- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Защо ми закъснява?
значи аз съм на 15 и в четвъртък с приятеля ми щяхме да правим секс но се усетихме че нямаме презерватива та той не е свършвал но все пак нали има някаква течност която се отделия в която има сперматозоиди но е невъзможно да се забремене от нея нали ? тогава защо ми закъснява
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Bremenna patka vijdali li ste?E na gledaite seirПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от Анонимко
vyyyyyyyyyyyyyyyybahti neobrazovanite hora!!!!!! ot taq technost(predqkulacionna) MOJE,povtarqm MOJE da se zabremenee !!!
![]()
![]()
dano si me chula dubre,taka che kat ne znaete kvo pravite moje da vi se naloji da si gledate bebence ...
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
напълно е важможно да си както и да не си. за по голяма точност отиди си вземи тест![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
еее си имаш още едно братче твое собственост![]()
Оптимист ЗАВИНАГИ!
pozdravleeniq stana maika!!!!!!!
Еййй омръзна ми да го повтарям.... що не се ограмотите малко за секса преди да го практикувате???
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
За пореден път, да възможно е от тази течност да се забременее. Как не го разбрахте. А и като нямате презерватив, няма да го правите. Няма да умрете, ако точно в този момент не го направите.
А иначе, за да си най-спокойна отиди и се купи един тест, ако е минало вече седмици, за да разбереш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ne iskam da te ukorqvam,kakto pove4eto,no deistvitelno ot tazi te4nost,makar i malyk,risk vinagi ima.Ti ne kazvash v koi den ot cikylyt ti ste pravili sex bez prezervativ,redoven li ti e cikylyt po princip i t.n. Nadqvam se da ne e stanal gaf!napravi si test za vs slu4ai nai malko sedem dena sled tozi slu4ai.makar 4e na tvoqta vyzrast cikylyt ti nai malkoto ne e redoven i moje zatova da ti zakysnqva. I vse pak-izvinqvai, SAMO NA 15 SI,zashto ti trqbva da pravish sex!Jivei si be dete spokoino tezi godini,zakyde ste se razbyrali s toq detski akyl! Dano vs da e nared i sledvashitq pyt prezervativ!!!
По каква причина правиш секс, като не си достстъчно образована за него???Също така и ние не сме врачки.Вземи си тест.
Този отговор е универсален.Първоначално написано от Sweety_Betty
За почти всяка тема може да се използва.
![]()