- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M: Изпитвал чувства към бившата ...
sno6ti gadjeto mi kaza 4e o6te izpitval 4uvstva kam biv6ata si i kaza 4e tq mu e 1 vata love i 6tel da q obi4a no nikoga nqmalo da se varne pri neq za6toto tq go izlagala i izpolzvala
pri koeto az pobesnqh i mu se rasardihspored vas ako vie bqhte na moe mqsto kak bihte reagirarirali i kvo bihte napraili
a toi mi kaza sa6to 4e i men obi4a i 4e iskal men i mi se opravdava 4e mi kazal 4e vse o6te ne moje da zabrai biv6ata za6toto si4ko mi kazval i ne iskal sda ima taini ot men
vie kak bihte postapili
Модерирано от I don't know wHo I am
точка 7
em... hum i az 6tqh da se razsurdq.... az sum dosta revniva... ama vij..
to 4oveka moje prosto da e iskal da ti go kaje...
ama se pak ... tva e tupo 6oto kak 6e ima o6te 4uvstva be... nali e s tebe... nemoje da vi obi4a i dvete nali....
puuu..
az 6tqh da mu kaja "mi huu.. hodi si pri neq kato o6te si q obi4al" i 6tqh da si trugna ... puk.. nali zn ako te obi4a istinski 6e napravi vsi4o vuzmojno da e s tebe :]
abe nz... mom4etata sa tupi :]]]
Life sux but just keep smiling
Не може да обича и двете ви наистина.Не би ми станало никак приятно.Според мен не трябва да се започва връзка, ако наистина не си забравил старата любов, защото така нарянаваш човека до себе си.
mi toi v 4ata mi pi6e postoqnno oba4e nz
i sq az malko se razmeknah a toi po4na da drynka gluposti ot roda 4e ni6to v jovta nqmalo smisal i poneje iskahme da praim sexno vse o6te ne sme go praili
i toi sq me popita kaf e smisala da praim sex
vika qvno e mn hubavo 6tom horata go haresvat oba4e az pak 6te sam sma sled tva
bahti i 4oveka ne moa da go rabera
![]()
![]()
![]()
Аз на твое място бих му казала, че не мога да съм с него докато още има чувтва към предишната си приятелка. И по-добре да те потърси, когато я забрави.
ъъъ.... toq dobre li e ?
na kolko ste bre?
to po 4at lesno .... ama realno e 200000 puti po trudno ...
se pak e tva e topoto na mom4etata...6oto stane ne6to i si mislqt 4e e taka vsi4ko im se razminava 6oto uj sme zabravili amaaa.... puuu... govori s nego be
Life sux but just keep smiling
зарязвай го...мн са дразня от такива..."обичам те ама иам чувства към бившата"![]()
офф много е гадно..баси..тоя човек как иска да те задържи като ти говори такива работи.А и ако наистина те обича може да ти каже примерно ,че никога няма да забрави бившата си ,но не и ,че още я обича !
I am a violet butterfly !
Аз щях да му кажа първо да си изясни коя наистина обича и чак тогава да ме търси. Това са пълни идиотщини. Как изобщо позволяваш да си играят така с теб. Хем обича нея, хем обича теб. Глупости![]()
Ми явно, не значи много за него..щом и говори такива неща..Първоначално написано от JenKa`
![]()
![]()
ne6tata stanaha stra6nisega pyk az go molq da se sdobrim
oba4e toi ne moje da nameri smisala v tva i vika kaf e smisala
ko da mu kaja ;(
Когато видим, че нещо мъчи човека до нас и той не ни казва, го молим да ни споделя ВСИЧКО. Когато започне да споделя всичко, се дразним от част от тези тайни, каквито всеки има. Избери си. Но ти гарантирам, че човек без тайни и такъв, който ще ти харесва на 100% в това което мисли няма да срещнеш.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·