- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сънувах за нея !?
Какво означава това ?
Харесвам едно момиче ама днеска сънувах за нея - какво ? еми че съм с нея и си говориме и как нещата отиват към това да тръгнеме !
Ама означава ли това че съм влюбен в нея ?
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
не
аз съм сънувал и почти непознати хора ..
Не ми се вярва един сън да ти посочи дали обичаш даден човек, или не.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
означава че си хлътнал по нея и явно искаш да сте заедно ти си решаваш![]()
щом я сънуваш не зна4и 4е задължително си хлатнал по нея
аз сънувам кви ли не глупости
Да така е - искам да сме заедно - хлътнал съм по нея - просто ми се иска да бъдем заедно - да целувам кожата й и тя да бъде до мене - да бъде момичето на сънищата ми за сега - да забравям за лошите неща като съм с нея !
Може ли да се случи да тръгна с момичето което съм сънувал - т.е. сънувах едно много красиво момиче от моя клас с което искам да тръгна и ... въобще !
Просто ми е чудно дали като сънувам за нея може да съм влюбен в нея защото в училище като я гледам просто погледа ми не може да се оттегли от самата нея !
Иска ми се да можех да й го кажа но с риск да се случи с едно Д*е*с*и не искам да го правя !
173Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
е зна4и мои 4овек яко си хлатнал по нея така 4е аз ти казвам даваи смело напред =D>
Да но това не е за добре защото по принцип вече от опит знам че момичетата не обичат когато ние момчетата сме хлътнали по тях !
добре де а когато примерно момичето няма симпатии към тебе ?
Каква би била реакцията й ?
Ясно - значи не трябва да й показвам че си падам по нея !
Хубаво . Все пак мерси ДъПеинИсРиъл !
Виж какво ще ти кажа , това съм аз , характерът ми е супер кофти , хората да не ме харесат , щот наранявам .. пука ми за тях , ама не мога да се насиля да съм с тях :/Първоначално написано от Вълка
Но съм на мнение , че едни чувства не се появяват , за да останат скрити . По-добре намери начин и рискувай да получиш едно "НЕ" , отколкото да я гледаш отдалече . Никога не можеш да знаеш как ще реагира тя .
edin san ne pokazva dali si vluben ili ne
sled kato si q haresal pogovori s neq i moje i da tragneti si4ko zavisi ot teb
Това, че си я сънувал далеч не означава, че си влюбен в нея.Явно я харесваш повече.![]()
Мисля,че щом си я сънувал значи си влюбен!Просто подсъзнателно това момиче ти взема ума!Иначе пробвай!Трябва да знаеш какво мисли тя!Пък ако не с това момиче отивай при Десито!УСПЕХ
едвали си влюбен .. щом него чувстваш и ни питаш .. а това със съня ... просто мозъкът си е дефрагментирал тва кво е стаснало през деня и сигурно си мислил за нея или си излизал по приятелски с нея и той просто си го е припоммнял