Виж са пич - няма какво да се притесняваш - това, че си бисексуален разкрива нови хоризонти пред теб, пък и ти предоставя много повече възможности - най-малкото увеличава двойно вероятността да забиеш нещо! \/ В бисексуалността няма нищо лошо, аз самият съм бисексуален и още като бях на 8-9 почнах да се осъзнавам, че се кефя и на каки, и на батковци; влюбвах се и в тия и в тия; чувствах се виновен, не знаех какво да правя; проверявах дали случайно не се лекува (не се смейте, бях на 13 все пак ) и така до момента в който осъзнах, че в това няма нищо лошо, още повече че така съм си роден - някой хора може би си мислят, че един ден просто се събуждаш и си казваш "Хоп, от днеска ще се чукам и с момчета!", но това не е така; човек се ражда със сексуалната си ориентация, вярно е че средата също влиие много - но по скоро може да потисне естественото у всеки, отколкото да го промени. В момента се чувствам напълно комфортно със себе си, и даже се чудя на акъла и на хетерите, и на хомо-тата - как, аджеба, може да се ограничавате в любовта и секса само до един пол, след като има толкова прекрасни момчета и момичета по света?!
Моят съвет към теб - опитай от всичко и то ПО МНОГО, така най-лесно ще намериш себе си! Успех! \/