.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли да Ви наричат имена от рода на "Мило, Коте" и т.н.?

Гласували
93. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

54 58,06%
  • Не

24 25,81%
  • Все ми е едно

15 16,13%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    prosto az f
    Guest
    emi da si kaja 4esno,ne se draznq po skorto mi e se edno. za 1vi pat demek 1 voto mi gadje mn se kefih kat me nari4a6e taka ama posle osaznah 4e pove4eto m go kazvat na si4kite si gadjeta i se draznim 4e i na nekoiq dr e vikal kakto na men,osobeno ako go obi4am. e sa si obi4kam mom4enceto i ne me interesuva dali mi vika na galeno (a toi go pravi) ili ne

Чесно казано все ми е едно...

obi4am samo ot opredelen 4ovek, vikame si na milo,tva nai mn me kefi ot si4ki dr ne6ta
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Не . Баща ми не е коратак , за да съм коте.
    А "мило" .. знам ли , казват ми го , ама съм се кефила да ми го казва само един .
    Не се радвам на такива лиготии от всеки . Имам си име все пак .
    А как ме дразни "пиле" не е истина . Се едно майка ме е снасяла .
    Котарак
    Иначе това мнение ме изкефи тотално,напълно!Съгласна съм.Но въпреки това гласувах за "Все ми е едно"......
    "пиле" найстина е нещо отвратително!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Котееее

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    не !

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    о забравих да допълня - обичам да ме нарича кучка

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ponasqm samo bebe i razni izmi6liotini (ima edin izraz "jiktorplqktor4e" nz kvo ozna4ava ama mn me kefi).
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Град
    Лудницата
    Само мило и сладурче ми харесват.Вече някакви умалителни на животни ... много лигаво ми звучат и не мога да понасям
    Стъпки милиони между нас стоят,километри хиляди нас двама ни делят.Над нас греят в небето едни и същи звезди,но аз ги гледам от тук,а ти до мен не си ...

kisska_misska
    Guest
    Da stiga da ne e niakoi ot ulicata a ..gadjeto mi.Haresva mi da me narichat s mili dumi

Ми, да, става ми готино, когато някой се обърне мило към мен. Е, стига да не е някой, когото познавам от прекалено скоро-тогава вече се дразня. Обаче аз пък не обичам да говоря на "мило" и т.н.С никое от гаджетата ми не съм го правила.Чувствам се някак странно и тъпо.

:P да много е сладко особено ако казва някой батко не базикам се ако го казва гаджето е егати кефа

Мойта ми вика бебе ама съм сравнително едър за бебе

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Все ми е едно, преди имах против, но сега.. както иска гаджето
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    харесва ми само от определени хора, когато някои антипатичен ми тип ми каже нещо такова просто започвам още повече да се отвръщавам от него.
    няма любов

Значи..зависи от самото обръщение.Харесват ми мило,коте,слънце ама пиле,кроасанче и кокиченце ми идват в повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си