.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Аз си живея в България и не ми пука кой от каде е тва няма по4ти никакво зна4ение, ини4е тва с провинцията е тапо,та в София има само около 2 милиона мисля станаха ве4е.
    И то от тези колко са софианци и колко са дошли от другаде е друг вапрос да не говорим пък кои са кореняци от тези 2 милиона(примерно)
    И по какво отстъпват градове като Пловдив, Бургас, Варна, В.Търново ???

Аиде стига с тва разделение бе хора

По принцип проблема Софиянци-Селяни съществува само и единственно в България,поради простата причина,че стандарта на живот в София е по-висок,отколкото в провинциите,гледа се само да е добре на софиянците,особенно ме дразниха тия с софийския боклук...Хората тънат в мизерия,а ония мислят за боклуците на столичаните...Работих близо половин година в София,разбрах едно-София е златна,другите са селяни.
    Е,с чисто сърце,АЗ,мога да нарека всички софиянци СЕЛЯНИ,понеже в момента съм жител на доооста по-цивилизована,чиста,богата и красива столица Живейте в мир "столичани" и се радвайте на жалкия си селски живот,от типа "Прееби другарче"
    Поклон
    Ааа,да,по темата-тука всички се превръщат в единни българи,който започне да гледа от високо,бива отритнат от другите,независимо дали е от София или от Калугерово,и се връща с подвита опашка в България.

az ne sum ostanala s takova vpechatlenie..moje bi se delqt na drugi grupichki

Just laying on the beach and having fun...

Голям фен
    Град
    Констанц
    Там където аз живея в момента процентът на софианците е много по малак от този на хората от други части на страната. Аз лично нямам проблем с това даже гаджето ми е от Пловдив,но по странното е, че хората от така наречената провинция явно имат някакъв комплек и постояно се опитват да се заяждат с хората от София . На мен лично ми е все тая на кой къде е била майка му като го е родила ,по важно е какъв характер има човека и до колко си допадаме,но адски се дразня когато някой въз основа на това ,че съм от София си вади грешни изводи за мен -от сорта на това че съм надута или тъпа само защото съм от София и говоря горе долу български ,който се разбира от една голяма част от хората в страната ,за разлика от някой диалекти на който говорят повечето комплексари.
    П.П не искам да засегна никога просто се възмощавам
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Димитровград-Eggenfelden

aha

Znachi zdrabeite,az ashto sam v chujbina.Tuk jiveq v malak grad,a idvam ot oshte po malak ot Bulgariq.V grada v koito jiveq ima 5 bulgarina-az,priqtelqt mi,maika mu i edno semeistvo,mujat e ot Peshtera,momicheto e ot Dobrich,a az sam ot Dimitrovgrad tova e edno malko komunistichesko gnezdo,poqsnqvam za tez koito neznaqt za Dimitrovgrad nikoi ne naricham neobrazovan ama e imalo mnogo sluchai v internet kato me pitat ot kade sam i kaja,che sam ot Dimitrovgrad i sledva vaprosat ,,Kade e tva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си