.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: plss helpp

ypla6eno_f
    Guest

plss helpp

pls help..zna4i v4era s priqtelq mi probvahme nali da go napravim za pryv pyt....no ne se polu4i poneje mn me bolq...i taka oba4e sega dokato yriniram i use6tam bolka dali tova e problem ili e prosto za6toto kojata mi e razdraznena ot samoto pronikvane..trqbva li da hodq na ginekolog plss help

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: plss helpp

Цитирай Първоначално написано от ypla6eno_f
    pls help..zna4i v4era s priqtelq mi probvahme nali da go napravim za pryv pyt....no ne se polu4i poneje mn me bolq...i taka oba4e sega dokato yriniram i use6tam bolka dali tova e problem ili e prosto za6toto kojata mi e razdraznena ot samoto pronikvane..trqbva li da hodq na ginekolog plss help
    Da,otidi na ginekolog da te otvori
    Pishi mi na Ls az se zanimavam s ginekologichni problemi shte ti kaja kade da doidesh

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Няма защо да се притесняваш. Просто кожата ти е разранена и затова те боли, след 1-2 дни ще ти мине.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Дезинфекцирай се с малко калиев перманганат, разтвоерен във вода.

ypla6eno_f
    Guest
    tnx naistina a otkade moga da vzema калиев перманганат

Guest
    be kaliev permanganat ti dobre li si we hahaahahaa
    prosto iz4akai den dva macka

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    spokoino milichka,nishto ti nqma. I na men mi stana taka pyrviq pyt...i mn me boleshe kato pishkam,obache na vtoriq tretiq den mi mina,chestno kazano s nishto ne sym se mazala ili deinfekcirala i pak mi mina,a ti ako iskash potyrsi tozi raztvor,koito ti preporycha cherinka dano ti mine po skoro :P
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    aaa a za toq kaliev permanganat...po durbe nedei,po rujkah se iz neta i i v drugi forumi i pisheshe,che e opasno v ne dobre premereni kolichestva...i ima shans da se izgorish,ne znam tochno kakvo znae cherinka po temata,no ako ima opit neka si kaje kak tochno se pravi,shtot taka ne pomaga osobenno ...
    a tuka prochetoh,che e polovin chena lyjichka ot tva se raztvarq v 1 l voda,kydeto stava dosta slaba koncentarciq,na cvqt e rozavo lilavo i go polzvai samo vynshno,kolkoto leko da se izplaknesh s nego ...aidi
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    aaa a za toq kaliev permanganat...po durbe nedei,po rujkah se iz neta i i v drugi forumi i pisheshe,che e opasno v ne dobre premereni kolichestva...i ima shans da se izgorish,ne znam tochno kakvo znae cherinka po temata,no ako ima opit neka si kaje kak tochno se pravi,shtot taka ne pomaga osobenno ...
    a tuka prochetoh,che e polovin chena lyjichka ot tva se raztvarq v 1 l voda,kydeto stava dosta slaba koncentarciq,na cvqt e rozavo lilavo i go polzvai samo vynshno,kolkoto leko da se izplaknesh s nego ...aidi
    Мдам, правилно си прочела. В един буркан дето се правят компотите, та тоя буркан се пълни до горе с вода и се слагат само 4-5 кристала от калиевия перманганат, водата трябва да стане бледо-розова и после се подмиваш с нея. А случайно ако попаднат в буркана повече от 4-5 кристала, изсипвате го и го пълните на ново с тоя разтвоР.
    Мене грешката ми беше, че си сложих половин пакетче калиев перманганат в една кофичка от кисело мляко с вода... ахахаххахаха е бати болките.. все едно ме колиха.. ауу ама все пак хубавото е, че даскалките ни по Химия са добре научени и има кво да се научи от тях.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си