malka kvo?sama si e re6ila?kakvo lo6o ima da popita nali za tova e foruma?!!!kato e neveja i obqsnete!!!vie vednaga se nahvurlqte varhu neq.obqsnete i,moje da ne se razbira s maika si da q e sram da pita priqtelki.napravo ste ujasni.edva li 6te6e da vi stane ne6to ako prosto i bqhte otgovorili.
po temata:spokoino mila ne si bremenna![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Много ясно, че ще нападаме.Първоначално написано от gazarka
Аман от глупави и малки курви.
Да, сама е решила, нека си прави каквото иска.
Нямаше да е лошо да се образова поне МАЛКО на тази тема
пфф...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти едва ли си била Тоооооооооолкова образована за своето сефте .................Първоначално написано от Lady Death
Не няма да забременее6 ама може да се фане така някоя болест на половите органи![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela