.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Biseksualnost

Мега фен Аватара на koalka
    Мъж на 13 години...

Голям фен
    Град
    trqvna
    според мен е рано още да кажеш със сигурност какъв си защото тепърва те е ударил хормона ако на 20 години имаш влечения към мъже и жени тогава вече се смятай за би

бббб
    Guest
    Dj_DrEaM,имаш ли скайп?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от бббб
    Dj_DrEaM,имаш ли скайп?
    Da dj_dream_93

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Не ме интересува дали момчетата се целуват помежду си или не. Вярно, че не е приятна гледка, но всеки сам решава с кой се целува и с кой си ляга. Не бих си създала мнение за някой само по сексуалната му ориентация, тя е последното нещо, което ме интересува... Не е важно дали е гей, би или хетеро... Струва ли си човека другото не ме интересува...
    Мали как да не те интересува е човек, само като си помисля и ми идва да се изповръщам!!!
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от Mad&Bad
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Не ме интересува дали момчетата се целуват помежду си или не. Вярно, че не е приятна гледка, но всеки сам решава с кой се целува и с кой си ляга. Не бих си създала мнение за някой само по сексуалната му ориентация, тя е последното нещо, което ме интересува... Не е важно дали е гей, би или хетеро... Струва ли си човека другото не ме интересува...
    Мали как да не те интересува е човек, само като си помисля и ми идва да се изповръщам!!!
    Ми не ме. Живеем в свободна страна, всеки има право да спи с който си поиска. Нали не им светя в леглото? Тогава няма проблем. А като ти идва да се изповръщаш просто не мисли за това и точка.
    I love you...

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    спокойно, не си мъж
    да но вас ви кефят момичетата които се целуват и с други момичета .. айде айде .. много преовеличавате. щом няма проблеми за момичетата няма и за момчетата.

не се притесявай може да си в такъв период от живота ти, а и още си на 13 има още мнооого време
    не ми казвай ,че като видиш 2 момчета да се целуват ти става приятно - това е лъжа
    tva e gadnooo!!!ako vidq dve momcheta da se celuvat shte vypreki,che moje bi donqkyde e i kofti ot moq strana,zashtoto i az se celuvam s momicheta
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Абе...в един сериал една героиня каза "Много скоро няма да има значение дали си хомо, би или хетеро, а само да ли си добър или лош в леглото"... като гледам наистина на там вървят нещата, но все пак сме в 21ви век....като стоиш далеч от мъже, това няма да се оправи - ти си се родил такъв и такъв ще си останеш. Няма лошо в това. Трябва обаче да се усетиш какъв си преди да ти се изреди половин София(или друг град) в задника, защото после ще е късно....
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

бббб
    Guest
    DJ_Dream,защо не влизаш в скайп Ако искаш остави e-mail

hari
    Guest
    eto ti moia, shte se radvam da se zapoznaem caligula21@abv.bg

бббб
    Guest
    Ти на колко си?

Абе дете има още някоя годинка докато разбереш дали си би или хетаро не се овличай по момчета и може и да не се окажеш би.Ха знам ли.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

gross_master
    Guest
    Spored men nema lo6o bace

Guest
    i az taka mislq na 17 sam i sam probval i s mom4eta i momi4eta..mnogogo e gotino i vskqko si ima predimmstvata..pi4 jivei i probvai ot vsi4ko zashotot ina4e she se kmpleksirash qko

Guest
    Dj_Dream го няма

Голям фен

Re: Biseksualnost

Цитирай Първоначално написано от Dj_dReAm
    Az sam na 13 godini.Maj sam.Mislq ze sam bisexualsen no ne iskam da e taka( pls pomognete mi
    Ударна доза Постинор Дуо за тебе!!!
    Животът е БРЯГ!

Политооооооооо
    Guest
    А бе да ти кажа още си мъник, а и кво като си би ? По-добре би отколкото само гей а ? Неа се плашиш пък и има още хляб да ядеш ти сам ако незнаеш ко си незнам хората как щи помогнат

Guest
    Spored men nqma ni6to lo6o v biseksualnostta!No vaprosa e drug,ako ti sma ne iska6 da si takav...Parvo se uto4ni sas samiq sebe si i ako naistina si bi prosto ne se ma4i da bade6 drug!Ostavi se malko po te4enieto da vidi6 kakvo te stane.Zapoznai se (v neta) s nqkoe mom4e,koeto ima sa6tote predpo4itaniq i obsadi s nego,nai-dobre bi te razbral takav 4ovek,sas shodni vle4eniq.I ako tova te pritesnqva mnogo,uspokoi se s tova,4e ne si gei! Za6toto razlikata m/u bisexualnosta i tova da si gei e OGROMNA!Ako pita6 men ne podtiskai tova,koeto e vatre v teb,za6toto tova moje da dovede do mn nepriqtni prejivqvaniq!Jivei si jivota bez pritesnenie !!!!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Za6toto razlikata m/u bisexualnosta i tova da si gei e OGROMNA!
    Стига, бе!
    И колко точно огромна, че и каква точно?
    Я и ти гълтай Постинор Дуо до припадък!
    Животът е БРЯГ!

Град
    ..........
    Tova be6e ot men! \/
    Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!

Re: Biseksualnost

Цитирай Първоначално написано от Dj_dReAm
    Az sam na 13 godini.Maj sam.Mislq ze sam bisexualsen no ne iskam da e taka( pls pomognete mi
    на 13 и викаш,че си МЪЖ? Както и да е нема лошо.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си