.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    harizma
    Guest

Pfff ne trqbva6e da stava taka

V4era bqh na party i vs se ponapihme i se polu4i taka 4e az se skarah s nqkolko 4oveka a vaob6te ne otidoh s takiva namereniq a da si pravq kefa kakto i praveh dokato ne tragnahme da se zaqjdame s edni tapi putki(s izvinenie ama naistina sa takiva i me draznqt..)ii...lo6oto e 4e nakraq dori ne si kazah 4ao s nikogo ami napravo si tragnah i daje s domakina ni6to ne si kazah ne trqbva6e da se slu4va naistina tova za6toto nai-malko mi se razpravq6e s tqh. Vs hora tam bqha ot klasa mi i zatova e o6te po-tapo. 4udq se da se pravq 4e ni6to ne pomnq li ili kakvo eh sajalqvam 4e vaob6te po4nah da sporq s tqh no te me qdosaha i izlqzoh izvan kojata si kato ednata mi kaza edva li ne 4e az taka ili ina4e nqmam pravo ''da se butam za6toto koi li me slu6al mene'' i tn. Po edno vreme doidoha nqkolko momi4eta da mi kajat da ne se zanimavam no az ne se use6tah mn i kato cqlo sajalqvam 4e trqbva6e da se karame v doma na tova mom4e prosto ne biva6e no ve4e se e slu4ilo. Qd me e no ne moga da varna vremeto nazad,znam 4e ne si struva6e i se 4udq sega kak da zamaja polojenieto 4e nqkak si da sme v ponosimi otno6eniq a i drugite da ne me gledat kato izvanzemno zaradi tova 4e taka izbuhnah. Kakvo smqtate vie?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    На кратко мисля,че е подходящо да се извиниш на тези,с които искаш да поддържаш отношения....другите дет не те ебе за тях им тегли игнора нататък

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Учи се от грешките си. Имаш уста, използвай я! Нищо няма да ти стане ако се извиниш. Точно това е, което трябва да направиш.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

kotaranaaa
    Guest
    Kakvo si tragnala da se shashkash tolkova. Nedei,nqma smisal. PRosto naistina pogovori s horata,koito sa ot zna4enie za teb,onezi tapite,s koito si se skarala,prosto gi zaebi i si gledai kefa kato cqlo. Ne priemai 4aaaak tolkova naseriozno vsi4ko!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си