.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Biseksualnost

Dj_dReAm
    Guest

Biseksualnost

Az sam na 13 godini.Maj sam.Mislq ze sam bisexualsen no ne iskam da e taka( pls pomognete mi

Питащият
    Guest
    Ами, като не искаш - не припарвай до мъже, какъв е проблема? Щом си бисексуален, значи не си изгубил интереса към жените. Пък и да ти кажа, дори и да не си го признават ПОЧТИ всички момчета между 11 и 15 години имат проблем със сексуалността си, защото опитват всякакви неща .

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спокойно, не си мъж

Dj_dREAm
    Guest
    da ne sam izgubil interesa si kam jenite no ne iskam da bade taka cql jivot

Guest
    спокойно, не си мъж

Napylno syglasna !

Има още време, докато се ориентираш напълно. Може да е нещо временно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ..и все пак, няма лошо да си би.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ..и все пак, няма лошо да си би.
    има

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Как по-точно искаш да ти помогнем? Да извикаме някой здрав мъжага и да станеш само хомо, вместо би?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    спокойно, не си мъж
    да но вас ви кефят момичетата които се целуват и с други момичета .. айде айде .. много преовеличавате. щом няма проблеми за момичетата няма и за момчетата.

не се притесявай може да си в такъв период от живота ти, а и още си на 13 има още мнооого време
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    спокойно, не си мъж
    да но вас ви кефят момичетата които се целуват и с други момичета .. айде айде .. много преовеличавате. щом няма проблеми за момичетата няма и за момчетата.
    не се притесявай може да си в такъв период от живота ти, а и още си на 13 има още мнооого време
    На теория е така, но практиката говори други неща...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спокойно, не си мъж
    за мен има проблем

Голям фен
    спокойно, не си мъж
    за мен има проблем
    искаш да кажеш че ти не се кефиш/възбуждаш на бисексуални момичета, като се мляскат??? или нещо друго , без малко да ти повярвам
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    спокойно, не си мъж

не ми казвай ,че като видиш 2 момчета да се целуват ти става приятно - това е лъжа

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спокойно, не си мъж
    за мен има проблем
    искаш да кажеш че ти не се кефиш/възбуждаш на бисексуални момичета, като се мляскат??? или нещо друго , без малко да ти повярвам
    за момчета говорех мисля, се подразбира

Guest
    е не ми става но това е изкривено хорско мнение да се приема 2 момичета да се целуват а 2 момчета не ... същото като с определението "курва"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    е не ми става но това е изкривено хорско мнение да се приема 2 момичета да се целуват а 2 момчета не ... същото като с определението "курва"
    т'ва бях аз. смятам че хорското разбиране трябва да е равно за всички... е същност като се замислих не съм виждала целуващи се момчета и немога да говоря по тоя въпрос
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    т'ва бях аз. смятам че хорското разбиране трябва да е равно за всички... е същност като се замислих не съм виждала целуващи се момчета и немога да говоря по тоя въпрос
    дано и не видиш

Град
    In Your Mind
    Не ме интересува дали момчетата се целуват помежду си или не. Вярно, че не е приятна гледка, но всеки сам решава с кой се целува и с кой си ляга. Не бих си създала мнение за някой само по сексуалната му ориентация, тя е последното нещо, което ме интересува... Не е важно дали е гей, би или хетеро... Струва ли си човека другото не ме интересува...
    I love you...

Guest
    Obqsnenieto e mnogo prosto i go bqh pro4el nqkude kato mnenie na suxolog-prosto momi4etata sa svruhsexualni su6testva i tyrsqt fizi4eskiq kontakt mnogo pove4e ot mom4etata,koito se pritesnqvat ot nego i osobeno ot kontakt s drugi mom4eta!Tova e na mentalno ravni6te i e edna ot razlikite mejdu dvata pola!Nujdata ot blizost i tyrseneto i v zaobikalq6tite gi hora karat jenite postoqnno da sa v blizost do nqkogo i suotvetno,kogato nqma myj te suvsem normalno pribqgvat kum druga jena za da izbiqt tazi si momentna nujda ot fizi4eska komunikaciq!Ta,tova be6e obqsnenieto,koeto li4no an men mi se struva dosta logi4no!

Просто го направи с момиче и 6е види6 4е 6е се откаже6 от мажете а как може за мене няма би или си хомо или си хетеро . как може да се кефи6 на патките .О6те пове4е кой бе6е казал 4е м/у 11-15 годи6на вазраст се слу4ват тия не6та педалите на тая вазраст о6те нямат смелост по-касно поне според мене е така
    NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela

бббб
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dj_dREAm
    И аз съм така. Кефят ме и момчета и момичета,но не мога да си се представя като голям да харесвам мъже Надявам се да е нещо временно и после всичко да си дойде на мястото

Dj_DrEaM
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от бббб
    Цитирай Първоначално написано от Dj_dREAm
    И аз съм така. Кефят ме и момчета и момичета,но не мога да си се представя като голям да харесвам мъже Надявам се да е нещо временно и после всичко да си дойде на мястото
    Ti na kolko si?

бббб
    Guest
    15

Виж са пич - няма какво да се притесняваш - това, че си бисексуален разкрива нови хоризонти пред теб, пък и ти предоставя много повече възможности - най-малкото увеличава двойно вероятността да забиеш нещо! \/ В бисексуалността няма нищо лошо, аз самият съм бисексуален и още като бях на 8-9 почнах да се осъзнавам, че се кефя и на каки, и на батковци; влюбвах се и в тия и в тия; чувствах се виновен, не знаех какво да правя; проверявах дали случайно не се лекува (не се смейте, бях на 13 все пак ) и така до момента в който осъзнах, че в това няма нищо лошо, още повече че така съм си роден - някой хора може би си мислят, че един ден просто се събуждаш и си казваш "Хоп, от днеска ще се чукам и с момчета!", но това не е така; човек се ражда със сексуалната си ориентация, вярно е че средата също влиие много - но по скоро може да потисне естественото у всеки, отколкото да го промени. В момента се чувствам напълно комфортно със себе си, и даже се чудя на акъла и на хетерите, и на хомо-тата - как, аджеба, може да се ограничавате в любовта и секса само до един пол, след като има толкова прекрасни момчета и момичета по света?!
    Моят съвет към теб - опитай от всичко и то ПО МНОГО, така най-лесно ще намериш себе си! Успех! \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си