.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Боли ли ви от сънищата когато са далече от реалността?

Много често ми се е случвало да сънувам ...човек които обичам например,но той по някакви обстоятелства да не е до мен...да сме скарани ,аз да не искам да комуникирам или....той да не иска ..
    Идеята на темата ми е следната :
    Снощи сънувах че точно 1 такъв човек е до мен,гушка ме и ми обяснява че аз съм голямата му любов.. а предната вечер пак сме се скарали по 1 или др причина..И преди ми се е случвало само че беше пак нещо такова мило,и;....хубаво да кажем..
    В момента ми е някакво кофти - хем помня държанието му ..хем помня съня и хем ми е объркано,хем си викам-стига тъпизми бре..
    Боли ли ви от сънищата,когато реалността е далече от тях?Или те ви дават надежда..да продължите...

Нарочно я пускам темата в любов ,понеже точно за болка от любов говоря.Ако има такава -извинете ме .
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сани , адски добре знам за какво говориш . Да сънуваш всяка нощ нещо , което искаш да стане , но не става . В сънищата си да имаш някого , но в реалността да ти се изплъзва от ръцете , да не искаш да се събуждаш само и само , за да можеш да имаш този човек още час , два .. да го виждаш , та дори и усещаш до себе си . Аз често губя мярата си .. сънувайки , забравям , че е сън , сякаш това е реалността. Единствено в сънищата си съм наистина щастлива . Там ми е хубаво .. и когато се събудя , първите 2 мин не мога да повярвам , че това , което съм сънувала , не е истина .. и така тези 2 мин аз съм *хепи* .. но след това .. боже , колко боли .. колко боли да знаеш , че сънят ти остава само за миналата нощ , че денят няма да ти донесе това , което през нощта си имала .
    Вече ми е омръзнало само през нощта да съм себе си , да се усмихвам и усещам .. омръзнало ми е само през нощта да го имам .. но това е реалността .. аз го нямам и заспивам , за да го имам.
    Границата м/у съня и реалността я прекрачвам нон-стоп . И не мога да се спра , всяка нощ , преди да затворя очи си обещавам , че няма да правя така ,че когато започна да губя мяра , ще се събудя ... но не мога да се откъсна от тази сладка болка ..

Сънищата ми не ми дават надежда , защото за мен надежда няма ..
    те просто ме карат да вярвам , че някога в далечното бъдеще може би ще има друг човек , който спира дъха ми с всяка измината секунда , че някога аз ще бъда оценена и обичана . Би ми се искало да ми се сбъдне сънят , но знам , че няма да стане .. с това отдавна съм се примирила . Тази болка , която изпитвам всяка сутрин , събуждайки се , е част от мен . Няма да съм аз , ако не ме боли , няма да съм аз , ако гласът ми се спира на гърлото и сълзите ми не текнат от очите , знаейки , че утрото ми носи нещастие .
    Така че .. сънищата да кофти нещо , но за мен са начин на живот .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на maybelline
    След като скъсах с бившето си гажде(бяхме ходили 1 година) го сънувах няколко пъти и в съня ми бяхме сдобрени.Но като се събуждах,не ме болеше,а само се ядосвах на себе си,че изобщо още ми е в главата.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Сани , адски добре знам за какво говориш . Да сънуваш всяка нощ нещо , което искаш да стане , но не става . В сънищата си да имаш някого , но в реалността да ти се изплъзва от ръцете , да не искаш да се събуждаш само и само , за да можеш да имаш този човек още час , два .. да го виждаш , та дори и усещаш до себе си . Аз често губя мярата си .. сънувайки , забравям , че е сън , сякаш това е реалността. Единствено в сънищата си съм наистина щастлива . Там ми е хубаво .. и когато се събудя , първите 2 мин не мога да повярвам , че това , което съм сънувала , не е истина .. и така тези 2 мин аз съм *хепи* .. но след това .. боже , колко боли .. колко боли да знаеш , че сънят ти остава само за миналата нощ , че денят няма да ти донесе това , което през нощта си имала .
    Вече ми е омръзнало само през нощта да съм себе си , да се усмихвам и усещам .. омръзнало ми е само през нощта да го имам .. но това е реалността .. аз го нямам и заспивам , за да го имам.
    Границата м/у съня и реалността я прекрачвам нон-стоп . И не мога да се спра , всяка нощ , преди да затворя очи си обещавам , че няма да правя така ,че когато започна да губя мяра , ще се събудя ... но не мога да се откъсна от тази сладка болка ..

Сънищата ми не ми дават надежда , защото за мен надежда няма ..
    те просто ме карат да вярвам , че някога в далечното бъдеще може би ще има друг човек , който спира дъха ми с всяка измината секунда , че някога аз ще бъда оценена и обичана . Би ми се искало да ми се сбъдне сънят , но знам , че няма да стане .. с това отдавна съм се примирила . Тази болка , която изпитвам всяка сутрин , събуждайки се , е част от мен . Няма да съм аз , ако не ме боли , няма да съм аз , ако гласът ми се спира на гърлото и сълзите ми не текнат от очите , знаейки , че утрото ми носи нещастие .
    Така че .. сънищата да кофти нещо , но за мен са начин на живот .

Пфф.. Несли..нямаш идея точно заради тоя сън как се сдухах..и да права си -това не ни дава надежда..мен лично още повече почва да ме боли..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    in your eyes!!!
    някои път искам да не заспивам защото знам 4е като се събудя ще ме боли но някои път нямам търпение да заспя за да сънувам отново и отново желаните неща,но с две думи гадно е и адски болезнено.

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

Пфф.. Несли..нямаш идея точно заради тоя сън как се сдухах..и да права си -това не ни дава надежда..мен лично още повече почва да ме боли..
    Именно .. това е най-най-кофтито .

Имало е такива моменти, в които съм сънувала нещо отминало, което не може да се поправи. И когато се събудя усещам неописуема болка дори от мисълта, че това което съм сънувала не е релано и че съм загубила нещщо без дори да мога да го оценя и да му се порадвам.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

зависи какъв е съня, но е имало и случаи, когато ми е било гадно събуждайки се и разбирайки, че всичко е било само сън...
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

anilev
    Guest
    Interesna tema.

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Такива сънища ме карат да се чувствам зле. Защото осъзнавам колко надълбоко ми е влезнал в главата и как го мисля и как нещата, които искам да са , не са. Осънавам, че един вид психиката ми е болна и се лекува с лъжи. През деня страда, а вечер затъпява болката с илюзии.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Zashto li tova mi e poznato do bolka.Ne edin ili dva pyti sym se sybujdala sys sylzi na ochite.Tova prodyljavashe meseci nared.Synuvah go vinagi do men,tolkova mil i dobyr.Davashe mi vsichko,ot koeto se nujdaeh.A kogato se sybudeh vsichko izchezvashe i toi otnovo beshe dalech ot men,studen i grub kym men.Tova e tolkova ujasno,no sega sled vreme bih dala vsichko za da go synuvam i pone v synq mi toi da byde do men,zashtoto znam,che na jivo nqma da go imam nikoga veche.

A moje bi i tezi synishta mi davaha sili za da prodyljavam da se borq za nego i dori v na - beznadejniq moment da si kazvam,che ima nadejda i che trqbva d aprodylja da se borq.VZnaeh,che nqma smisal,no synishtata mi bqha tolkova hubavi,che mi se iskashe da gi prevyrna v realnost ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    Лапландия!?
    Не си идинствената и на мен ми се случва и то много често но просто няма как да съм с този който харесвам защото има много фактори които спират това.Понякога сънищата се сбъдват но това е доста рядко срещано явление,но поне тях си имаме и там се чувстваме като в реалност но като осъзнаеш че сънуваш и си мислиш 'Защо отново...?' И просто сънищата са единствената утеха на хората (в това число и аз) че няма никакъв начин да бъдеш с човека в който си в любен наяв,а го имаш само в съня си за жалост...

често ми се случва... обаче като си кажа, че караницата е била за супер тъпо нещо (както е в повечето случаи) и после много съжалявам
    Life sux but just keep smiling

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Tova mi e mnogo poznato.Naprimer stava vapros za bifshiq mi priqtel.Otdavna bqhme skasali,i bqhme dosta skarani,ne mojehme da se gledame. ;( No az imah chuvstva kam nego i chesto mi se sluchvashe da go sanuvam kak e do men i mi govori milichko...i kato se sabudq i se osaznaq 4e e bilo samo san cql den mi e kofti.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Понякога ми е кофти,че това е само сън...Сънищата ми,особено,когато са с човекът когото обичам и сме заедно,са много реални.Просто като те целува и докосва в съня ти имаш чувството,че найстина някой го прави и като се събудиш не можеш да повярваш,че е било сън...Толкова реално,толкова истинско.Може би това е магия на любовта.
    Както казах,понякога ми е кофти и само се ядосвам,че е сън.Но в повечето случаи точно тези сънища ме правят щастлива и ме зареждат с положителна енергия от сутринта,защото знам,че поне в сънищата ми ми е позволено всичко и никой не може да ми каже нищо.Случвало ми се е дори,когато ми е било гадно за нещо свързано с човекът,който обичам,или харесвам да си припомням сънищата си с него и си казвам "Там поне беше мой" и се усмихвам .
    И когато искам да сънувам даден човек в повечето случаи си затварям очите и си припомням неща,които найстина съм преживяла с него-естествено хубави-и като тръгна да се унасям и го сънувам,ефикасно е
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    на мен пък ми е омръзнало да имам момчето,което обичам само в сънищата и мечтите ми ! Много е гадно
    I am a violet butterfly !

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от JenKa`
    на мен пък ми е омръзнало да имам момчето,което обичам само в сънищата и мечтите ми ! Много е гадно
    znam za kakvo govori6 i znam kolko e gadno ponqkoga se sabujdam s pisaci no6tem oblqna v studena pot i salzi za6toto znam 4e mom4eto ot sanq mi nikoga nqma da e pak moe

офф и на мене ми се е случвало и някой път след като съм сънувала нещо такова цял ден си мисля само за това и ми е някво сдухано.Ведъж така сънувах едно момче дето си харесвам,но е далече от мене и цял ден само тоя сън ми беше в главата пфф и само се чудя как да не си мисля за това
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Град
    зад ей онова дърво ;)
    Забелязвам , че само момичета сме писали в тази тема .. явно само ние имаме такива болни мозъци .

Мега фен
    Чести сънувам гадни сънища - не типични кошмари, ами че късам с гаджето, хората, на които държа, ме намразват и бивам отритната...и винаги след това ми е гадно...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    преди няма месец ме шокираха с една новина и беше странно, но няколко вечери поред сънувах различните варианти за развитие на ситуацията

иначе вярвам, че сънищата са свързани с подсъзнателните желания, защото понякога и аз сънувам неща, които искам, но са невъзможни, и все пак като 1 път си осъзнал ,че шансът да се случат е 0,001% отминаваш такива сънища по-лесно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си