- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се като кучка след това...
Първо да ти кажа,че не съм курва и имам достойнство...Не мисля,че ти си човекът,който има право да ми казва каквото и да е.В темата си не съм искала някой да ми каже нещо,просто споделих и ако на някой му се пишеше нещо да пише.Просто като бях с другото момче,бившето ми гадже не си беше тук и преди да си тръгне ми каза,че ако искам мога да си хващам друго момче,защото няма право да ми забранява и аз му казах същото като отиде в неговия град.И в този случай не съм го излъгала,ами премълчах...И той си се е зарибявал там и сигурно продължава с други момичета,но аз не му казах нищо,както и той на мен....Не започвай веднага да нападаш.Разбирам да съм спала с другото момче,че да ме обиждаш,а това бяха няколко шибани целувки да еба...Просто се опитах да кажа,че ми е гадно,че го заебах.Първоначално написано от _candy_girl_
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!