.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Moderated:Защо ми закъснява?

значи аз съм на 15 и в четвъртък с приятеля ми щяхме да правим секс но се усетихме че нямаме презерватива та той не е свършвал но все пак нали има някаква течност която се отделия в която има сперматозоиди но е невъзможно да се забремене от нея нали ? тогава защо ми закъснява

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Мега фен
    Град
    Извън границите

Re: защо?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    значи аз съм на 15 и в четвъртък с приятеля ми щяхме да правим секс но се усетихме че нямаме презерватива та той не е свършвал но все пак нали има някаква течност която се отделия в която има сперматозоиди но е невъзможно да се забремене от нея нали ? тогава защо ми закъснява
    Bremenna patka vijdali li ste?E na gledaite seir

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: защо?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

vyyyyyyyyyyyyyyyy bahti neobrazovanite hora!!!!!! ot taq technost(predqkulacionna) MOJE,povtarqm MOJE da se zabremenee !!! dano si me chula dubre,taka che kat ne znaete kvo pravite moje da vi se naloji da si gledate bebence ...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Може, може.....и дори се забременява....

Голям фен
    напълно е важможно да си както и да не си. за по голяма точност отиди си вземи тест
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

еее си имаш още едно братче твое собственост
    Оптимист ЗАВИНАГИ!

Guest
    pozdravleeniq stana maika!!!!!!!

Еййй омръзна ми да го повтарям.... що не се ограмотите малко за секса преди да го практикувате???

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

За пореден път, да възможно е от тази течност да се забременее. Как не го разбрахте. А и като нямате презерватив, няма да го правите. Няма да умрете, ако точно в този момент не го направите.
    А иначе, за да си най-спокойна отиди и се купи един тест, ако е минало вече седмици, за да разбереш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Ne iskam da te ukorqvam,kakto pove4eto,no deistvitelno ot tazi te4nost,makar i malyk,risk vinagi ima.Ti ne kazvash v koi den ot cikylyt ti ste pravili sex bez prezervativ,redoven li ti e cikylyt po princip i t.n. Nadqvam se da ne e stanal gaf!napravi si test za vs slu4ai nai malko sedem dena sled tozi slu4ai.makar 4e na tvoqta vyzrast cikylyt ti nai malkoto ne e redoven i moje zatova da ti zakysnqva. I vse pak-izvinqvai, SAMO NA 15 SI,zashto ti trqbva da pravish sex!Jivei si be dete spokoino tezi godini,zakyde ste se razbyrali s toq detski akyl! Dano vs da e nared i sledvashitq pyt prezervativ!!!

Град
    У дома пред компютъра
    По каква причина правиш секс, като не си достстъчно образована за него???Също така и ние не сме врачки.Вземи си тест.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sweety_Betty
    По каква причина правиш секс, като не си достстъчно образована за него???Също така и ние не сме врачки.Вземи си тест.
    Този отговор е универсален. За почти всяка тема може да се използва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си