- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се като кучка след това...
da ve za kakvo go natqkvash maika ti da eba ulava da ebaaaaaaaaaa kurvooooooooooooooooooooooooooo ubivam te na mqsto ebati marlata malka takiva kat tebe samo boq gi opravq qko boqqq smazvane ot boi i sha sa opraish pa4avroПървоначално написано от King of Kings
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Що сте се навъили толкова оборотни глупаци в тоя форум...?!Първоначално написано от OtherDimension
и за да се почувствам кучка не трябва вече само да препикавам краката на хората О.о
?!?!?!
OtherDimension мислиш че всеки се е целувал с друг докато си има приятел ли?ами аз не мисля така при теб може и така да се е получавало но аз лично не бих го направила така че по добре не говори така "все едно на вас не ви се е случвало..." просто е тъпо разбираш ли?нямам нищо против никой ама просто се дръжте малко е все пак...пф незнам кво да ви кажа...
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Може да ми е било яко,ама и на него му е било яко докато си се е ебавал с другите момичета там...Не мисля,че му е било зле.Пък и той самия ми писа по скайпа,че ще търси какво да ебе там,защото тук като си дойде е сигурен,че няма да му пусна-което е и така....Вие просто не четете всички коментари,които съм пуснала тук....Първоначално написано от OtherDimension
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Няма какво да си тровиш нервите - правилно си постъпила. Нямаше смисъл да си с него, след като вече не изпитваш любовни чувства. Давай смело напред и на мисли за станалото!![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Благодаря на момичетата,които ме подкрепиха...Защо ли не се учудвам,че само те го правят...Момчетата са много горди,за да признаят истината,макар и да знаят,че грешат продължават да твърдят грешното....Не могат да се примирят,че понякога грешат...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ами мъжеПървоначално написано от nasty_f
но мисля че си постъпила правилно...Пък и да не ми да има закон:На жените им е забранено сичко а мъжете могат да си правят каквото поискат...Тъй че за момчето,което си зарязала просто не трябва да ти пука
![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Хайде,ела да видиме как ще я ебешПървоначално написано от Mike-Jones
....Изглеждаш ми доста ограничен човек,само от тези 2 реда,които си написал.Добре че нямам "щастието" да те познавам.Писнало ми е от такива комплексарчета,които не могат да си намерят място никъде и само пишат глупости в различни саитове като този тук и си избиват комплексите.Не си мисли,че си много интересен като пишеш "да ти еба майката",това просто говори за възпитанието ти и един нормален и разумен човек,ако прочете това ще разбере какво се опитвам да намекна с това,което пиша и ще си даде сметка що за човек си ти,както и някои други!
Много ми е чудно как се "режете" ? "Той ме одряза" , "Аз го одрязах" ... ?!?!
Incomplete..........
В случая тя най-вероятно използва гротеска.А това дали го знаят 90% от форума?Първоначално написано от Pti4i grip
Аз го знамПървоначално написано от King of Kings
Тва се учи в 7ми и 8ми клас
![]()
Da,znam kakvo e groteska,ili groteskov obraz.Kogato se nadsmiva6 na nqkoi i go predstavq6 spored tvoite vijdaniq