.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    там където залязва слънцето

Как да се справя с тези ужасни къдрици?

Айде моля ви се кажете как да се справя с тези моите къдрици.Преди косата ми беше чуплива, откакто я подстригах късо и взех да си я правя на бодлички и след това като ми стигна до раменете-каквато е и сега и почна да се къдри.Харесва ми и така но проблема е че къдриците ми са ужасно бухнали и нямат никаква форма,пробвах с разни шампоани и балсами за къдрава коса но нищо не става и след като изсъхне всичко отново е става на БОМБА!Кажете ми с какви продукти да си оформям къдриците защото досега не съм си и мислела че ще се сблъскам с този проблем а вече ми омръзна само да я горя с тази тъпа преса,само защото къдриците ми не са като хората!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

еми отиди на фризьор и той ще ти ги оформи и ще ти покаже как да си ги оправяш....
    Life sux but just keep smiling

Guest
    do po-minalata godina i az bqh s kadrava kosa(predi da q sasipq)i si spomnqm kav ujas be6e,za6toto kosata mi e izklu4itelno gasta tvarda i.......kato be6e kadrava ....nqmam dumi.no se staraeh tam s pqni s lakove s podhodq6t 6ampoan i balsam stava6e.no naistina trqq da q poddarja6 mn i formata e mn vajna

Повече от фен
    uff i moqta e taka neznam kakvo da q pravq .. mnogo e stranna .. razbiram da sa nqkfi hubavi kadrici , a pyk te.... kosata mi ne e mnogo dalga , no ne i mnogo kasa .. i skoro mislq da si napravq nova pricheska,no neznam kakva.. s tes kadrici nishty ne izmislqm

Even heaven is hell without you

Град
    sofia
    ami oformqi kudricite s gel,no ne mn raznasq6 go i s prustite oformq6 kudricite ,za6toto ako gi nama4ka6 o6te po-buhnali 6te stanat

Град
    Тъбиленд
    да и моята е същата работа ама е и дъъъълга и гъъъъста и е голям ужас, особенно първия ден след измиване Но с помощта на перфектното изобретение наречено пяна за коса всичко е ОК докато не свърши флакона

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си