- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се като кучка след това...
Току що отрязах приятеля си.Той найстина е прекрасен човек,който обичам страшно много,но само като приятел,не като гадже.Вече няколко дни го лъжех,че не знам какво искам,но аз всъщност знаех-не искам.Познаваме се от лятото,защото си идва тук само ваканциите.Зимната ваканция тази година тръгнахме,като си знаехме,че се харесваме още от лятото,но тогава не стана нищо поради хиляди причини,дори и ме отряза тогава,но не искам да изпадам в подробности. И тъкмо се хванахме и той си тръгна 3 дни след Нова година,като аз имах рд на 6 януари и можеше да остане,но не го направи.Както и да е.На моя рожден ден се заподнах с едно момче и се целувахме,но аз не казах на М.,а той ми каза да му казвам,ако си хвана някое гадже,но този да го наречем Ч.,с който бях на рд-то ми не ми е никакъв.И се мина 1 месец и като се видях с Ч. пак се целувахме,а с М. си пишехме по скайпа.Аз пак не му признах.После ме убедиха да си призная на М. за Ч. и аз го направих.Но направих грешка като го излъгах,че го обечам още-за гадже става въпрос-.Той е узключително добър човек-М.- и се чувствам ужасно.Сега си писахме доста дълго като аз само увъртах и накрая той ме попита "да" или "не"...Демек дали оставам с него,или не.Аз го питах "ти как мислиш?" и той ми каза,че чака от мен,за да разбере.Казах му [02:45:06] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: gadno mi e da kazvam tova след което получих такива отговори
[02:45:06] Everlast каза: ti tu kazva6 4e me obi4a6 tu kazva6 4e sa ti iz4eznali 4ustvata
[02:45:08] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза:
[02:45:08] Everlast каза: i ti ne znae6
[02:45:14] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: e
[02:45:20] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: po edin razli4en na4in
[02:45:26] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: ot tozi koito be6e
[02:45:30] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: lqtoto
[02:45:34] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: i vuob6te
[02:45:36] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: .....
[02:46:07] Everlast каза: nqma da sme zaedno taka li
[02:46:15] Everlast каза: dobre
[02:46:20] Everlast каза: e tova iskah da znam
[02:46:33] Everlast каза: 6to ti e gadno ne kazvai
[02:46:45] Everlast каза:
[02:47:00] Everlast каза: dano si 6tatsliva
[02:47:07] Everlast каза: uspeh
[02:47:14] Everlast каза: (u)
[02:47:16] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: miro ne govori taka
[02:47:37] Everlast каза: za6to ne
[02:48:56] Everlast каза: ne az ti kazvam samo
[02:49:09] Everlast каза: da pomni6 kvo si kazala
[02:49:25] Everlast каза: 6toto kato doida tam nqma da sedna do teb
[02:50:43] Everlast каза: po tupo ot tova ne moja da se polu4i
[02:51:06] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: zn
[02:51:36] Everlast каза: ve4e nqma nujda da mi kazva6 kato si s nqkoi
[02:52:57] Everlast каза: az otiam da se opraam da lqgam
[02:53:07] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: dobbre
[02:53:17] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: leka no6t
[02:53:45] Everlast каза: (u)
[02:53:53] Everlast каза: are vesi
[02:53:58] Everlast каза: 4ao 4ao
[02:54:05] Everlast каза: jalko
[03:03:58] Everlast каза: ae az lqgam
[03:03:59] Everlast каза: leka
[03:04:07] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: leka
[03:04:20] Everlast каза: :*
[03:04:27] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: :*
[03:04:28] Everlast каза: za posledno
[03:04:59] Everlast каза: byes
[03:07:18] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: bye
[03:07:24] [V]IsKaM`tVoEtO`tQlO` каза: sujalqvam
Това е,имаше и още,но е твърде дълго...........Чувствам се гадно,мразя,когато се получава така,сега не знам за каква ме мисли и сега като си дойде пролетната не знам с какви очи ще го погледна.Всъщност аз му казах не,не съм го излъгала за нещо,но все па...Боже,не мога да спра да плача....
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Е щом не го харесваш и нямаш никакви чувства към него, наистина няма нужда да го мотаеш. Хубавото тук е, че си му признала.. на теб явно ти е кофти, но ще отмине това чувство. Горе главата. И на него може да не му е добре, но всетът е пълен с момчета и момичета.. не си кучка, а просто си му казала истината на М. и това е много по-добре, токолкото да го лъжеш.
спокойно,
млади сте, ще го преживеете
ае стига драми![]()
=D>Първоначално написано от Pti4i grip
ЦЕНЗУРА!
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
аман от такива като тебеПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
и тези по горе, заглавието на темата да не би да е "Обиждайте ме"
![]()
Към авторката: свършен факт и да ти е кофти и да не ти е кофти нищо няма да промениш, стига си стояла вкъщи пред компа а излизай да се забавляваш да не мислиш все за него![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Не знам Мария.Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
Много по добре е че си му казала истината,това което си направила не е лошо и няма защо да се чувстваш като кучка.Все пак си му казала това което искаш и това което според теб е правилното,да постъпиш така е много по добре отколкото да си мълчиш и да го лъжеш.
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Смятам, че в случая е най-удачно да се самоубиеш. Повярвай ми, това е правилния ход.Първоначално написано от nasty_f
Вярвам ти. А сега си прережи вените.Първоначално написано от Whisskas
Щом нямаш чувства към него наистина е било по-добре да скъсате, защото иначе щяхте да се измъчвате взаимно...
хъхъ..
Добре,защо всички я нападнахте?Ми не е споделила е така за да я обиждате...Постъпила си правилно и това е...Мн по добре е да си искрена отколкото да го лъжеш и да му даваш напразни надежди![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Saglasen samПървоначално написано от WindfaLL
Лъжите са били излишно, но явно не си събрала достатъчно смелост и за това си го направила.По-добре му се извини, ако не си го направила и гледай напред.Просто няма какво друго да направиш.
Благодаря ви,че сте искрени.По принцип не пускам теми,които са озаглавени "Обиждайте ме",но няма значение...Има и свестни хора в този форум.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
всички ли тряа да узнаем за простотията ти?понякога заради еи такиа момичета като тебе всички момчета си мислят всички момичета са курви е незнам кво да кажа....
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Първо да ти кажа,че не съм курва и имам достойнство...Не мисля,че ти си човекът,който има право да ми казва каквото и да е.В темата си не съм искала някой да ми каже нещо,просто споделих и ако на някой му се пишеше нещо да пише.Просто като бях с другото момче,бившето ми гадже не си беше тук и преди да си тръгне ми каза,че ако искам мога да си хващам друго момче,защото няма право да ми забранява и аз му казах същото като отиде в неговия град.И в този случай не съм го излъгала,ами премълчах...И той си се е зарибявал там и сигурно продължава с други момичета,но аз не му казах нищо,както и той на мен....Не започвай веднага да нападаш.Разбирам да съм спала с другото момче,че да ме обиждаш,а това бяха няколко шибани целувки да еба...Просто се опитах да кажа,че ми е гадно,че го заебах.Първоначално написано от _candy_girl_
Като чета чата малко гадно сае е получило...
хора вие нормални ли сте![]()
как и се нахвърлиха все едно е направила нещо кой знае колко лошо!
Курва била..вие мислите ли какво пишете..все едно на вас не ви се е случвало да се целувате с някой докато си иамте приятел ?!?Все едно е смъртно провинение !
Аз мисля ,че е постъпила добре като му е казала и даже е много смела за това !Малко момичеата биха си признали
I am a violet butterfly !
това ,че си е признала , не значи ,че не го е направилаПървоначално написано от JenKa`
постъпила е ... гадно да кажем и сега ще си търпи последствията
аман от такива като вас
.. ама бях пияна , ама много съжалям
да си имала акъл
честито !![]()
и все пак не е нужно да чете такива глупости по свой адрес за няма нищо..Да,ще си има последствия,но не е нужно да са от някои хора от този форум,които се мислят за безгрешни !![]()
I am a violet butterfly !
не е нужно да си безгрешен,за да си малоумен и да си играеш с някой![]()
щото докато го е правила и и е било яко и не е мислило за момчето .. а сега реве
айдеееее![]()
аххамПървоначално написано от Charlotte_the_Harlot