.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: no more

no more

Дойде време и аз да се оплача... До сега във форума давах некфи съвети,когато някой се чудеше как да забрави някой,а сега разбирам колко безполезни са.Мислех си,че е много лесно,че всичко е някакво си внушение..а всъщонист не зависи толкова от теб.. .И тъка официално искам да се извиня за празните си коментари и съвети.И ако някой знае наистина ефективен метод да забравиш,моля да сподели... [-o<

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Никога не съм можела да ви разбера защо наистина искате да забравите... Знам, че от спомените боли, защото човек знае, че те напомнят за хубавите мигове, които никога повече няма да се върнат. Но все пак, човек е такъв, какъвто е и не трябва да забравя какъв е бил. Никога не съм искала да забравя - нито доброто, нито лошото, защото когато върна лентата назад си вадя хубави изводи и се поучавам от грешките си. Пък и положението винаги може да е и по-лошо. Така че се запаси с едно стабилно количество хубави спомени и не ги забравяй, защото не знаеш кога ще са ти най-необходими

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Да свикнеш със загубата , да осъзнаеш , че светът не свършва с един човек . Да откриеш , че щастието е самодостатъчност . Да се научиш да прощаваш на миналото и да го оставяш зад гърба си . Да разбереш , че всеки греши и че животът е хубав , стига да искаме да е хубав .
    Но трябва време , за да може да погледнеш по така на случилото се .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Имаше една много хубава фраза:

"Не е вярно, че времето лекува... То просто ни учи да живеем с болката"

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Подкрепям горните мнения.

Бъди силна и се усмихвай на света. Защото и той ще ти се усмихне.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Благодаря много на всички.

Мега фен Аватара на iiirish
    понякога наистина е хубаво да забравиш разбира се трудно е когато обичаш именно ти да си този, който си налага да изрие спомените, но... знам, че има моменти когато това се налага...
    за мен приятелите и родителите ми са най-доброто лекарство! когато се разделихме с бившия се оповавах изцяло на майка ми и на баща ми и повярвай ми никой не може да ти даде подкрепата и обичта, която ти дават те! нито един приятел или приятелка не може да се докосне до теб така както могат те!

Guest
    Не плачи,че е сваршило .Усмихни се,че се е случило. \/

Град
    in your eyes!!!
    аз забравям като излизам навън с приятели и се забавляваме

Град
    in your eyes!!!
    Имаше една много хубава фраза:

"Не е вярно, че времето лекува... То просто ни учи да живеем с болката"
    [/quote]
    с това съм напълно съгласна и е вярно

Guest
    Няма да можеш така лесно да забравиш някой който е бил част от животът ти дълго време!Опитай да излизаш по често и да се забавляваш колкото можеш повече с приятели!!!С времето болката ще отшуми малко по малко!

Град
    там където залязва слънцето
    не може да забравиш някой просто така.азз съм в същото положение и ми е ужасно гадно.незнам какво да правя и имам чувството че света ще се обърне.човек който е заемал важна част от живота не може да се забрави така лесно.докато не срещнеш някой по-добър,по-красив,някой който да обичаш още повече старата любов не може да се забрави.дори времето не може да отмие спомените за всички хубави мигове,за всичкото време в което сте били заедно....
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам метод не знам дали има, но все пак с времето може би става.

Супер фен
    Ami sega si mislish che ne pomagat tezi syveti.Do nqkyde e taka.Vqrno e syshto che ne zavisi ot teb vsichko ... i ponqkoga si bezsilen pred tezi neobqsnimi chuvstva.No kolkoto i banalno da ti prozvuchi shte ti kaja che vremeto naistina lekuva.Sega edva li shte mi povqrvash.I az bqh akto teb i ne vqrvah na nishto,koeto mi pishehte tuk.No eto che doide vremeto,v koeto osyznah che naistina to lekuva malko ili mnogo.Postepenno zapochvat chuvstvata da izchezvat,bolkata da ne e tolkova golqma i da zatypqva.E,vqrno ne pomaga na pylno ... Prosto nedei da mislish tolkova mnogo za tova momche.Izbqgvai mestata kydeto mojesh da go vidish i .t.n. Izlishno e da kazvam drugo kakvo da pravish.Nai - vajnoto v tozi moment e da si silna i priqtelite ti da sa do teb i da t epodkrepqt,da ti pomognat da go preodoleesh po lesno.Az v nai- trudnite si momenti sym imala nai - blizkite si hora i moje bi te bqha ` vinovnicite ` zaradi koito sega se chuvstvam po - dobre.Dano i do teb ima takiva hora ...
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    понякога наистина е хубаво да забравиш разбира се трудно е когато обичаш именно ти да си този, който си налага да изрие спомените, но... знам, че има моменти когато това се налага...
    за мен приятелите и родителите ми са най-доброто лекарство! когато се разделихме с бившия се оповавах изцяло на майка ми и на баща ми и повярвай ми никой не може да ти даде подкрепата и обичта, която ти дават те! нито един приятел или приятелка не може да се докосне до теб така както могат те!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    "когато се затвори една врата,се отварят 2 нови"
    "ако мислим само за лошото,което ни се случва,ще пропуснем всичко хубаво"
    I am a violet butterfly !

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Да свикнеш със загубата , да осъзнаеш , че светът не свършва с един човек . Да откриеш , че щастието е самодостатъчност . Да се научиш да прощаваш на миналото и да го оставяш зад гърба си . Да разбереш , че всеки греши и че животът е хубав , стига да искаме да е хубав .
    Точно така ето това е правилния съвет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си