- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли родилки тук?
Някоя да е раждала? Или скоро да очаква?
Az za sujalenie sum bremenna i poneje na6te sa protiv aborta 6te se nalaga da rajdam.Ne moga da napravq abort bez tqhno suglasie![]()
Гадно! Затва се осещайте рано и само ПОСТИНОРИ![]()
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
mhm slu6aite kolegata ot gore toi nai mn gi razbira
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
На колко си години?
a ti niki
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Казваш го така с лекота все едно си някакъв специалист това са хормонални хапченца и не трябва да се злоупотребява с употребата им мойто дете!!!Не й давай такива съвети...Първоначално написано от Mr_StZ
Абе да ти кажа по добре отколкото да се роди дете и да са двамата родители още деца! И дори да нямат вазможност да го гледат! или пак да пражи аборот което още по зле!
![]()
Преди да се захванат с нещо да мислят с главите си хорат са измислили презервативите а постинора...е много опасно хапче особено когато се взима прекалено често...всяко нещо взимано по-малко не ти вреди ,но когато злоупотребиш с количеството става лошо най-малкото ,което може да стане от честата употреба е гадене и ....да мутира момичето защото незнам кой хормон го има в хапчето както и да е да го правят с презерватив да бъдат малко по-внимателни и на вас младите Ви го казвам..тия глави на раменете ви не служат само за украса ,но и за мислене използвайте гиПървоначално написано от Mr_StZ
m da samo s prezervativi 6toto e opasnu![]()
Сагласен сам! И не сам казал да се чукат като луди и да вземат постинори! Наи важно е да се внимава!
![]()
Абе пич колко имаш по български???Първоначално написано от Mr_StZ
Моля те научи се как се пише поне съм и казъл ,че е грозно супер много се набива на очи съжалявам ама....нека поне малко уважаваме родния си език!
Човек имам 3ка по балгарски! Не сам от балгариа! От три годи не мъча с българския! Поне да говоря мога!Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
И аз имам толкова ти кво си мислиш имах де сега не уча![]()
Ем така е![]()
![]()
Като за начало можем да те научим, че се пише България.Първоначално написано от Mr_StZ
![]()
Аз определено не съм от тия![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
По-добре скъпи презервативи отколкото евтини детски колички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от MG-X-Power
ти само тези грешки ли откри?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..