zdraveite ne znam dali temata e za tuk,no problema e 4e izpitvam ne6to dosta ujasno.tova koeto mi e na men ne go pojelavam da se slu4i dori i na nai golemiqt mi vrag.az po princip sam momi4e na 16 godini ot grad varna kazvam se Aleksandra,vsi4ko mi e nared krasiva sam,umna,mom4etata me haresvat.ne hodq na plaj ot sram i mislq 4e nikoga nqma da imam polov akt i to zaradi ne6to,koeto e smen ot samoto mi rajdane.problema v men,4e az imam dve intimni 4asti,ne mislq 4e me razbrahte zatova 6te vi go kaja po-nakratko makar i da omiram ot sram,no nqma s koi da go spodelq,za6toto roditelite mi sa nadale4a,a ot priqtelite mi me e sram da go vorq za tova ne6to e po-nakratko-az sam hermafrodit,kolkoto i stranno da vi zvu4i tova vse pak e istina,temata ne e ebavka.celi 16 godini ve4e tarpq tova i iskam nai-nakraq da se sabudq ot tozi ko6mar zatova 6te vi pomolq ako nqkoi znae dali e vazmojno otstranqvaneto na majkiq polov organ kade ,kak stava procedurata i kolko struva.molq vi ne se ebavaite s men,za6toto za vas moje samo da e povod da se ebavate,no za men e edin golqm ko6mar.znam 4e tova se sre6ta mnogo rqdko pri horata,no dokolkoto znam e 4e maika mi ne se e pazila dobre s men i zatova se e polu4ilo taka.prosto kakto mi e putkata i otgore i ima izrastak prili4a6t na majki polov organ i me e mnogo sram ot tova,ta molq vi se kajete mi kade da otida ,za da mi go premahnat.za poreden pat 6te povtorq 4e temata NE E EBAVKA