.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

koq e nai-dobrata dieta spored vas??

koi na4ina za otslabvane e nai-hubav spored vas??
    gladuvaneto,da se qdat samo plodove..ili moje bi prosto da se sprat 4ipsove i tn no da prodyljava6 da si qde6 bez mqrka... :P
    ili da qde6 po malko na vseki 3 4asa primerno kajete spored vas koe e nai-dobre za zdravete i s koe nai-se otslabva :P

Град
    na onq svqt
    mi hva6ta6 si nqkoe gadje koeto da ti kasa nervite ama da si go obi4a6. az taka otslabnah mn
    [ знам че правя правописни грешки ]

xaxax ama ne..az ne pitam za mete ami kato cqlo po princip na kakvo mnenie ste

Guest
    xax ei sega 6te ti kaja - spira6 sladkoto hlqba maznoto i gaziranoto ! nablqga6 pove4e na plodove zelen4uci pile6ko oriz i razbira se vsi4ko tova sa4etano sas sport ! varvqt ruka za ruka az taka otslabvam uspeh

Guest
    da vi kaja z sam saglasna za tova s gadjeto i kasaneto na nervi4ki.pomaga qvno .oba4e da vi kaja za men nai-dobrata dieta e tazi sas zelevata supa.hapva6 si supi4ka kolkoto si poiska6 a i moje da si hapva6 i dr ne6ta.razbira se ako iska6 da ima efekt trqq da se saobrazqva6 kakvo si hapva6 osven supata.az za 1 sedmica svalih 4 kg. kato ne sam se ograni4avala mn mn samo bez mazno,po-malko hlqb i t.n.

ми.. тренирай! и хапвай от всичко по малко.. при мен действа

malko ograni4avane i trenirovki \/

Супер фен

Re: koq e nai-dobrata dieta spored vas??

Цитирай Първоначално написано от FreaKy_KiD
    gladuvaneto,da se qdat samo plodove..ili moje bi prosto da se sprat 4ipsove i tn no da prodyljava6 da si qde6 bez mqrka... :P
    ili da qde6 po malko na vseki 3 4asa primerno kajete spored vas koe e nai-dobre za zdravete i s koe nai-se otslabva :P
    течности,плодове,зеленчуци !Никфо сладко,мазно и тем подобни +спорт!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Пловдив
    Ми значи толкова много статии за отслабване съм чела, даже мога на изуст да ти кажа "основните правила", които навсякъде се повтарят, но ето моето кратко мнение:
    Повече плодове и по-малко мазни храни (както почти всички казват! ) , много месо (да не е много мазно и задължително пилешко!) , хранене 4 пъти на ден (без чипсове и тостери! ) и много вода и движение!
    ...Само се чудя кой ще се откаже от всичките вкусни пици, тостерчета, банички, чипсчета, тортички, пастички, шоколадчета, пържение картофки, вкусни свински пържолки с богата гарнитура и т.н. :P
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен

Re: koq e nai-dobrata dieta spored vas??

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Цитирай Първоначално написано от FreaKy_KiD
    течности,плодове,зеленчуци !Никфо сладко,мазно и тем подобни +спорт!
    забравих да кажа,че и сварени яйца може да се ядат
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си