- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- tova ne moje da prodaljava..
zdraveite na vsi4ki ! imam edin golqm problem koito ne me ostavq da mislq za absl ni6to osven za nego.haresvam edno mom4e koeto e v edin klub s men . poznavame se vsi4ko dobre no se okaza 4e toi hodi ve4e dve sedmici s nqkfa ot negovata gimnaziq(po malka) koqto se slavui kato golqma kurva i 4e spi s vseki sre6tnat .+tva tq ne go otri4a .no v momenta ne znam kak da reagiram .taka kato gldam na nego ne mu pre4i tva 4e e uli4nica ..a ot neini priqtelki znam 4e tq ne go obi4a i prez tva vreme prez koeto te hodqt tq e haresvala poneo6te 2 4oveka i e spala o6te s tolkova ... pls ne znam kak da postapq daite mi savet
Първия какво казал,втория какво рекъл..това са глупости,от къде можеш да знаеш тя каква е?Зарежи какво говорят другите!Щом той е с нея значи намира нещо.Какво е това нещо-негова работа.Излишна си.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ами това да се бъркаш в отношенията помежду им нямаш ПРАВОТО да извършиш... Така че ти остава да изчакаш да разбере сам каква е тая.След което да си пробваш късмета.
kurva li e ili ne si e nein problem.za povecheto momicheta se govori,che sa kurvi,no mnogo ne sa.Shtom toi e s neq znachi ima zashto.Izpusnala si si shansa.. predi da e trugnal s neq moje i da imalo vuzmojnost za teb.No sega ili se otkaji ili chakai toi da se osuznae za neq ako naistina e kurva i da skusat...No prosto se qvqvash treti izlishen chovek v sluchaq.sorry za dumite..
Изобщо не тряа да се вярва на разни клюки - повечето са пълни глупости, измислени от хора на които им е скучно или просто завиждат. А дори и наистина да е такава не е твой проблем - той е с нея и тва теб не бива да те засяга. Моят съвет е да не се бъркаш
Каква е тя не е твоя работа. Просто из4акай да види6 как 6те се стекът не6тата. 6том тя не го оби4а, зна4и едва ли 6те се задържът дълго заедно. След раздялата им ти може6 да действа6.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Първоначално написано от W3aKn3ss
[quote="PoisoNGirL"]k***a li e ili ne si e nein problem.za povecheto momicheta se govori,che sa kurvi,no mnogo ne sa.Shtom toi e s neq znachi ima zashto.Izpusnala si si shansa.. predi da e trugnal s neq moje i da imalo vuzmojnost za teb.No sega ili se otkaji ili chakai toi da se osuznae za neq ako naistina e k***a i da skusat...No prosto se qvqvash treti izlishen chovek v sluchaq.sorry za dumite.
Napulno sym suglasna!!!!!
Наистина няма смисъл да им се бъркаш .Ако наистина е такава момчето рано или късно ще го разбере и тогава действай ти . Но сега не им се меси , първо щото нямаш право , и второ щото има шанс , оня да те намрази , ако наистина обича това момиче.
Туй горното беше от мене![]()
абе ако е вярно това което говорят за нея момчето според мен не струва. другата част от човечеството има странния навик да хлътва по такива момичета и на всичко отгоре да ги обиква. според мен ако е разумно момче няма да държи с нея повече от месец. тогава си ти наред,обаче ако се получат нещата между тея двамата...абе негова е вината че тича след оная кокошка,знам ли![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
ох каквато и да е ти никога не знаеш какво става в сърецето и! ами представи си, че тя наистина изпитва някакви чувства към него! и защо изобщо вярваш на "приятелки", толкова ли си сигурна, че те не казват това с някаква цел да й навредят на нея или на връзката им!
не мисля, че имаш право да правиш каквото и да било. за това момче ти си просто добра позната и нямаш права на личния му живот. остави го сам да си го подрежда както намери за добре. това че изпитваш чувства към него не е нито предтекст, нито извинение да се бъркаш в душата му
с втората час съм напълно съгласна, с това че нетрябва да се бъркаш също,ама все пак съм от хората склонни да вярват на приказките на хората. то приказките никога не са само приказки, не можем да отричаме това което е пред очите ни. въпреки това...мн ми е интересно колко процента си сигурна в "развратносста" на това момиче![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Какво ще направиш...ще му кажеш това, което знае ли?И да не мислиш, че стане нещо?Не се меси и не се опитвай да разваляш връзката му.Ако е така, както казват тези приятелки, предполагам няма да се задържат дълго, но до тогава не прави нищо.![]()
Едва ли много ще ви разчувствам,знам,че и историята е супер банална,но ще експлодирам.Имам нужда да си излея емоциите някъде.Нещата стоят така.С въпросният индивит се запознах в скайп.Учим в едно училище и сме приблизително на една възраст.В началото си пишехме по цели часове за безброй неща.Открихме много сходни черти в характерите си и той се оказа много мило момче,твърде различно от лигавите газари в моя град.Това беше човекът с главно Ч.Непрестанно мисля за него.Проблемът е,че в скайп всичко е супер,а когато се видим нито един от нас не говори.Аз съм супер срамежлива и не мога да поема инициативата.Скоро ще ходим на олимпиада и ще бъдем заедно в автобуса.Просто не знам как ще го погледна,защото може би ще разбере за чувствата ми...Ужасно ми се иска да му пиша в този момент,но не знам какво точно да му кажа.Моля ви се дайте някакъв савет.
Абе каквато и да е тя,няма значение...На твое място аз бих се борила за него...Вече ако тои тактично ме отреже и ми покаже че не се интр от мен тогава бих се отказала от него....
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
po dobre ne se barkai v otno6eniqta im 6om toi e taragnal s neq zna4i q haresva
i ne e vajno kakvo govorqt horata za6oto v pove4eto slu4ai tova e laja