.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    И в крайна сметка всички знаем, че ти си кучка, защо трябва да ни го натякваш?
    =D>
    da ve za kakvo go natqkvash maika ti da eba ulava da ebaaaaaaaaaa kurvooooooooooooooooooooooooooo ubivam te na mqsto ebati marlata malka takiva kat tebe samo boq gi opravq qko boqqq smazvane ot boi i sha sa opraish pa4avro
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от JenKa`
    хора вие нормални ли сте
    как и се нахвърлиха все едно е направила нещо кой знае колко лошо!
    Курва била..вие мислите ли какво пишете..все едно на вас не ви се е случвало да се целувате с някой докато си иамте приятел ?!?Все едно е смъртно провинение !
    Аз мисля ,че е постъпила добре като му е казала и даже е много смела за това !Малко момичеата биха си признали
    това ,че си е признала , не значи ,че не го е направила
    постъпила е ... гадно да кажем и сега ще си търпи последствията
    аман от такива като вас
    .. ама бях пияна , ама много съжалям
    да си имала акъл
    честито !
    Що сте се навъили толкова оборотни глупаци в тоя форум...?!

Голям фен
    Град
    Stz
    И според мен е по-добре че си му казала!Няма смисъл да го залъгваш!Никой не иска да наранява хората и да бъде нараняван,но понякога се налага и се случва!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

и за да се почувствам кучка не трябва вече само да препикавам краката на хората О.о
    ?!?!?!

OtherDimension мислиш че всеки се е целувал с друг докато си има приятел ли?ами аз не мисля така при теб може и така да се е получавало но аз лично не бих го направила така че по добре не говори така "все едно на вас не ви се е случвало..." просто е тъпо разбираш ли?нямам нищо против никой ама просто се дръжте малко е все пак...пф незнам кво да ви кажа...
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    не е нужно да си безгрешен,за да си малоумен и да си играеш с някой
    щото докато го е правила и и е било яко и не е мислило за момчето .. а сега реве
    айдеееее
    Може да ми е било яко,ама и на него му е било яко докато си се е ебавал с другите момичета там...Не мисля,че му е било зле.Пък и той самия ми писа по скайпа,че ще търси какво да ебе там,защото тук като си дойде е сигурен,че няма да му пусна-което е и така....Вие просто не четете всички коментари,които съм пуснала тук....
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Няма какво да си тровиш нервите - правилно си постъпила. Нямаше смисъл да си с него, след като вече не изпитваш любовни чувства. Давай смело напред и на мисли за станалото!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Голям фен
    Благодаря на момичетата,които ме подкрепиха...Защо ли не се учудвам,че само те го правят...Момчетата са много горди,за да признаят истината,макар и да знаят,че грешат продължават да твърдят грешното....Не могат да се примирят,че понякога грешат...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Благодаря на момичетата,които ме подкрепиха...Защо ли не се учудвам,че само те го правят...Момчетата са много горди,за да признаят истината,макар и да знаят,че грешат продължават да твърдят грешното....Не могат да се примирят,че понякога грешат...
    Ами мъже но мисля че си постъпила правилно...Пък и да не ми да има закон:На жените им е забранено сичко а мъжете могат да си правят каквото поискат...Тъй че за момчето,което си зарязала просто не трябва да ти пука
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    =D>
    da ve za kakvo go natqkvash maika ti da e** ulava da ebaaaaaaaaaa kurvooooooooooooooooooooooooooo ubivam te na mqsto ebati marlata malka takiva kat tebe samo boq gi opravq qko boqqq smazvane ot boi i sha sa opraish pa4avro
    Хайде,ела да видиме как ще я ебеш ....Изглеждаш ми доста ограничен човек,само от тези 2 реда,които си написал.Добре че нямам "щастието" да те познавам.Писнало ми е от такива комплексарчета,които не могат да си намерят място никъде и само пишат глупости в различни саитове като този тук и си избиват комплексите.Не си мисли,че си много интересен като пишеш "да ти еба майката",това просто говори за възпитанието ти и един нормален и разумен човек,ако прочете това ще разбере какво се опитвам да намекна с това,което пиша и ще си даде сметка що за човек си ти,както и някои други!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Много ми е чудно как се "режете" ? "Той ме одряза" , "Аз го одрязах" ... ?!?!
    Incomplete..........

Голям фен
    Град
    Варна
    =D>
    da ve za kakvo go natqkvash maika ti da e** ulava da ebaaaaaaaaaa kurvooooooooooooooooooooooooooo ubivam te na mqsto ebati marlata malka takiva kat tebe samo boq gi opravq qko boqqq smazvane ot boi i sha sa opraish pa4avro
    Добре че нямам "щастието" да те познавам.
    Знам, че общото интелектуално ниво на хората, пишещи в този раздел на форума не е много високо (въпреки опитите на Птичи Грип и Хихи да вдигнат този коефициент с присъствието си), но според мои лични подозрения поне 90% от форума всъщност знаят какво е това сарказъм и ирония и не е нужно да поясняваш всяка такава с кавички. Знаем, че "щастието" е в преносен смисъл. Не е нужно да ни обясняваш. Не те прави по-интелигентна, може би напротив.
    В случая тя най-вероятно използва гротеска.А това дали го знаят 90% от форума?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    =D>
    Добре че нямам "щастието" да те познавам.
    Знам, че общото интелектуално ниво на хората, пишещи в този раздел на форума не е много високо (въпреки опитите на Птичи Грип и Хихи да вдигнат този коефициент с присъствието си), но според мои лични подозрения поне 90% от форума всъщност знаят какво е това сарказъм и ирония и не е нужно да поясняваш всяка такава с кавички. Знаем, че "щастието" е в преносен смисъл. Не е нужно да ни обясняваш. Не те прави по-интелигентна, може би напротив.
    В случая тя най-вероятно използва гротеска.А това дали го знаят 90% от форума?
    Аз го знам Тва се учи в 7ми и 8ми клас

Голям фен
    Da,znam kakvo e groteska,ili groteskov obraz.Kogato se nadsmiva6 na nqkoi i go predstavq6 spored tvoite vijdaniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си